Kızlar bugün görüştüm. Dedim ki.. Bu konuları son kez konuşalım ve eğer hala bana güvenmiyorsan ayrılalım dedim... Nişanlaan herkes nişalısıyla yakılaşıyor mu demek oluyor senin için, nişanlanmadan yıllarca görüşüp neler yaşayalar var .. kimi insanlarda var evlense bile cinsel ilişki yaşayamıyor.... Nişanlanmak = yakınlaşmak demek mi oluyor seni için, öyle bile olsa ben o insala bitireli 2 yıl oldu heralde onu unutamamş olsam ona şimdiye kadar geri dönerdim ve rabbime şükürler olsun ona karşı hiç bi mecburiyetim yok dedim... Seni sevmesem neden senle görüşeyim.. Her insan hata yapar bende o insada ayrılacağımı bilirmydim... Bana ihanet eden insanı unutmak çok kolay oldu benim için onu hiç hatırlamıyorum ama malesef sen hatrlatıp tadımızı kaçırıyorsun dedim... ailen nişandan ayrılmış biri ile birlikte olmana birşey diyebilecek yapıdaysa eğer ben sana nişanlılık yaşadığımı 4-5 gün önce söyledim neden ailene o zmn bahsetmedin yada bahsetmekten bahsetmedin şimdi gündeme getiriyorsun... madem böyle şeylere çok önem veriyosun bu yaşadığım şehirde beni herkes tanıyor ve benim elimi tutup yolda yürüyorsun ve her geçen gün bu küçük şehirde benimle dolaşıyorsun herkes bizi görüyor ben ayrıldığım nişanlımla böyle insanların beni tanıdığı yerlerde hiç bulunmadım ve sana bu kadar değer verip tüm tanıdıklarımın karşısına seni çıkartmayı göze almışsam senle ciddi düşünüyorsam neden hala bu güvensizlik dedim... bana ailesi ile konuştuğunu, o kız eğer ayrıldığı kişiyle derin şeyler yaşamadıysa biizm için problem yok vs. şeyler dediklerini söyledi ama bence yalan söylüyor ailesine söylemedi ve böyle bi şeyi, ailesine alatma gereğide yok çünkü ailesi buralı değil ve benim geçmişimi bu kadar bilmek zorunda değil bence o ağzımdan laf alabblmek ve beden emin olmak için böyle şeyler söyledi ama bilmiyorum moralim çok bozuldu... be eğer bana güvenmyorsan ayrılalım dedim seni seviyorum dedi....ama malesef ona anlatamadım geçmişimi çünkü yalncı durumuna düşmekten korktum.... dediğiniz gibi henüz çok erken birbrmizi iyice tanımamz lazım....
bencede takıntılı adam ...... zaten kafası pek normal değil
aynı mahhaledesin yüzyüze bakıyorsun yarın birgün başka sebepten ayrılsan geçmişi soran adam herşeyinide millete yayar
ayrıca ZOE arkadaşım yorumundaki şu öpümeyen kişi kadınmı erkekmi anladığım kadarıyla adam karısı ondan önce öpüştü diye karısınımı öpmüyormuş
eğer öyleyse yuhh demek istiyorum erkek milletine bak .... kendileri bekarken her çiçekten bal alıyorlar sonrada karısı başkasıyla öpüştü diye öpmüyorlar falan tam bir pskolojik vakalar
Evet evet aynen öyle erkek karısını öpmüyor asla...neymiş önceden sevgilisi varmış onla öpüşmüş ..düşün artık
Kızlar bugün görüştüm. Dedim ki.. Bu konuları son kez konuşalım ve eğer hala bana güvenmiyorsan ayrılalım dedim... Nişanlaan herkes nişalısıyla yakılaşıyor mu demek oluyor senin için, nişanlanmadan yıllarca görüşüp neler yaşayalar var .. kimi insanlarda var evlense bile cinsel ilişki yaşayamıyor.... Nişanlanmak = yakınlaşmak demek mi oluyor seni için, öyle bile olsa ben o insala bitireli 2 yıl oldu heralde onu unutamamş olsam ona şimdiye kadar geri dönerdim ve rabbime şükürler olsun ona karşı hiç bi mecburiyetim yok dedim... Seni sevmesem neden senle görüşeyim.. Her insan hata yapar bende o insada ayrılacağımı bilirmydim... Bana ihanet eden insanı unutmak çok kolay oldu benim için onu hiç hatırlamıyorum ama malesef sen hatrlatıp tadımızı kaçırıyorsun dedim... ailen nişandan ayrılmış biri ile birlikte olmana birşey diyebilecek yapıdaysa eğer ben sana nişanlılık yaşadığımı 4-5 gün önce söyledim neden ailene o zmn bahsetmedin yada bahsetmekten bahsetmedin şimdi gündeme getiriyorsun... madem böyle şeylere çok önem veriyosun bu yaşadığım şehirde beni herkes tanıyor ve benim elimi tutup yolda yürüyorsun ve her geçen gün bu küçük şehirde benimle dolaşıyorsun herkes bizi görüyor ben ayrıldığım nişanlımla böyle insanların beni tanıdığı yerlerde hiç bulunmadım ve sana bu kadar değer verip tüm tanıdıklarımın karşısına seni çıkartmayı göze almışsam senle ciddi düşünüyorsam neden hala bu güvensizlik dedim... bana ailesi ile konuştuğunu, o kız eğer ayrıldığı kişiyle derin şeyler yaşamadıysa biizm için problem yok vs. şeyler dediklerini söyledi ama bence yalan söylüyor ailesine söylemedi ve böyle bi şeyi, ailesine alatma gereğide yok çünkü ailesi buralı değil ve benim geçmişimi bu kadar bilmek zorunda değil bence o ağzımdan laf alabblmek ve beden emin olmak için böyle şeyler söyledi ama bilmiyorum moralim çok bozuldu... be eğer bana güvenmyorsan ayrılalım dedim seni seviyorum dedi....ama malesef ona anlatamadım geçmişimi çünkü yalncı durumuna düşmekten korktum.... dediğiniz gibi henüz çok erken birbrmizi iyice tanımamz lazım....
evet ama bu hariç diğer bütün her yönden öyle uyumluyuz ki... Bahsettiğim sevdiğim kişi aynı zamanda profösyonel anlamda şair ve bende amatör şiirler yazan biriyim... birbirimize şiir yazarak konuşuyoruz öyle güzel anlaşıyoruz ki... vs. vs... ruh eşimi buldum diyeblrm.... ama bir tek bu eksiden dolayı bu kadra uyumlu bi çiftin ayrılması reva mıTabi bu benim hatam
evet ama bu hariç diğer bütün her yönden öyle uyumluyuz ki... Bahsettiğim sevdiğim kişi aynı zamanda profösyonel anlamda şair ve bende amatör şiirler yazan biriyim... birbirimize şiir yazarak konuşuyoruz öyle güzel anlaşıyoruz ki... vs. vs... ruh eşimi buldum diyeblrm.... ama bir tek bu eksiden dolayı bu kadra uyumlu bi çiftin ayrılması reva mıTabi bu benim hatam
Kendimi çok suçlu hissediyorumBi de bana ailem nişandan ayrılmış bi kız ile beraber olmamama ne der bilmiyorum dedi bugün.... o da canımı sıktı O daha önce birşey yaşamadığı için çok temiz bi kız arıyor malesef
ruh eşin olduğuna karar vermek için 10gün çok kısa bir süre
bi 10 gün sonra da bu adam ruhumu deşti diye konu açabilirsin yavaş git bence
bir de geçmişini asla evleneceğin kişiye anlatma
bu tüm genç kızlara tavsiyemdir
iyi iken iyi konuşurlar kötü ise aranız o..... derler
daha geçen gün bi bayan konu açmıştı bu yüzden boşanacağım
beni rezil edecekmiş diye
öptü bile deme yaaaaa
bilse ne olacak madalya mı takacak sana
boşwer
vicdan yapacaksan başka konularda yap.
yalanı tasvip etmiyorum ama her doğru her yerde ve herkese söylenmez
buradaki ablan yaşındaki hanımların sözlerine kulak ver
Yalanın ömrü vardır diye inananlardanım. Çok kısa bir süre geçmiş daha tam anlamı ile tanıdığına inanamam.
Eğer bu kadar çok sorguluyor ise ya kendisi ya çevresinden bir arkadaşı sağlam kazık yemiştir güven problemi yaşıyordur. Şimdiden huzursuz olmuşsun önceki hayatın onu ilgilendirmez ama iş evliliğe gidiyor ise sana fırsat sunmuş en başından konuş kabul ediyor ise eder etmiyor ise yol ver gitsin. Et parçası değilsin yaşamış oldukların senin isteklerindi hayat da senin istediğini yaşarsın ama ben yalana sıcak bakmıyorum kul hakkına giriyor ki dini inancım yüzünden bunu düşünüyorum.
Seni sen olduğun için kabul edecek ise etsin evlenecek robot mu arıyor bu ? Ha bu kafa ile devam etsin biri diktirir kekler nasıl ise onu ve seni kabul ettiğini düşünelim sakın ola ama sakın bunun ile de evlenene kadar bir şey yaşama öyle bir isteği olur ise sert şekilde geri çevir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?