ya arkadaşlar 1 haftadır okulun lavabosunda saçımı başımı düzeltirken saçım hep kızıl gibi gözüküyodu gözüme..güneş vuruyo pencereden ondan öle gözüküyo sanıyodum bugünde arkadaşlara sordum saçım kızılmı banamı öle geliyo diye '' aa evet niye öle '' falan dediler boyattınmı diyecek kadar değil ama genede gözle görülür bi farklılık var.. biraz önce kafama dank etti 1 haftadır sinameki yapıyorm 2 kere yaptım acaba ondan olabilirmi??? çünki başka değişik bişey yapmadım hiç ve onu yapmaya başladığımdan beri dikkatimi çekiyodu..ortalığı karıştırmak istemem ama sizinde dikkatinizi çektimi hiç sadece bendemi böle oldu?? devam etmek istiyorum bu yönteme ama kafama takıldı yaamoralimde bozuldu
günaydınnnnnnnnnnnnnn:smiley-cool:
selam tatlımmmm
takirikacım valla kabuştun yavukluna hadi ,allah ayırmasın..:)
aminn kuzum yaa,iyiyim tatlım valla bende 3.denememi cumartesi yapıcam sarımsaklı şampuanda bir yandan eşlik ediyor mutlu mutlu yaşıyoruz işte:))
zeytinyağlı sarımsak benim başlığımda okudunsa çok iyi gelen olmuştu arkadaşlara özellikle LİL@cıma ama benim sorun kanla ilgili olunca hiçbişey iyi gelmemişti şimdi kan değerlerim biraz daha iii olmalı ki dökülmem azaldı şükür,sinemaki ve sarımsaklı şampuanın 1.ayın sonunda etkilerini görmeye başlıcam eminim.dün sarımsaklı şampuanla yıkandım allahım o ne kaşınmak yaktı diplerimi 1 ay sonra yeni yeni saçlara işaret bu da çok mutluyum:)
sen benim resmimi gördün mü?
daha önceki halimi de koyiim bak..
bi sorum olucak bunu küçük bi tencerede 2-3 bardak suyla yapsam yinede çok gidermi bu sinemaki?
evet evet, foto istiyorum...
ayrıca bu zeytinyağlı sarımsak topiğinide üye olmadan önce senin topikte okumuştum canım
tatlım profilden bak album varyerimseniben
canım benim , sen kadar hoş hatunsun öyleopuyorumnanaktan epey uzamış sanırım saçların tatlım, dökülme de azaldıkça eski gür saçlarına kavuşacaksın işte:Saruboceq:
teşekkür ederim kuzummm
sende çok cana yakın ve eminim hoş bir bayansın.
evet tatlışım çıkanlar dolu onlar uzadıkça gür saçlarım eski yoğunluğuna gelecek..
saçlarım uzadı evet ,nişanlım nisana kadar bekle uzasın kalanları da kumral boyayalım dedi hatta demez mi ben boyamak istiyorum diye ilahi ya:)
amin bitanem ya herkesin .ayyy kıyamam , hep böyle ağız tadıyla devam etsin ilişkiniz canımopuyorumnanaktan tabi tatlım nisana kadar bekle, olmazsa azıcık da uçlarında aldırır boyarsınartık düz renk mi kullanacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?