Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla ben hiç bir şampuana şu ana kadar "işte bu" diyemedim:1no2:
Şu anda Gliss saç şampuanını kullanıyorum turuncu şeffaf renkli olanını ama hiç memnun değilimm.. Saçımı kazık gibi yapıyorr matlaştırıyorr bana hiç yaramadı...
Elseve kullanmayı düşünüyorum bu bitince

valla mahvediyor saçları hele o düzleştirici maşadan beter :bbo:

banada elseve iyi gelmedi hiç ama glisten çok memnundum taa ki sarımsak içine girene kadarkaydirigubbakcemile3 ama kişiden kişiye deişir herkesin saç yapısı farklıdır sonuçtakaydirigubbakcemile2

ya kızlar bi dönem bağırsakları çalıştırsın diye çok içmiştim sinamekiyi
kokusundan ve tadından çok ikrah etmiştim.bu küre ben de inanıyorum ama hem çok yoğunum hem de kokusundan dolayı cesaret edemiyorum
biliyorum öyle keskin bi kokusu yok ama cesaret edemiyorum işte:1no2:
bi gün ani bi kararla başlarım kesin

aa benim şampuan ailemde o da var :1shok: ben çok memnunum.süper kokuyo ve sertleşme olayı olmadı bende:kedi:

banada elseve iyi gelmedi hiç ama glisten çok memnundum taa ki sarımsak içine girene kadarkaydirigubbakcemile3 ama kişiden kişiye deişir herkesin saç yapısı farklıdır sonuçtakaydirigubbakcemile2
elseve kullanmadım ben hiç.
dove da seviyorum
boyalı saçlar için olanını aldım
bordo bi kabı var
onun da kokusu süper ve kalıcı:lepi:

evet öyle keskin bi kokusu yok ama nedense benimde ilk kaynamaya başladıgı zaman bi koku yayıyor ya ozaman böööğ oluyorum ama yaparken yada yatarken yada yaptıktan sonra mis miskaydirigubbakcemile3

Ben 50 ml.mi 3,75'e aldım.
Benim de budur ddeğim bir şampuan olmadı, ama bitkisel kullanıyorum diye psikolojik etkisini yaşıyorum heralde.kaydirigubbakcemile3

elseve kullanmadım ben hiç.
dove da seviyorum
boyalı saçlar için olanını aldım
bordo bi kabı var
onun da kokusu süper ve kalıcı:lepi:

valla canım ben de yarayacağına inanarak aldım Gliss'i ama şampuanı dediğim gibi acayip sert yapıyor ve matlaştırıyor.. Ama spreyinden çok memnunum harika kokuyor.
Elseve'in de kırmızı olanını çok met ettiler denesem mi diyorum boyalı saçlar içinmiş sanırım..
Yoksa Dove mu kullansan ay bilemedim ama Gliss bana kesinlikle yaramadı:1no2:

dove iyi bence dene biara bende kullanmıştım memnundum sonra annem gliss kullandığı için ondan alıştım aslında dove iyiydi yani:hulya:

dove iyi eed ama elseve de hiç kullanmadım ki bilemiyorum :1ninca:
bi dönem yendemden dolayı schauma'ya alışmıştım
o da güzeldi
ama genelde elidor ve dove oluyor evde
yazın da bi ara komili'ninkini merak edip almıştım ama yazlıkta kaldı
sonuç değerlendirmesi yapacak kadar çok kullanamadım -tatlicadiarzu-

dove iyi bence dene biara bende kullanmıştım memnundum sonra annem gliss kullandığı için ondan alıştım aslında dove iyiydi yani:hulya:

İyi bari dove alıyım canım bu bitince.. Ya da bitmesini bile beklemem kafamçokkarıştı
Dove'un saç kremini kullanmıştım güzeldi ama şampuanını denemedim..
Şu anda elidorun saç kremini kullanıyorum sarı renkte olan acayip memnunum ondan
Ama şampuanımı en acilinden değiştirmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…