Ben bi yalancıyım :( Sevdiğim adamın yüzüne bakamıyorum.. lütfen yardım :((((

bence daha çok yeni ilişkiniz
evet haklısın insan vicdan azabı yaşıyor belki içinde ama
bide şöyle düşün hemen bu dk herşeyi anlattın diyelim ve
bu adam seni terketti gitti
1) daha yeni olduğunuz için şimdi herşeyi temize çekip belki rahatça ayrılır
2) ayrıldıktan sonra birileri sorduğunda yada direk kendi muhabbet esnasında kalkıp geçmişini anlatırsa
yada neden ayrıldığınızı söylerse nolacak

bence biraz daha bekle bazı şeyler yerine otursun bakalım sonra nasılsa daha fazla tutamayıp konuyu açıp söyleyeceksin
ve eğer seni gerçekten seviyorsa belki sineye çeker ama şuanda paniğe kaılıp
suçluluk psikolojisiyle tereddütlü ve tutarsız davranma
ilgiyi çekme yani boş yere üstüne

bu arada yaptığını doğru bulup da yalanı sürdür demiyorum yaptığın yanlış ama
şuanda yapılacak bişi yok konuyu biraz ertelemekten başka

tabi eski nişanlın kalkıp da boşboğazlık yapacak biriyse ve senden önce davranırsa bütün bu hipotezler çürür

Bu adam sana karşı dürüst falan değil, ailesine bir şey söylediği yok.Ailesini kılıf yapmış,kurcalamak için.. Hiç bir aile nişanlısıyla yakınlaşmadıysa sorun yok demez yada bunlar ailece uçkur derdine düşmüşler

Nişanlandığını (üstelik taaaaa 2yıl önce) hiç de ailesine söylemek zorunda değil. Evlenince ailesi öğrenirse bir şekilde söylemesi gereken tek bir söz var "evet,biliyorum" daha fazla tek kelime açıklamaya gerek yok.. çünkü onları ilgilendirmez... Sevgilinde bilmesi gerektiği kadarını biliyor zaten.

Bu arada sen adama gayet dürüstsün.Nişanlınla uyumuşsun.. aman çok da bir şey sanki.. Adam dürüstlüğü hak etmiyor ya o ayrı.. Bu kadar konuşmuşsun,güvenmiyorsan bitsin demişsin "güveniyorum" bile diyememiş! seviyorum bunun cevabı değil..

Sen sor ona "bu kadar güvensiz olduğuna göre sende dürüst değilsin, beni huzursuz ediyorsun" de bakalım! Kendi yalan söylediği için seni de öyle görüyor...

Dikkat et kendine,hakkında hayırlısı olsun..

Son düzenleme:

Evet evet aynen öyle erkek karısını öpmüyor asla...neymiş önceden sevgilisi varmış onla öpüşmüş ..düşün artık

10 günde seni seviyorum lar..burdan belli değil mi bu adamın hiçmi hiç dürüst olmadığı..Ne sevmesi Allah aşkına 10 günde..Ben kocama bile aylarca demedim seni seviyorum diye..(evlenmeden önce)
Ailesine anlatmış mış derin bişeyler yaşamadıysa sorun yokmuş hey Allahım yaa..Bu ne demek..aileside şaşırmış hakikaten böyleyse..Adam takıntılı şekerim cinselliğe, bekarete takmış bunu aşarsın başka şeye takar..Bırak gezme elele filan da madem küçük yer. Ne diye kendini deşifre ediyosun sonra sen kalıcan dedikodularınla başbaşa..Bu kadar bekareti düşünen bunları düşünemiyor mu..
kaç kurtul..
Bazıları geçmiş neden önemli değil demiş ya, bence onlar anlamamış konuyu kimse geçmiş önemsiz demiyor ki bu kadar yargılanması, sorulması daha 10 günden mesele olan..Diyelim adam geçmişte hırsızlık yaptı görmezden mi geleceksin hayır. Ama bu yaşananlar özel şeyler, ben evliyim dimi mahremim var çıkıp bana kimse soramıyorsa kocanla evde ne yapıyorsun diye kimse çıkıpta konu sahibine soramaz nişanlınla ne yaptın diye..işin özü nişanlıymış atılmış bu konuda yalan yok açıkça söylenmiş hatta sebebide söylenmiş eeee daha kurcalamanın ne alemi var..
bu konuda kendini suçlama herkesin herkesle paylaşamayacağı şeyler olabilir hayatta ve bunu paylaşmak zorunda değilsin yalancılık değil bu..

Evet evet aynen öyle erkek karısını öpmüyor asla...neymiş önceden sevgilisi varmış onla öpüşmüş ..düşün artık

inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaa şaka gibi :)))

o diil de benim başıma gelse çok üzülürdümmm

11 günlük ilişkiye bunların hepsini nasıl sığdırdınız , pes .

Ya ne gecmişi, adamın ağzının ayarı yok, ailesi de terbiyesiz, gern bir kız icin "derin seyler yasamadıysa olabilir" demek ne demek? Derin şeyler derken?

Arkadaşım sevdiğine karşı dürüst ol belki senle devam eder belki de etmez ama onurlu yaşarsın
Eğer dediğin gibi bişey yaşamadıysa o bunu haketmiyor gerçeği söyle kurtul bırak kendi karar versin yola nasıl devam edeceğine sen de huzurlu olursun
Seviyorsan doğru söyleyeceksin istemezse istemez napcan söyleycen mecbuur

canım nie bukadar kafana takıyosunki.geçmişini kafandan at gitsin.bu kişiyle yeniden bi başlangıç yapmak istiyosan bu düşüncelerini silmen lazım.yoksa kendinede zarar verirsin karşındakinede.oda eger bidaha gecmişinle ilgili soru sorarsa buna izin verme.sürekli geçmişini sormandan rahatsız oldugunu gelecege bakacaksak devam edebilecegini söyle.biraz rest cekmekte fayda vardır herzaman .gecmişe mazi gelecege niyazi :))

şu an başlardasınız çok uyumlu gibi hissetmeniz normal. ben şu an boşandığım şahıs ile tanıştığımda Allah ım bu kadar mı uyum olur diyordum. nişanlandığım günden boşanma evresine kadar bir yıl geçti. ve o bir yılda ne kadar alakasız tipler olduğumuzu anladım. cicim ayı bile değil sizinki. cicim günlerindeki tavırlara göre hayatının adamı olup olmadığını anlayamazsın.

bunun sözü var nişanı var ailesi var. işin içine ciddiyet girdi mi o beyaz atlı prens gerçek yüzünü çıkarıyor. erken davranma. şiirlerle konuşmak da çok mesele değil. bir sürü erkek sana şiir döktürebilir. bu her biriyle iyi anlaşacağın anlamına gelmiyor. üstelik evlenince o şiirli konuşmalar yerini kavgaya gürültüye bırakıyor :)

canım 10 gündür tanıyorsun ve sadece şiir ortak noktanız diye çok uyumlu bir çiftmi oldunuz şimdi.evlilik farklı bir kurum,sevgili olmaya benzemez.küçümsemek anlamında söylemiyorum ama yaşının küçük olduğu veya tecrübesiz olduğun belli.kendine güvenmen lazım ne bu acele bu kadar karışmasına niye mudahele ediyorsun.bazı arkadaşlara katılıyorum özel zannedip konuştuğun şeyleri başkalarından duyarsan şaşırma.bence sen onun geçmişi kurcala bıraz,yaşadıklarını araştır.ve unutma tarih tekerrürden ibarettir.

10 günlük adama böyle şeyler anlatılırmı hiç ortalığa yayar falan sakın ha, ne yaşarsan yaşa sen değerli bir insansın kendi değerini düşürme. bence burda önemli olan bu adam doğruyumu söylüyor niyeti ne iyice sınaman. aynı şeyleride bu adamla yaşamaman daha çok kırılırsın.ömür boyu suçluluk duygusuyla yaşayamazsın sevmişsin birini güvenmişsin bişeyler yaşamışsın,evliler ayrılıyor ,adam adam çıkmayınca senin suçun ne.bu suçluluk duygusunu diğer erkeler öyle güel kullanıyorki ezmek dağıtmak için kafaya çok taktıklarınan da değil emin ol

pardon ama 10 gün tanıdığın birine nasıl ruh eşim dersin? 10 gün ya..

ruh eşin olduğuna karar vermek için 10gün çok kısa bir süre
bi 10 gün sonra da bu adam ruhumu deşti diye konu açabilirsin yavaş git bence
bir de geçmişini asla evleneceğin kişiye anlatma
bu tüm genç kızlara tavsiyemdir
iyi iken iyi konuşurlar kötü ise aranız o..... derler
daha geçen gün bi bayan konu açmıştı bu yüzden boşanacağım
beni rezil edecekmiş diye
öptü bile deme yaaaaa
bilse ne olacak madalya mı takacak sana
boşwer
vicdan yapacaksan başka konularda yap.
yalanı tasvip etmiyorum ama her doğru her yerde ve herkese söylenmez
buradaki ablan yaşındaki hanımların sözlerine kulak ver

Ona yalan söylemişsin şimdi yalan söylediğini söylesen güvenini sarsacaksın, söylemezsen ve vicdan azabı duymazsan nasıl bir insan olabilirsin ki o zaman !
Ayrıca 10 günde bir erkeğe bu kadar güvenmek hayra alamet değildir. Karşında bir sapık olsa seni kullanıp atsa ilerde bu yaptığını büyük bir aptallık olarak düşünüceksin bundan ileri gitmiycek olay.

Yalanın ömrü vardır diye inananlardanım. Çok kısa bir süre geçmiş daha tam anlamı ile tanıdığına inanamam.

Eğer bu kadar çok sorguluyor ise ya kendisi ya çevresinden bir arkadaşı sağlam kazık yemiştir güven problemi yaşıyordur. Şimdiden huzursuz olmuşsun önceki hayatın onu ilgilendirmez ama iş evliliğe gidiyor ise sana fırsat sunmuş en başından konuş kabul ediyor ise eder etmiyor ise yol ver gitsin. Et parçası değilsin yaşamış oldukların senin isteklerindi hayat da senin istediğini yaşarsın ama ben yalana sıcak bakmıyorum kul hakkına giriyor ki dini inancım yüzünden bunu düşünüyorum.

Seni sen olduğun için kabul edecek ise etsin evlenecek robot mu arıyor bu ? Ha bu kafa ile devam etsin biri diktirir kekler nasıl ise onu ve seni kabul ettiğini düşünelim sakın ola ama sakın bunun ile de evlenene kadar bir şey yaşama öyle bir isteği olur ise sert şekilde geri çevir.

bence sen bu adamla cok sorun yasarsın neden mı adam gecmıse takılmıs kalmıs... belkı sen anlatmassın ama o ilişkiyı yasadıgın adam bulur anlatırsa ne yapacakdsın? bence rıske atma... bıtecekse simdi biter aileler işin içine gırmeden

Temiz kız arıyor ne demek öyle arkadaşım, başından bir nişan geçti diye kimse kirlenmez. üstünde saçma sapan bir psikolojik baskı oluşturmuş erkek arkadaşın. İlişki ve evliliğin temelinde sevgi, saygı, hoşgörü, emek, şevkat vardır. İnsanları bir arada tutan şey bunlardır. Bakış açını değiştirmeni tavsiye ederim.

Yorum yapmadan gecemedim. Bilse ne olacak, madalya mi takacak cumlenize neden bilmiyorum ama okudugumdan beri istemsiz kahkaha atiyorum. Cok komigime gitti niyeyse. Allah da sizi guldursun. :)))))

baştan beri ben de kul hakkı yazıcaktım ama dini olur diye yazmadım gerçekten yalan söylemek çok yanlış kul hakkıdır bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…