Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saçlatın ilk resime göre ikinci resimde daha sağlıklı ve hoş duruyor canımcım buarada profildeki kenannın resmine bayıldım oda nesi öyle anammmm:asigim:

evet şekerim çünkü ilk resimde işlem yok nasıl sağlıklı olmasın ama artık kurtuluyorum pis röflelerden...
kenanım benim çok yakışıklı yaa...ama nişanlım daha yakışıklı gerçekten....:))

yok yav kenandan ötesi yoktur heralde dicem ama insana sevdiği dünyanın en yakışıklısı gibi geliyor ama benim canım aşkım çoook yakışıklı:asigim:

maşallah hayatım allah mutluluğunuzu daim etsinopuyorumnanaktan buarada albüme sadece arkadaş listemizdekilermi bakabliyor acaba bende özendim aşkımla resmimi koyım barikaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim kuşum koy canım sende. Ayarlıcaksın ordan sadece irtibatımdakiler diye bi seçenek olması lazım o zaman sadece arkadaşların görebilir.

göslerin orjinal mi lens mi kız opuyorumnanaktan
Orjinal kuzum lens değel :kedi:

yok yav kenandan ötesi yoktur heralde dicem ama insana sevdiği dünyanın en yakışıklısı gibi geliyor ama benim canım aşkım çoook yakışıklı:asigim:

tabiki şekerim insana sevdiği dünyanın en yakışıklısı gelir bana da öyle geliyor...

bende bir adet resim koydum arkadaşlar albüme hemde saçlarımın bakımdan önceki hallerinide görmüş olursunuz bide bakımlı haliyle koyucam bulablirsem yeni

maşallah canımm çok yakışıyosunuzz

teşekkür ederim canım bir resim daha koydum ayakta olan 10 gün önce cekindigim resim otururken olan resim hiç bakıma başlamadan önceki hali saçlarımın bilginize aradaki farkı siz değerlendirin bidekaydirigubbakcemile5

çok yakışmışsınız kuşum ya allah devamını getirsin...

kuşum uzama bakımından pek fark fark edemedim amaa:kedi:

papatyacım ben de sana arkadaşlık daveti gönderdim, kabul edersen sevinirim saçlarına yorum yapayım :)))

bu arada bugün saçlarım kokmuyormuş sanırım dün fön makinesinin sıcaklığının etkisiyle ortaya çıktı o koku. yıkadım bugün yok :))

amin canım teşekkür ederim saçlarla ilgili yorum yokmu ayol iki resim koydum saçlarada bakın diyekaydirigubbakcemile3

valla saçların canım yıpranık duruyor sarı dan dolayı galiba.bu sarı saçtan nefret geldi hep fön hep maşa istiyor...

canım kabul ettimkaydirigubbakcemile5 ne kokusu kız sarımsakmı bemiksmi

spreyimi sıkmayı unutmuşum ondan bgn ben koktum azcukkkaydirigubbakcemile3

valla saçların canım yıpranık duruyor sarı dan dolayı galiba.bu sarı saçtan nefret geldi hep fön hep maşa istiyor...

evet şekerim ayakta olan resmim fönlü deil yalnız dier resimde fön var ve arkadaki saçları tammen öne aldım saç olduğu belli olsun diye ama yeni resimde öyle bir cabam yok cünkü daha tok duruyor uclarındanda uzayana kadar aldırmyacagım için fönde yok ondan yıpranı durabiliropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…