kimse yok mu yaww
canım zeytinyağının zarar vericeğini sanmıyorum.uçlarıda besler sonuçta
o kadar hevesleniyorumki böyle olumlu sonuçları alınca.bende 6 ay kota koydum ama altı ay dolmadan derdim çözülcek inşallah.
ikinciyi yapmıştım pazartesi cuma günüde sarımsaklı zeytin yağını süreceğim.ama ben ilk yapmaya etkisini görenlerdenim saçım röfleli nekadar uzadığını belli ediyo ikinciyi yaptığımda enseme doğru olan saçıma baktım röfle baya aşagıya inmiş siyah saclarım çıkmıs bu karısım bana çok iyi geldi.bugün eltim geldi senin saçlarınmı gürleşmiş dalgalı olmus bide dip boyan gelmiş dedi oysa fazla olmadı saçıma dip boya yaptıralı
kuaförleri protest ediyorum..
ben geldiiimmm hihoyyyt
canımmm avatarındaki kız hepsi grubundan gülçine çok benziyo yani ben benzettim onun resmi mi sen msn???sensen çok benziyosun tabi büyük foto nasıl bilemem ama hep düşünüyodum bakarken yazayım dedim...:1hug:a.s.
canımmm avatarındaki kız hepsi grubundan gülçine çok benziyo yani ben benzettim onun resmi mi sen msn???sensen çok benziyosun tabi büyük foto nasıl bilemem ama hep düşünüyodum bakarken yazayım dedim...:1hug:a.s.
kaydirigubbakcemile3 kuzum sende mi
herkes benzetiyoooo yaa
benim canımm :1ninca:
albümde de var resimlerim aslında ama bu avatardaki yoktu sanırımm fisfisfis
şimdi baktm albüme canım sahiden nekadar çok benziyosun gülçine saç renginde çok güzelmiş yaşasın sarı saçkaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim kuzumm:1rolleyes:
sarı saçtan vazgeçemiyorum hiç :kedi:
kaydirigubbakcemile3 kuzum sende mi
herkes benzetiyoooo yaa
benim canımm :1ninca:
albümde de var resimlerim aslında ama bu avatardaki yoktu sanırımm fisfisfis
ben geldiiimmm hihoyyyt
aynen bende şekerim tonunu güzel tutturabildiğin sürece sarı saç havalı duruyor sanada sarı saç yakışmış bence koyu tonları bence hiç denemene bile gerek yokopuyorumnanaktan
ben kedine bittim ya tarçına...
bu arada nişanlındı galiba yakışmışsınız allah mesut etsin...
kızlarr benim albume bakarmısnız aşkım çekti bugün ...
ama sadece arkadaşlar görebiliyor...
aah ahh başka renkte yaptım canım mavi siyaha boyamıştımm ne hale geldi saçlarım bi bilsennnn :sinifsinif: en büyük pişmanlığım o olmuştu
Evet tatlım nişanlım kendisi opuyorumnanaktan teşekkür ederim canım.
Tarçın'a bitmeyen yokkievimizin neşesi bizim o:asigim:
kızlar saçımdan zeytinyağını arıtana kadar canım çıktı avs 4 şampuanda anca gitti sizinde öylemi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?