Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar koyuyorum tam yükleme aşamasında sayfa görüntülenemiyor diyor dün böyle olmamıştı sinir oldum neden böyle olduki acaba biraz daha uğraşıcam

Ben de dün başladım, dua edinde zasın benimkide,,
bide nasıl olcuyosunuz sacınızın boyunu benim hic bir tel birbirine eşit diil kafamçokkarıştı

Ben de dün başladım, dua edinde zasın benimkide,,
bide nasıl olcuyosunuz sacınızın boyunu benim hic bir tel birbirine eşit diil kafamçokkarıştı

inşallah canım :Saruboceq:

umudunu kaybetme
hepimiz güzeliz, hepimiz rapunzelizkaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisdelikafadulden

öyle yaptım koydum şimdi tek tek yükleyince oldu bakabilirsiniz

gördüm gördümkaydirigubbakcemile3

hem çok hoşsunyerimseniben hem de çoookk yakışmışsınız...opuyorumnanaktan
ve saçlarda değişim oldukça iyi canım, devamı da böyle olsun:Saruboceq:

ben resimleri göremeeim kaldırmışsınız.denemeye bugün yada yarın başlayacağım.rica etsem fotoları tekrar ekler msnz?hevesleneyim ki hiç bırakmadan devam edeyim demi? kaydirigubbakcemile3

fikrimi söyliyim sadece canım sana koyu saç çooook daha fazla yakışır inan bana...sarı saç zaten herkese yakışmıyo ayrıca saçı da mahfediyo saç yapın uygun değilse...önceden nerdeydi saçların canım şuan iyi duruyo uzunluğu...ne kadar uzatcan???opuyorumnanaktan

canım ya bisi sorcam ortalama ne kadar uzuyo saclar,, baya cok sayfa sayısı,

benimki 5 felan uzadı işte 4 filan ...4-5 cm inşallah herkesde işe yarıyodur tabi canım...ama arada duruyor uzama aynı hızla gitmiyo malesef..
mafoldumben

ama ilk başta çok uzamıştı birden ve nasıl olduğunu anlamadan pat diye sora sora yavaşladı...

şimdi geri başladı uzamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…