Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merve cok hoş olmuş saclarına yaptıgın bakım çok işe yaramış
son halin olan sacının rengini merak ettim boyamayacagım ama kızıl parlamalar var masallah..

evet canım çünkü saçım koyuydu üzerine kızıl yaptım güneşte çok güzel bir kızıl oluyo ev ortamındaki ışıkta ise yansımalar oluyo kızıl kızıl çok hoş bi renk oldu...teşekkürlerr...

mervecim sinamekili tarifi japongülü arkadaştan aldım demşsin ya onun topiğinde bir tutam sinameki bir çay bardağı suda kaynatılır diyo seninkinde bir avuç sinameki yarım çay bardağı su diyo sen böyle mi yaptın ben bir çay bardağı suda yaptım ama bana bu kadar su ffazla geldi bütün saçıma fazlasıyla sürdüm yarım çay bardağı sudamı yapıyım bi dahaki sefere tatlişkom

umarım fark ediliyordur...

bu da önceki uzun saçlarımmafoldumben
canım bisi sorcam,, benim saclarım cok bakımsızdı saclarıma maske falan yaptım baya duzeldi,, simdi de uzatmak sitiyorum.Senin bu fotoların arasında ne kadar zaman farkı var??

Son düzenleme:
nazlı meyvee neyse artık gönlümüzün meyvesi oldun sen(elma armut kayısı çilek vs.) artık çekeriz neyapalımkaydirigubbakcemile3

kızz yok bişi yapmadım ki ayol zemuszemus baktım kimseler yok çıkıvereyim gari dedim bi torba dolusu çikolata aldım onları gidip yicektim dayanamadım geldim bilgisayar başında tıkınıyorum çatlıycam şimdi annem zor alıyo artık elimden:roflol::icecream:

SHıNıNGCıM alıntını siler msn tatlım?????? canım 2 buçuk ay var işte o civarda...opuyorumnanaktan

ben pazar günü yaptım 30 dk tuttum kuaför arkadaş yeterli demiş yetermi sizce bu kadar :1rolleyes: daha fazla tutamadım şıp şıp kafamdan damlıyodu

ay nebiliyim şekerim korkuttun gözümüzü dedim yine bunalım takıldı heralde ohh afiyet olsu çşkolata iyidir ye ye saç uzatıyomuşdelikafadulden

ben pazar günü yaptım 30 dk tuttum kuaför arkadaş yeterli demiş yetermi sizce bu kadar :1rolleyes: daha fazla tutamadım şıp şıp kafamdan damlıyodu

ben yatmadan önce yapıyorum anca öğlene doğru uyanıyorum akşama doğruda yıkıyorumkaydirigubbakcemile3 saclarım kuruya iyi geliyor...

arkadaşlar bende saçımı boymak istiyorum ama evde yapmak istiyorum şuan saçımda sarı gölgeler var ve sarıdan kurtulmak istiyorum hangi rengi önerirsiniz bana

arkadaşlar bende saçımı boymak istiyorum ama evde yapmak istiyorum şuan saçımda sarı gölgeler var ve sarıdan kurtulmak istiyorum hangi rengi önerirsiniz bana

saıryı kapaması için koyu bi renk olmalı tatlı çikolata kahve ;koyu kumral siyah....ya da o tarz renkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…