E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #2.701
bende 3.uygulamamı yarın yapıcam ama bizim senden farkımız çoğumuzun zeytinyağı yapmaması bende yapmıyorum onun yerine şampuanıma sarımsak rendeledim öyle yıkıyorum....
ben 5 dk. ya siz
mervecim saçların en son resim koymuştun hani gürleşmiş falan da demiştim ,o resimle hemen hemen aynı fazla uzama olmamış ama 2.5 ayda genel olarak bakıldığında bariz fark var güzell.birde bu maske saça canlılık ve gürlük veriyor ...
nasıl gidiyo ???:1hug:
kız o resmi koyalı zaten 3-4 gün olmuştu kaydirigubbakcemile3 ben arkadaşlar görmek ister diye albüme gene çekip koydum o arada da 1 cm uzama oldu ama 6 günde bi uzuyo sanırım...öyle hesapladım ama...-tatlicadiarzu-
valla canım şimdi bir yazı okudum kafam karıştı sarımsak atmıştım şampuanıma ,sarımsak içindeki asitten dolayı saç köklerini öldürebilirmiş kafamçokkarıştı
sizce doğruluk payı varmıdır özellikle uygulayanlara soruyorum korktum ya...
sinemaki daha ölçmedim tatlım yarın yapınca karşılaştırma yapıcam ilk resimle 22 aralıkta başlamıştım ben ,sanmıyorum uzama olduğunu ama saçımı daha çok gürleştirsin de ben bişey istemiyorum.
evet saçlarının uzunluğu güzel saçların da güzel ;biraz daha gürleşirse daha da güzel olur artık dolgun dolgun...şimdi de gayet iyi ama...a.s
sadece sinameki değil formül canım içine tatlı badem yağı ve bemix şart yoksa ne anlamı kalır değil mi ama????
öylemi ooo çok iimiş o zaman valla.ama sen artıdan zeytinyağı da yapıyosun
seni gidi seniii:jeyyar:
saol cnmm.
bilmiyorum valla zeytinyağı çok faydalı ama extra ne katıyor saçıma bilemiyorum besliyordur işte...ama ben şu sonuca vardım bu maskelerin işe yaramaı için önce saçın ölü kısımlarından kurtulmak gerekiyo galiba..:uhm::bbo:
o sonucu çıkardım ben çünkü kkontess de kestirmiş sanırım sonra başlamış ve düzenli olarak kırık aldırıyormuşş...onun da uzadı 7 cm kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?