Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba arkadasim bende de öyle bir degisim olmadi, gerci saclarim koyu renk oldugu icin belkide ...biraz internetten baktim, bir tane boyanin icinde bulunuyormus sinameki ... rahatsiz oluyorsan , kendinde netten biraz arastirabilirsin...fakat parlaklik versin diyede kullananlar cokmus...son karar tabii ki de senindir a.s.

valla bendede öyle renk değişimi olmadı belki haftada 2 kere yaptığınızdan olabilir bence 1 kez yapmanız yeterli...

takirikacım valla kabuştun yavukluna hadi ,allah ayırmasın..:)

aminn kuzum yaa,iyiyim tatlım valla bende 3.denememi cumartesi yapıcam sarımsaklı şampuanda bir yandan eşlik ediyor mutlu mutlu yaşıyoruz işte:))

aminn kuzum yaa,iyiyim tatlım valla bende 3.denememi cumartesi yapıcam sarımsaklı şampuanda bir yandan eşlik ediyor mutlu mutlu yaşıyoruz işte:))

ben de bu maskeyle beraber sarımsaklı zeytinyağını uyguluyorum bir yandan... biz de öyle kokuşuk kokuşuk yaşıyoruz...delikafadulden

ama dökülmeye en iyi gelende zeytinyağlı sarımsak oluyor sanırım, hee bir de bepanthen ampulzemuszemus

zeytinyağlı sarımsak benim başlığımda okudunsa çok iyi gelen olmuştu arkadaşlara özellikle LıL@cıma ama benim sorun kanla ilgili olunca hiçbişey iyi gelmemişti şimdi kan değerlerim biraz daha iii olmalı ki dökülmem azaldı şükür,sinemaki ve sarımsaklı şampuanın 1.ayın sonunda etkilerini görmeye başlıcam eminim.dün sarımsaklı şampuanla yıkandım allahım o ne kaşınmak yaktı diplerimi 1 ay sonra yeni yeni saçlara işaret bu da çok mutluyum:)
sen benim resmimi gördün mü?
daha önceki halimi de koyiim bak..

evet evet, foto istiyorum...

ayrıca bu zeytinyağlı sarımsak topiğinide üye olmadan önce senin topikte okumuştum canım

bi sorum olucak bunu küçük bi tencerede 2-3 bardak suyla yapsam yinede çok gidermi bu sinemaki?

canım benim , sen kadar hoş hatunsun öyleopuyorumnanaktan epey uzamış sanırım saçların tatlım, dökülme de azaldıkça eski gür saçlarına kavuşacaksın işte:Saruboceq:

teşekkür ederim kuzummm
sende çok cana yakın ve eminim hoş bir bayansın.
evet tatlışım çıkanlar dolu onlar uzadıkça gür saçlarım eski yoğunluğuna gelecek..
saçlarım uzadı evet ,nişanlım nisana kadar bekle uzasın kalanları da kumral boyayalım dedi hatta demez mi ben boyamak istiyorum diye ilahi ya:)

ya bende son zamanlarda çekildiğim bir foto aradım bulsaydım, albüm yapacaktım profilime... neyse ben bu hafta artistik fotolarımdan çektirem de önümüzdeki hafta bir albüm yaparım...:)))

ayyy kıyamam , hep böyle ağız tadıyla devam etsin ilişkiniz canımopuyorumnanaktan tabi tatlım nisana kadar bekle, olmazsa azıcık da uçlarında aldırır boyarsın artık düz renk mi kullanacaksın?

ayyy kıyamam , hep böyle ağız tadıyla devam etsin ilişkiniz canımopuyorumnanaktan tabi tatlım nisana kadar bekle, olmazsa azıcık da uçlarında aldırır boyarsın artık düz renk mi kullanacaksın?
amin bitanem ya herkesin .
evet canım düz renk kullancam hem sarı saç saçım çoksada az gösteriyor test ettim onayladım:)
albumunude bekliyorum senin en kısa zamanda koy.
ben kaçtım canımcım alışverişe gidicem öpüldün kocaa.s.man

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…