E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #2.521
amin bitanem ya herkesin .
evet canım düz renk kullancam hem sarı saç saçım çoksada az gösteriyor test ettim onayladım:)
albumunude bekliyorum senin en kısa zamanda koy.
ben kaçtım canımcım alışverişe gidicem öpüldün kocaa.s.man
napıyorsunuz bakalım saçlarda bir değişiklik var mı???benimkiler faaliyete geçti gibi geliyo banakaydirigubbakcemile2
kızlar şimdi bişe sorucam ama kızmayın
nolur sayfa sayfa aratmayın bana:Saruboceq:
bu karışımı gece yapsak gündüz pek fırsatım yok bu ara öyle yatsak bişeolur mu
tıkar mı gözenekleri
bi sorum olucak bunu küçük bi tencerede 2-3 bardak suyla yapsam yinede çok gidermi bu sinemaki?
tatlım sorcan tabi biz niye varız burda aaaa...a.s.
ben gece yapıyorum ama her zaman değil şekerim...yani hep gece yapmak pek saplıklı olmaz diye korkuyorum çoğu zaman gündüz yapıyorum ya da akşam 6-7 de yapıp yatmadan yıkıyorum
ayy nasıl sabrediyosn öyle ben elimde cetvel ayna karşısında pinekliyorum zemuszemus
ben de ikinci fotodaki kadar istiyorum ya... ama daha çookkk var..bir de çok dalgalı saçlarım, uzadığı da belli olmuyor... ama uzayacak... ))
CADIARZUhımm anladım canım teşekkürlerŞeniz
tatlım ben de ayna karşısında sürekli diplerime bakıyorum ama cetvelsizkaydirigubbakcemile3
ben de ikinci fotodaki kadar istiyorum ya... ama daha çookkk var..bir de çok dalgalı saçlarım, uzadığı da belli olmuyor... ama uzayacak... ))
şekerim kuzunla kavuştunuz sanırım hadi gözün aydın sana canımm. bende dün resim koymuştum ama sildi m dün. nedense korkuyorum yawkaydirigubbakcemile3 ama tekar koyucam seninde resimlerini bekliyoruz bari resimlerimizi okadar konuşuyoruz tiplerimizi bilelim hiç olmassakaydirigubbakcemile2
şekerim kuzunla kavuştunuz sanırım hadi gözün aydın sana canımm. bende dün resim koymuştum ama sildi m dün. nedense korkuyorum yawkaydirigubbakcemile3 ama tekar koyucam seninde resimlerini bekliyoruz bari resimlerimizi okadar konuşuyoruz tiplerimizi bilelim hiç olmassakaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?