Ben bi yalancıyım :( Sevdiğim adamın yüzüne bakamıyorum.. lütfen yardım :((((

Her insanın sırları vardır. Hanginizin yok? Hanginiz sevgilisine, eşine mazisini satır satır anlatmış? İlla cinsellik olması gerekmiyor saklanan şeylerin. Yalan söylemek başka bir şey. Var olan şeyin bir kısmını anlatmak başka. Her detayı dillendirmeye gerek yok. Eski nişanlı merak edilir, sevdin mi? niye ayrıldın? unuttun mu? vb. gibi sorular sorulur da ''Sen nişanlınla ne kadar ileri gittin'' diye soran bu adamı benim gözüm tutmadı. On gün çok kısa bir zaman böyle ayrıntılar hakkında konuşmak için. Bence eski nişanlı ve onunla yaşadıkların konusunu açtırma. Yaşadığın şeyler için pişmanlık duyma. İyi ya da kötü geçmiş geçmiştir.

bence sizin sorununuz senin daha önce yaşadıkların değil.kendini çok da suçlu hissetme.bir kere sana bunu sorup durması normal değil.bilki evlenirsen de çok çekersin bu durumdan.annemler nişandan ayrılmış bir kızla evlenmeme ne der demesi yeter.bu çok şey anlatıyor.kendisi de bu durumu kabullenemiyor.bence ne kadar anlaşsanız da onun içine sinmeyen çok şey var.sen bilirsin ama bu evlilikten hayır gelmeyebilir.

nişanlanmış bi insansın sonuçta sevgililer yapıyor diye bi vicdan rahatlaması yapmak istemem karşındaki insana saygısızlık olur söylemekte ne derece doğru orasıda muamma düşünme aşamasında sanırım...
kimse vazgeçilmez degildir...
10 günlük insan ama bişeler yaşanması için gerçeklerin söylenmesi lazım
Hakkında hayırlısı olsun bolca dua et..
ama vicdanın seni rahat bırakmaz bunu da bilesin

Birikerinden öğrenme fırsatı yoksa, Erkekler Her Şeyi Bilmek Zorunda Değil. Buda Senin Küçük Sırrın Olarak Kalsın, bilirse çok Üzülebilirsin.

ayrıntıları bilmesine gerek yok,irdelemesi de arkadaşların dediği gibi biraz garip,sonuçta tahmın etmesı gerek ,bu kız düğün arifesinden döndüğüne göre aralarında mutlaka bişiler olmuştr diye.. ayrıca geçmişinden niye utanıyorsun rahatsız oluyorsun kı olan olmuş,sen önündeki maçlara bak,yani hayatına bak:)

Allah aşkına öğrenipte ne yapacakmış, canım 3 4 kez sordu dıyorsun, adam düşünüp düşünüp sürekli dile getiriyorsa,
bu konuyu ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorsa bence ortada bır guvensızlık var demektır. ayrıca kımsenın gecmışı kımseyı
ılgılendırmez. bence anlatma cunku anlatmak zorunda degılsın. eger anlatmaya cesaretın varsa ve senden ayrılmasını
göze alabılıyorsan ınce ayrıntılarına gırmeden anlat. muhtemelen senı terkedecektır cunku anlattığın kadarıyla cok tutucu.
senı gecmısınde yasadıklarından dolayı ters edecekse de senı gerçekten sevmemıştır. zorlamanın alemı yok !

Saatledir internetten araştırıyorum ne yapmam gerektiği konusunda sadece öpüştüğümü söyledim erkek arkadasıma ve çok sinirlendi o böyle bir şey yaşamamış hiç seni kaybetmek istemiyorum ama dürüst olmam gerekiyor dedim halbuki eksik anlattığım şeyler var belki buda kul hakkıdır ..üzülüyorum geçmişimi hatırlatması ve ne yapmam gerektiği konusunda kararsız kaldığım için ..bu arada böyle bir konu açtığı için kurdeleye teşekkür ediyorum..

On gun bi insani tanimak icin asla yeterli degildir çevrenizde bu adami ovenelr bayansa ozel hayatini bilemez yakin erkek arkadaslariysa erkeklere gore cinsellik ellerinin kiri size neler yaptigini anlatacak degiller. Arkadaslara katiliyo ru m sadece Allaha verirsiniz hesabi
Bu adam sizin nisanli olup ayrildiginizi bilerek kabul etmiş simdi sorgulamasi cok sacma belli ki kafasina takiyor o yuzden de ileride sorun yasayabilirsin diye düşünüyorum

cnm bence söyleme... öğrenebileceği birileri yoksa söyleme çünkü sürekli yüzüne vurur. Bana hayatımda hiç kimseyle cinsellik yaşamayı bırak öpüşmedim bile demişti... Ve bana on gün önce öğrenciyken dul bi bayanla birlikte olduğunu söyledi ve ben çok şaşırdım ve midem bulandı dul bi bayanla birlikte oldum deyince.. senin gibi birine dul bi bayanla birlikte olmak hiç yakışmıyor dedim sonra şaka yaptım dedi ve ben bunu ona kaç kez sordum emin misin şaka yaptığına dedim kızdı evet öyle birşey yok kapatalım bu konuyu dedi ve ben inanmıyorum galiba öyle birşey var ve hissediyorum... demekk ki o da benden birşeyler saklıyor... o yüzden hiç bi erkeğe güvenmiyorum... kimse olmadı falan desede güvenme bence... ben şu an yalan söylediğime pişman değilim...... çünkü o da benden birşeyler saklıyor gibi geldi..

Son düzenleme:
genelde insanlarımız başından nişan geçmiş evliliğe bu kadar yaklaşmış kızların illa bi yaşanmışlıkları vardır hatta bunun sonlanmasının
kızda zaten böyle bi problem vardı ortaya çıktı bu yüzdende erkek bıraktı diye düşünürler yani bi nevi size dul muamelesi yapması söz konusu olamaz mı acaba hiç böyle düşündünüz mü yanlış anlaşılmasın ben sadece fikir vermeye çalışıyorum malesef çok kötü bir dönemde yaşıyoruz insanları tanımak çok zor olabiliyor...

Bence seni sevse gecmisi gene gene sorup karistirmaz hatta sevdiyse der gecmiste ne olduysa olmus ben geleceye bakarim der ve kurcalamaz Hem 10 gunde ne sevmesi bu sizinki anlamiyorum acemi dilsiniz insan o gunlerde daha yeni yeni tanimaya calisir Sevmekler o kadar kolaymimis aldanma sevsende nisanlansanda kendinize hakim olmaya calisin Seven kisiler asla evliliye kadar bir birine dokunmaz herseyin zamani vardir sen bi hatadir yapmissin ama pismanlik duyup tovbe etmissin Allah buyuktur Insallah tovbeni baslar

bu konuyu açtığımda 10 günlüktü ilişkimiz fakat o beni uzun zamandır biliyordu... bende onu biliyordum ama 2 yıldır birbirimizi bilsekte daha 1 buçuk ay evvel çıkmaya başladık.... o uzun zamandr benden hoşlanıyormuş

Çocugun dogruyu söyledigi ne malum? hani eli bir kızın eline degmemiş ya ??? nasıl emin olucak arkadaş?

konuyu paylaşırsan lütfen burada bize yazdıgın kadar açık anlatma...bu senin mahremin ve pişmansın-üzülüyorsun...detay verip mahremini-sırrını seni terk etsede senle bir ömür devam kararı alsada sana karşı kullanabilecek birine daha açık etmiş olacaksın.

anlat yada anlatma diyemem.ama detay verme arkadasım...

Son düzenleme:
Kadınların yaptığı her şey hata mı olmak zorunda?Tutturmuşlar bi hata,pişmanlık,tövbe bilmem ne.
Eski nişanlınızla ne yaşadıysanız yaşadınız kime ne?
Geçmiş insanın sadece kendisini ilgilendirir.Ben de ilgilenmiyorum şahsen yanımdaki insanın geçmişiyle.Geçmişte yaptığı bizi,bugünümüzü etkiliyosa,anlatması gerektiğini düşünüyosa anlatsın.Bitmiş gitmiş şeyleri anlatsa bile benim için hoş bi hikaye olabilir ancak.Belki kendisini daha iyi tanımama,anlamama yardımcı olur,başka da bişey olmaz geçmişten.

Konuda beni rahatsız eden bikaç şey var:
1.10 günlük ilişkide hemen sevgi,ciddi düşünme vs.Bu kadar kolay mı bunlar?
2.Bu kadar yeni bi ilişkide,neden geçmiş araştırılıyo?Bu nası bişey,bu nası bi cesaret?Bu cesareti siz veriyosanız bence iyi etmiyosunuz.
Genel olarak yazıyorum.
Bu kadar yeni bi ilişkide geçmiş paylaşmayın.Geçmişte herhangi bi konuda ne yaşadığınızı-yaşamadığınızı bilmesine gerek yok.
2 gün sonra ayrılırsınız,durduk yerde özelinizi biriyle paylaştığınızla kalırsınız.Anlatmak istediğiniz şeyler varsa eğer,her şeyin bi zamanı var.

o dönem o insana değer verdiniz ve isteyerek bi şeyler yaşadınız.bunun pişmanlığını yaşamanız bile gereksiz.kendinizi neden bu kadar üzüyorsunuz.

ayrıca sevgiliniz geçmişiniz hakkında herşeyi bilmek zorunda değil.sorması bile ayıp. madem bu kadar muhafazakar düşünüyor o zaman baştan nişandan ayrılmış bi kıza yaklaşmasaydı.sonradan yan çizmeler, ailem ne der demeler....çok rencide edici...

sizinde hemen aşık oldum demeniz....

bence bi soluklanın ve düşünün. bu kişi ve ailesi evlenince sizi çok yorar.kendinizi suçlu hissetmenize neden olur.zamanla özgüveniniz ve kendinize saygınız biter.hemen seviyorum ölüyorumdan ziyade biraz mantıklı düşünmeye çalışın.

insanlar bu kadar kolay sevmeyi haketmiyorlar maalesef.

eğer yaptıklarını söyleyecek cesartein yoksa, arkasında duramayacaksan yapma. derdim ancak durum bu değil. ona neki senin namusunu yakınlığını sorguluyor. madem namus 2 damla kan değil onu ilgilendirmez. ben evlenirken eşime söyledim. tabiiki liseli gibi elele tutuşmadım ama alenen anlatmayıda uygun bulmuyorum, ben senin geçmişini sorgulamıyorum sende benimkisini sorgulama dedim. olay kapandı.
tabiiki bir takım şeyleri tecrübelerden anlayabilirler diye düşünüyorum ama snein yalan söyledim diye yakınmanda, onun bunları sorgulamasıda saçma geldi..

canım ben bı erkeğin evlenmeden önce cinsel ilişki yasamadğı konusuna asla inanmıorum yalandır yasamıştır ha belkı oçıktıklarıyla değil ama baskalarıyla illakı yasamıştır ben nişanlıyken şimdiki eşime hep bı kızla da olsa ilişkiye gırıp gırmediğini sorardım benım için namus namustur erkekte de kadında da namus ararım ben nasıl bakıreysem elime erkek eli değmemişse senınde değmemeli dedim bana yemınler ederdı asla olur mu ne sanıyosun benı...gıbı laflar ederdı neyse evlendik aradn 1 yıl kadar gectı geçmedı bır gun işe gittikten sonra benı aradı ben de uyuyordum daha geç gıdıyordum işe efendım askım dedım bır sey mı oldu sabah sabah bana komıdının üzerinde bı mektup var onu oku deyıp kapadı ben heralde guzel şeyler falan romantık şeyler yazmıştır dıye koşa koşa alıp okudum başmdan bı darbe yemişe döndüm mektubunda bana yalan söylediğini kaldığı yerde 2 ya da 3 gecede bı baska kızın evıne geldiğini ilişki yasadığını yanı cınsel ama kımseyle duygusal bı ilişki yasamadığını sadece cinsel ikşki yasadığını sırf benı kaybetmemek adına mecbur yalan söyledğiğni bununda kendisinin vicdanını sızlattığını saklayamayacağını falan yazmış benı çok sevdiğini onların sadece öylesıne kızlar olduğunu falan demişti ben esyalarımı toplayıp anneme gıttım 1 hafta gelmedım tıksındım hem yalanına kızdım hem de dunya kadar kızla yatmış pislik ha evet benden önceydı ama aklıma geldıkçe yıne de çıldırıyordum mıdem kaldırmıyordu neyse allem etti kallem etti barıştık ama arada da olsa yattığımızda aklıma gelıyo acaba onlarla da aynısını yapıyor muydu dıye sana tavsıyem asla söyleme sana aferin bana dürüst oldun demıycektır madem böyle bı hata yapmışsın sakla barı sakın söyleme onu hepten kaybedebılırsın hem ben onun da bakır olduğunu asla düşünmüyorum erkek olacakta bakır klacak külahıma anlatsınlar

Konuyu okudum cevapları okudum..30 yaşımdayım birçok şey gördüm çevremden kendimden..Bir erkek ki asla masum değildir , Her seferinde namusla ilgili şeyler soruyorsa kaçar uzaklaşırım ondan.El ele tutuşmuşmuşta falan filan yeme beni dicektin en uygun bir dille. Hey Allahım nasıl kızıyorum böyle şeylere..Arkadaşlar bir erkek onca kadınla yatar kızla yatar belki bakireliğini almaz ama namusunu kirletir yine de bir kız ona güvenir inanır aşık olduğu için şehvet duyar birlikte olur bana göre normal yapılmaması gereken şeyler evet ama olduktan sonra da yapılacak birşey yok. Evet bu adama aşık olmuşsun eyvallah ama artık bu konuları sorduğunda tersleme sırası gelmiş gibi geldi bana.Yahu arkadaş regly günlerimi de öğren de belki hamilemiyim değilmiyim onu da ordan test edersin misali.Nişanlanmış olman kirlenmiş olman değil evlenmişte olabilirsin ayrılabilirsin bir arkadaş var konu açmıştı kocasıyla 2 aydır evliler kocası dokunmamış birlikte olmamışlar aradan 9 ay geçti hala durum aynı.Ne yani şimdi o kız boşansa sırf evlendi diye onla başka biri evlenmicek üstelik bakire olmasına rağmen.Ailesini ilgilendirmez bence nişanlanıp ayrılman bu adam sana aşıksa herşeyiyle kabullenmeli bir süre sonra sevgiye döndüğünde geçmişini sorgulamamalı.Ben eşimle 3 ay çıktım ve sonra nişanlandık bir kere olsun bana bakiremisin birşey yaşadın mı diye sormadı soramazda çünkü bir insanın hal ve hareketlerinden o kişinin temiz olup olmadığını anlarsın tecrübemle sabit :) Bir erkeğe körü körüne bağlanmak saçma herşeyden önce katı kuralların olmalı ters bir soru dorduğunda radikal cevaplar verebilmelisin ki bir daha sana aynı tarzda sorular sormasın.Benim eşim zamanında neler yaşamış ben bakireyim diye onun da bakir olmasını bekleyemem bakir erkek bulmak çok zor bunu böyle bilin türkiye de % 10 u geçmez tahminim bu.Çünkü bir erkeğin cinsellik hormonu ergen olduğu yaşlardan itibaren bayanlara nazaran yüzde 90 daha fazladır.Uzatmayayım hiçbirşeyi anlatmak zorunda değilsin , Vicdan yapmak zorunda değilsin , Kendine kötü insan muamelesi yapmak zorunda değilsin , dik dur sağlam bas..Bayanlar herşeylerini bir erkek için feda ederler ama erkekler en ufak birşey kadınları feda ederler....Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…