Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne düşünebilirim ki canım bilemiyorum....ben kestirdim tim kırıklardan hepsinden kurtuldum öyle yaptım...sağlıklı saçlarıma yaptım yani...ama sağlıksız bi saç önce kendini toparlamaya çalışıp sonra uzamaya başlıyor olabilir belki bilemiyorum

tarif japongülü arkadaşımızın ve sebebini bilmiyorum ben sadece uygulayan bi kişiyim o kadar...
yerimseniben

bende 3.uygulamamı yarın yapıcam ama bizim senden farkımız çoğumuzun zeytinyağı yapmaması bende yapmıyorum onun yerine şampuanıma sarımsak rendeledim öyle yıkıyorum....

nasıl gidiyo ???:1hug:

bi soumdaha var sinemakiyi yakaşık kaç dakika kadar kaynatyoruz..

mervecim saçların en son resim koymuştun hani gürleşmiş falan da demiştim ,o resimle hemen hemen aynı fazla uzama olmamış ama 2.5 ayda genel olarak bakıldığında bariz fark var güzell.birde bu maske saça canlılık ve gürlük veriyor ...

kız o resmi koyalı zaten 3-4 gün olmuştu kaydirigubbakcemile3 ben arkadaşlar görmek ister diye albüme gene çekip koydum o arada da 1 cm uzama oldu ama 6 günde bi uzuyo sanırım...öyle hesapladım ama...-tatlicadiarzu-

Bu yöntemi kesin deneyecegimm cok saolun kızlar..opuyorumnanaktan
Kızlar siz sadece sinamekiyle mi yapıyorsunuz yoksa bemix ampul tatlı badem yagı fln da katıyor musunuz?

Son düzenleme:
sadece sinameki değil formül canım içine tatlı badem yağı ve bemix şart yoksa ne anlamı kalır değil mi ama????

hepsi bi bütün yani tarifte öyle yazıyo...biri bile eksik olsa aynı etkiyi vermez bence...

nasıl gidiyo ???:1hug:

valla canım şimdi bir yazı okudum kafam karıştı sarımsak atmıştım şampuanıma ,sarımsak içindeki asitten dolayı saç köklerini öldürebilirmiş kafamçokkarıştı
sizce doğruluk payı varmıdır özellikle uygulayanlara soruyorum korktum ya...
sinemaki daha ölçmedim tatlım yarın yapınca karşılaştırma yapıcam ilk resimle 22 aralıkta başlamıştım ben ,sanmıyorum uzama olduğunu ama saçımı daha çok gürleştirsin de ben bişey istemiyorum.

kız o resmi koyalı zaten 3-4 gün olmuştu kaydirigubbakcemile3 ben arkadaşlar görmek ister diye albüme gene çekip koydum o arada da 1 cm uzama oldu ama 6 günde bi uzuyo sanırım...öyle hesapladım ama...-tatlicadiarzu-

öylemi ooo çok iimiş o zaman valla.ama sen artıdan zeytinyağı da yapıyosun
seni gidi seniii:jeyyar:

valla canım şimdi bir yazı okudum kafam karıştı sarımsak atmıştım şampuanıma ,sarımsak içindeki asitten dolayı saç köklerini öldürebilirmiş kafamçokkarıştı
sizce doğruluk payı varmıdır özellikle uygulayanlara soruyorum korktum ya...
sinemaki daha ölçmedim tatlım yarın yapınca karşılaştırma yapıcam ilk resimle 22 aralıkta başlamıştım ben ,sanmıyorum uzama olduğunu ama saçımı daha çok gürleştirsin de ben bişey istemiyorum.

evet saçlarının uzunluğu güzel saçların da güzel ;biraz daha gürleşirse daha da güzel olur artık dolgun dolgun...şimdi de gayet iyi ama...:nazar:a.s

evet saçlarının uzunluğu güzel saçların da güzel ;biraz daha gürleşirse daha da güzel olur artık dolgun dolgun...şimdi de gayet iyi ama...:nazar:a.s

ay saol canım ya çok mutlu oldum başkasının ağzından duymak mutlu etti beni vallaa.s.

öylemi ooo çok iimiş o zaman valla.ama sen artıdan zeytinyağı da yapıyosun
seni gidi seniii:jeyyar:

bilmiyorum valla zeytinyağı çok faydalı ama extra ne katıyor saçıma bilemiyorum besliyordur işte...ama ben şu sonuca vardım bu maskelerin işe yaramaı için önce saçın ölü kısımlarından kurtulmak gerekiyo galiba..:uhm::bbo:

o sonucu çıkardım ben çünkü kkontess de kestirmiş sanırım sonra başlamış ve düzenli olarak kırık aldırıyormuşş...onun da uzadı 7 cm kadar...

bilmiyorum valla zeytinyağı çok faydalı ama extra ne katıyor saçıma bilemiyorum besliyordur işte...ama ben şu sonuca vardım bu maskelerin işe yaramaı için önce saçın ölü kısımlarından kurtulmak gerekiyo galiba..:uhm::bbo:

o sonucu çıkardım ben çünkü kkontess de kestirmiş sanırım sonra başlamış ve düzenli olarak kırık aldırıyormuşş...onun da uzadı 7 cm kadar...

kuaförüm de söylemişti yaptığın bakımların faydasını görmek istiyorsan saçını 3 aayda 1 kestir diye içimden pışşıkk demiştim :roflol: çok kestikleri için tabi..
ama ben eylülün 5inde 10 cm bilemedim 12 cm kestirmiştim dökülünce mecburen şimdi kırıksız saçlarım çok toparladı ama uzasın nisanda 5 cmcik daha aldırcam röflelerden kurtulma amaçlı..

Back
X