Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saçlarım iyice uzasın ben de koyucam bi sürü resim kıvır kıvır düz saçlarımın resimlerini...ayy ne zaman olur o gün bilemiyorum yaaa istediğim uzunluğa bi gelsinn resimler havada uçuşcak:hulyapuyorumnanaktan

valla benim saçlar seninkiler kadar uzasa ona da şükür etcem bennn zemuszemus

bu bakıma başlamadan önce düzleştiriciyi maşayı kullanmayı bıraktımm saçlarımı uzatıcam diye inşallah sonuçlarını alırımm bakımdan sonra farkettim de saçlarım parlamaya başladı hihoyyyt

benimde öyle saçlarım parlıyor artıkkaydirigubbakcemile3

yaa ben düzleştiriciyi tamamen bırakamıyorum :kedi:
eskisi kadar sık kullanmıyorum ama tamamen de bırakmış değilim keşke bırakabilsem :sinifsinif:

eskisi kadar sık kullanmıyorum ama tamamen de bırakmış değilim keşke bırakabilsem :sinifsinif:
düzleştirici değil de maşayı bırakamıyorum ben
tüm saçımı çok nadir yapsam da
öndeki kısaları mutlaka şekillendirmem gerekiyor :kedi:

Canım ben daha önce bepanten ve evigen kullandım.
Bepanten o kadar değil ama evgen bildiğin yağ yani.
Ama şimdi sinameki ile karıştıracağım için temizlemesi zor olmaz diye düşünüyorum. Bugün bademyağını aldım büyük bir şişe. yarın da bemix alacağım sonra da haydi bismillah...zemuszemus

ben de bu sefer büyük şişe aldım
nasıl olsa bayaaa bi süre kullanıcama diye kaydirigubbakcemile3

ben de bu sefer büyük şişe aldım
nasıl olsa bayaaa bi süre kullanıcama diye kaydirigubbakcemile3

Siz hangi markayı kullanıyorsunuz kızlar ben mecitefendi tatlı badem yağı aldım.:hulya:
Bol buldum nereme sürceğimi şaşırırım artık:icecream:
İşi ilerletip bir de şampuan tavsiyesi mi versek
Önce ben başlayayım silikon içeren market şampuanlarını a-saçıma değdirmiyorum artık.
Organicum kullanıyorum şuanda bir farkını göremedim yani verdiğim paraya göreşutarafagitti
Dfn garlı da güzeldi bitince ona dönerim büyük ihtmal.
He bir de dfn garlı saç kremi kullanıyırum. Kokusu falan da hoş.
Sarımsak ve bemix kokusundan rahatsız oluyorum diyenler dfn garlı kremi deneyebilir.
Çok konuştumm:kedi:

bende öyle bazen düzleştirici bazen maşa saçlarım röfleli olduğu için fön olmadan maşa olmadan göstermiyor mecburen yapmak zorundayım ama eskisi kadar yapmamaya çalışıyorm en azındn sadece biyere cıkacagım zaman yapıyorum

ben nedense pek inanmıyorum onalrda kimyasal sonuçta öyle cok bişey fark ettireceğini zannetmiyorum:bbo:

aynen kızlar bende bırakamıyorum şu düzleştiriciyi :1no2: bu zamana kadar her gün yapardım ve saçlarım bu yüzden hiç uzamıyor
ama artık karar verdim çok gerekirse hatfada sadece bir kere kullanıcam..
bu formülede başladım bu hafta 2.sini uyguladım umarım işe yarar ..:çok üzgünüm:

mecitefendinin akne kremini kullandım
süperdi zemuszemus
gerçi benim akneler yine çıktı ama kullandığım dönemde faydasını görmüştüm kaydirigubbakcemile3
ben markaya önem vermedim valla badem yağında
kırıntı diye bişey adı.50 ml sini 6liraya almıştım aktardan
bugün markette gördüm bi de,20 ml 4 liraydı

kızlar siz sinamekiyi kaç dk kadar kaynatıyorsunuz hep bi terddüt yaşıyorum biraz daha kaynatsammı acaba diye ben biraz kaynatıp demlenmeye bırakıyorum genelde...:uhm:

şampuan konusunda da bi istikrarım söz konusu değildir
hatta her şişeyi farklı alırım çünkü kokularından sıkılırım bi süre sonra
banyomda 4-5 şişe farklı şampuanım vardır
canım o an hangisini çekerse onu kullanırım
o piti piti yaparım :dance:

kızlar siz sinamekiyi kaç dk kadar kaynatıyorsunuz hep bi terddüt yaşıyorum biraz daha kaynatsammı acaba diye ben biraz kaynatıp demlenmeye bırakıyorum genelde...:uhm:
kaynamaya başladıktan 6-7 saniye sonra kapatıyorum ben
rengine bakıyorum bi deopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…