Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr çok acıktımm daa patates kızartıyorum ayıp söylemesiii bu saatteee kaydirigubbakcemile3
açlığımdan yazamıyorumm delikafadulden

canım kabul ettimkaydirigubbakcemile5 ne kokusu kız sarımsakmı bemiksmi

sarımsak şampuanını kullanmıyorum tatlım. bemiks kokusu varmış da dün saçımda buram buram! Bugün çok güzel kokuyor buyurdular prens hazretleri...

sarımsak şampuanını kullanmıyorum tatlım. bemiks kokusu varmış da dün saçımda buram buram! Bugün çok güzel kokuyor buyurdular prens hazretleri...

seni eklediğim zaman resimler duruyodu ama şimdi sildim şekerim sonra koyarım tekrar opuyorumnanaktan bemiksin kokusu zaten fazla kalmıyor kafada ertesi güne bişe kalmıyr

kaydirigubbakcemile3 kuzum sende mi
herkes benzetiyoooo yaa
benim canımm :1ninca:
albümde de var resimlerim aslında ama bu avatardaki yoktu sanırımm fisfisfis

:1shok:bazı hallerin acayip benziyo yaa sarı saç da çok yakışmış maşallah...

yani platin :)

ben 2007 yılında
6 ay içinde 11kilo aldım
sonra da oturdu bu kilolar üstüme
gitmiolar klava:

bana da şey gibi yiyosun o yemene az alıyosun gene dersler çünkü doymak nedir bilmem yani...herkes kalkar sofradan ben devam ederim gülerler bana patlıycan diye :))) ergenlikte aldığım 11 kiloyu verdim 2 buçuk senedir de koruyorum sayılır 2-3 kilo aldım vermem lazım bugün başladım rejime 5 i bi yerde içiyorum sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…