E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #3.001
saçlarım iyice uzasın ben de koyucam bi sürü resim kıvır kıvır düz saçlarımın resimlerini...ayy ne zaman olur o gün bilemiyorum yaaa istediğim uzunluğa bi gelsinn resimler havada uçuşcak:hulyapuyorumnanaktan
neyse ii geceler burda olan arkadaşlarıma...gene birinin ağzının payını vermek zorunda kaldım...e kaşınıyolar ben napıyım ayol...:roflol:kaydirigubbakcemile3
hadi görüşmek üzereeeopuyorumnanaktan
biz de sana güldük anam hemi de k*çımızla :roflol:
hadi selametle
bu bakıma başlamadan önce düzleştiriciyi maşayı kullanmayı bıraktımm saçlarımı uzatıcam diye inşallah sonuçlarını alırımm bakımdan sonra farkettim de saçlarım parlamaya başladı hihoyyyt
bu bakıma başlamadan önce düzleştiriciyi maşayı kullanmayı bıraktımm saçlarımı uzatıcam diye inşallah sonuçlarını alırımm bakımdan sonra farkettim de saçlarım parlamaya başladı hihoyyyt
benimde öyle saçlarım parlıyor artıkkaydirigubbakcemile3
düzleştirici değil de maşayı bırakamıyorum benyaa ben düzleştiriciyi tamamen bırakamıyorum :kedi:
eskisi kadar sık kullanmıyorum ama tamamen de bırakmış değilim keşke bırakabilsem :sinifsinif:
ampüller yağ değil bildiğim kadarıyla. yani yağ olarak sadece badem yağı koyuyoruz. bepanthene ve evigenin yağlandıracağını sanmıyorum. yine de bir eczacı ya da doktor varsa aramızda yardımcı olsun.
ben de bu sefer büyük şişe aldımCanım ben daha önce bepanten ve evigen kullandım.
Bepanten o kadar değil ama evgen bildiğin yağ yani.
Ama şimdi sinameki ile karıştıracağım için temizlemesi zor olmaz diye düşünüyorum. Bugün bademyağını aldım büyük bir şişe. yarın da bemix alacağım sonra da haydi bismillah...zemuszemus
ben de bu sefer büyük şişe aldım
nasıl olsa bayaaa bi süre kullanıcama diye kaydirigubbakcemile3
yaa ben düzleştiriciyi tamamen bırakamıyorum :kedi:
eskisi kadar sık kullanmıyorum ama tamamen de bırakmış değilim keşke bırakabilsem :sinifsinif:
Siz hangi markayı kullanıyorsunuz kızlar ben mecitefendi tatlı badem yağı aldım.:hulya:
Bol buldum nereme sürceğimi şaşırırım artık:icecream:
İşi ilerletip bir de şampuan tavsiyesi mi versek
Önce ben başlayayım silikon içeren market şampuanlarını a-saçıma değdirmiyorum artık.
Organicum kullanıyorum şuanda bir farkını göremedim yani verdiğim paraya göreşutarafagitti
Dfn garlı da güzeldi bitince ona dönerim büyük ihtmal.
He bir de dfn garlı saç kremi kullanıyırum. Kokusu falan da hoş.
Sarımsak ve bemix kokusundan rahatsız oluyorum diyenler dfn garlı kremi deneyebilir.
Çok konuştumm:kedi:
bende öyle bazen düzleştirici bazen maşa saçlarım röfleli olduğu için fön olmadan maşa olmadan göstermiyor mecburen yapmak zorundayım ama eskisi kadar yapmamaya çalışıyorm en azındn sadece biyere cıkacagım zaman yapıyorum
mecitefendinin akne kremini kullandımSiz hangi markayı kullanıyorsunuz kızlar ben mecitefendi tatlı badem yağı aldım.:hulya:
Bol buldum nereme sürceğimi şaşırırım artık:icecream:
İşi ilerletip bir de şampuan tavsiyesi mi versek
Önce ben başlayayım silikon içeren market şampuanlarını a-saçıma değdirmiyorum artık.
Organicum kullanıyorum şuanda bir farkını göremedim yani verdiğim paraya göreşutarafagitti
Dfn garlı da güzeldi bitince ona dönerim büyük ihtmal.
He bir de dfn garlı saç kremi kullanıyırum. Kokusu falan da hoş.
Sarımsak ve bemix kokusundan rahatsız oluyorum diyenler dfn garlı kremi deneyebilir.
Çok konuştumm:kedi:
kaynamaya başladıktan 6-7 saniye sonra kapatıyorum benkızlar siz sinamekiyi kaç dk kadar kaynatıyorsunuz hep bi terddüt yaşıyorum biraz daha kaynatsammı acaba diye ben biraz kaynatıp demlenmeye bırakıyorum genelde...:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?