Kendimi çok suçlu hissediyorumBi de bana ailem nişandan ayrılmış bi kız ile beraber olmamama ne der bilmiyorum dedi bugün.... o da canımı sıktı O daha önce birşey yaşamadığı için çok temiz bi kız arıyor malesef
canım ondan önce yaşadıkların onu ilgilendirmez. Madem bu kadar çok seviyorsun kaybetmek istemiyorsun anlatma. Her insanın hayatta hataları olabilir. Önemli olan onunla birlikteyken başkalarıyla onu aldatman. Önceki yaşadıkların onu ilgilendirmez.Bence suyu hiç bulandırma.
Saatledir internetten araştırıyorum ne yapmam gerektiği konusunda sadece öpüştüğümü söyledim erkek arkadasıma ve çok sinirlendi o böyle bir şey yaşamamış hiç seni kaybetmek istemiyorum ama dürüst olmam gerekiyor dedim halbuki eksik anlattığım şeyler varbelki buda kul hakkıdır ..üzülüyorum geçmişimi hatırlatması ve ne yapmam gerektiği konusunda kararsız kaldığım için ..bu arada böyle bir konu açtığı için kurdeleye teşekkür ediyorum..
geçmişte yaşadıkların onu ilgilendirmez diyenleri anlamıyorum. bırakalım kararı o kişi kendisi versin.
bu yalancılık birini kandırmak aynısı kendinize yapılsa ne düşünürdünüz?
hayatınızdaki erkek bir kızla beraber olmadım derken gerçek böyle olmasa o zaman da onun geçmişi beni ilgilendirmez diyebilecek miydiniz?
herkesin hayalinde bir kız bir erkek tipi özellikleri vardır muhakkak. herkesin beklentileri vardır. kimi geçmişe takılır kimi takılmaz. mesela ben takılırım geçmişine karşımdaki kişinin ve bana bu konuda dürüst olmasını isterim. belki çok aşıksındır istemediğin bir şeyi bile kabul edersin ama bu hak bana tanınmalı. beni bırakır diye bir kişiden gerçeği saklamak ne derece doğru bir davranış?
geçmiş önemlidir biri deneyimliyken ilişki konusunda biri değilse bu istenmeyen bir durum olabilir. mesela benim de çok ciddi uzun süreli bir ilişkim olmadı karşımdaki kişinin de olmamış olmasını tercih ederim ve yaşadıkları bence beni ilgilendirir. bir insan geçmişini silemez çünkü onunla yaşamaya devam eder bir şekilde üzerinde izini taşır.
konu sahibi bence sen etik olarak yapman gereken doğrusunu yapmalısın ama yine de çok karışmak istemem kendi hayatın düşün doğru kararı ver.
canım ben bı erkeğin evlenmeden önce cinsel ilişki yasamadğı konusuna asla inanmıorum yalandır yasamıştır ha belkı oçıktıklarıyla değil ama baskalarıyla illakı yasamıştır ben nişanlıyken şimdiki eşime hep bı kızla da olsa ilişkiye gırıp gırmediğini sorardım benım için namus namustur erkekte de kadında da namus ararım ben nasıl bakıreysem elime erkek eli değmemişse senınde değmemeli dedim bana yemınler ederdı asla olur mu ne sanıyosun benı...gıbı laflar ederdı neyse evlendik aradn 1 yıl kadar gectı geçmedı bır gun işe gittikten sonra benı aradı ben de uyuyordum daha geç gıdıyordum işe efendım askım dedım bır sey mı oldu sabah sabah bana komıdının üzerinde bı mektup var onu oku deyıp kapadı ben heralde guzel şeyler falan romantık şeyler yazmıştır dıye koşa koşa alıp okudum başmdan bı darbe yemişe döndüm mektubunda bana yalan söylediğini kaldığı yerde 2 ya da 3 gecede bı baska kızın evıne geldiğini ilişki yasadığını yanı cınsel ama kımseyle duygusal bı ilişki yasamadığını sadece cinsel ikşki yasadığını sırf benı kaybetmemek adına mecbur yalan söyledğiğni bununda kendisinin vicdanını sızlattığını saklayamayacağını falan yazmış benı çok sevdiğini onların sadece öylesıne kızlar olduğunu falan demişti ben esyalarımı toplayıp anneme gıttım 1 hafta gelmedım tıksındım hem yalanına kızdım hem de dunya kadar kızla yatmış pislik ha evet benden önceydı ama aklıma geldıkçe yıne de çıldırıyordum mıdem kaldırmıyordu neyse allem etti kallem etti barıştık ama arada da olsa yattığımızda aklıma gelıyo acaba onlarla da aynısını yapıyor muydu dıye sana tavsıyem asla söyleme sana aferin bana dürüst oldun demıycektır madem böyle bı hata yapmışsın sakla barı sakın söyleme onu hepten kaybedebılırsın hem ben onun da bakır olduğunu asla düşünmüyorum erkek olacakta bakır klacak külahıma anlatsınlarmerhaba arkadaşlar. Daha önceki konularımdan beni tanıyorsunzdur aşk da hep şansszım.. Ilk sevgilim tarafından yıllarca aldatıldım ve düğüne 3-4 gün kala terkedildim... O şahısla cinsel anlamda yakınlaşmam olmştu ama bakireliğime zarar verecek kadar yakınlaşmadım.. Ve çok ileri gitmemiş olsam bile onunla yakınlaşmammımın pişmanlığını her gün yaşıyorum.... Ilk lanetli ilişkimden sonra kısa kısa şeyler yaşadım ve burada paylaştım... Bi tane geçenlerde birinden bahsetmiştim, geneleve gittiğini duyunca soğudum ve bitti... Ve ne büyük kaderse 10 gün evvel yeni biriyle tanıştım(ve inş. Son olur) bahsettiğim kişi hayallerimde bile tasavvur edemediğim bi insan... Benim beklentilerime cvp verecek birisi.... Hayallerimde canlandrsam bu kadar olmaz... Bana çok değer veriyor... Ve araştrdım sordum çok kıymetli bi insan ve normalde çok seçici biri olduğunu söylüyor onu tanıyanlar, onun seninle görüşmesi senin için bi şans diolar... Beni uzun zamandr takip ediyormuş ve bana açıldı ve bende boşluktaydım teklifini kabul ettim ve kızlar inanırmsnz aşık oldum ve ilk kez bu kadar güzel şeyler hissediyorum.. Gelelim asıl meseleye...... Kızlar ben artık hayatımın erkeğini bulduğuma inanıyorum ve bu insanı kaybetmeyi hiç göze alamıyorum.. Bu bahsettiğim kişi 2 kişiyle görüşmüş bu vakte kadar ve el ele tutuşmaktan öte gitmemiş... Ve bi kızda en çok önem verdiği şey namusmuş... çok şükür bakkireyim ama onun için bekaret sadece 2 damla kan demek değilmiş.. Yani haklı tabi...Bana o nişandan ayrıldığın adamla ne kadar yakınlaştın dedi bende sadece dudaktan ve yanaktan öptü dedim daha ileri gittiğini söyleyemedim Ve çok kötü hissediyorum şu an kendimi.... Eğer anlatsam onunla aynı yatakta yattım ama bakireyim desem bile onun i,çin aynı yatakta yatmış olmamm yeter de artar bile ve beni anında terkeder... Diyemedim onu kaybetmeyi göze alamadım... Bu sırrı mı ancak öbür dünyada öğrenir ama ben vicdan azabı duyuyorum.... Yüzüne bakamıyorum.... çünkü bunu sürekli soruyor hala emin olmuş değil... Ona yalan söylediğim için kendimdenn nefret ediyroum... Ne yapacağımı bilemiyorum.. Geçmişte evet bunları lanet olasıca bi pislkle yaşadım ama çok pişmanım o pisliğin tenimden gitmesi için tövbeler ettim ve onu tenimden kazıdım zaten o insanla da görüşmüyorum bu yüzden yalan atmak zorunda kaldım ama şimdi çok pişmanım... Doğruyu bu saatten sonra hiç söyleyemmm.... Bu insan dan ayrılırsam benim ruhum çöker biter.. çok karışığım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?