saçlatın ilk resime göre ikinci resimde daha sağlıklı ve hoş duruyor canımcım buarada profildeki kenannın resmine bayıldım oda nesi öyle anammmm:asigim:
teşekkür ederim kuzumm:1rolleyes:
sarı saçtan vazgeçemiyorum hiç :kedi:
evet şekerim çünkü ilk resimde işlem yok nasıl sağlıklı olmasın ama artık kurtuluyorum pis röflelerden...
kenanım benim çok yakışıklı yaa...ama nişanlım daha yakışıklı gerçekten....:))
ben de arınmıyo diye asla saçıma sürmem zeytinyağıkızlar saçımdan zeytinyağını arıtana kadar canım çıktı avs 4 şampuanda anca gitti sizinde öylemi oluyo
teşekkür ederim kuşum koy canım sende. Ayarlıcaksın ordan sadece irtibatımdakiler diye bi seçenek olması lazım o zaman sadece arkadaşların görebilir.maşallah hayatım allah mutluluğunuzu daim etsinopuyorumnanaktan buarada albüme sadece arkadaş listemizdekilermi bakabliyor acaba bende özendim aşkımla resmimi koyım barikaydirigubbakcemile3
Orjinal kuzum lens değel :kedi:göslerin orjinal mi lens mi kız opuyorumnanaktan
yok yav kenandan ötesi yoktur heralde dicem ama insana sevdiği dünyanın en yakışıklısı gibi geliyor ama benim canım aşkım çoook yakışıklı:asigim:
teşekkür ederim kuşum koy canım sende. Ayarlıcaksın ordan sadece irtibatımdakiler diye bi seçenek olması lazım o zaman sadece arkadaşların görebilir.
Orjinal kuzum lens değel :kedi:
ben de arınmıyo diye asla saçıma sürmem zeytinyağı
bi de yumurta akı ws ıyk -tatlicadiarzu-
harika gözlerin war maşallaahhopuyorumnanaktan
bende bir adet resim koydum arkadaşlar albüme hemde saçlarımın bakımdan önceki hallerinide görmüş olursunuz bide bakımlı haliyle koyucam bulablirsem yeni
maşallah canımm çok yakışıyosunuzz
teşekkür ederim canım bir resim daha koydum ayakta olan 10 gün önce cekindigim resim otururken olan resim hiç bakıma başlamadan önceki hali saçlarımın bilginize aradaki farkı siz değerlendirin bidekaydirigubbakcemile5
çok yakışmışsınız kuşum ya allah devamını getirsin...
teşekkür ederim canım bir resim daha koydum ayakta olan 10 gün önce cekindigim resim otururken olan resim hiç bakıma başlamadan önceki hali saçlarımın bilginize aradaki farkı siz değerlendirin bidekaydirigubbakcemile5
amin canım teşekkür ederim saçlarla ilgili yorum yokmu ayol iki resim koydum saçlarada bakın diyekaydirigubbakcemile3
papatyacım ben de sana arkadaşlık daveti gönderdim, kabul edersen sevinirim saçlarına yorum yapayım :)))
bu arada bugün saçlarım kokmuyormuşsanırım dün fön makinesinin sıcaklığının etkisiyle ortaya çıktı o koku. yıkadım bugün yok :))
papatyacım ben de sana arkadaşlık daveti gönderdim, kabul edersen sevinirim saçlarına yorum yapayım :)))
bu arada bugün saçlarım kokmuyormuşsanırım dün fön makinesinin sıcaklığının etkisiyle ortaya çıktı o koku. yıkadım bugün yok :))
valla saçların canım yıpranık duruyor sarı dan dolayı galiba.bu sarı saçtan nefret geldi hep fön hep maşa istiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?