Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısın kontescm valla yıkayınca eser kalmıyor kokudan öyle abartılacak bir durum yok...
bence de abartı bi şe yok
ha madem o kadar hassassın
tazı gibi burnun var
bunun da çözümünü söyledik
bepanten kokmuyo onu al dedik
ama yok illa bemiks demişsen kokusuna da katlanıcaksın
bıraktığı halde haftalarca kokanlar,kokudan kurtulmak için günde bilmem kaç kere saç yıkayanlar vs vs
bu ne yahu
sanki b*k sürdük kafamıza
töbe Yarabbim!
çok sinirlendimklava:

kaydirigubbakcemile3 ilahi kızzzzzzz heeeee kaydirigubbakcemile3 güldürdün beniiii

ampüller yağ değil bildiğim kadarıyla. yani yağ olarak sadece badem yağı koyuyoruz. bepanthene ve evigenin yağlandıracağını sanmıyorum. yine de bir eczacı ya da doktor varsa aramızda yardımcı olsun.

kontess paspal saclarımı sen de gördün mü canım..
seninkiler kadar uzun degil ama..

Son düzenleme:
koku konusunda size katılıyorum kızlar. bende ilk kırdığımda alıyorum kokuyu. beklerken filan kokmuyor bile. yıkadıktan sonra hele bence hiç kokmuyor. yalnız son yaptığımda annem biraz kokuyor dedi ama o da saçımın dibini kokladı yani yaklaşıp. o kadar da kimse koklamaz yani insanın saçını. sevgilim de diplerini koklamaz. abartmayın lütfen.

Canlarımm sinamekim ılındıı, şimdi gidip tatlı badem yağımı ve meşhurrr bemiks ampulümükaydirigubbakcemile3 de içine karıştırıp sürcemm.
Birazdan gelirim kızlar opuyorumnanaktan

yavyum çok haklısında sakin olalım boşver çok kibar arkadaşlar kokuya dayanamıyorlar işte salla gitsinkaydirigubbakcemile3

Canlarımm sinamekim ılındıı, şimdi gidip tatlı badem yağımı ve meşhurrr bemiks ampulümükaydirigubbakcemile3 de içine karıştırıp sürcemm.
Birazdan gelirim kızlar opuyorumnanaktan

biz senle aynı zaman başladık sanırım şekerim bende bugün 3. uygulamamı yapıcamkaydirigubbakcemile2

:roflol: :roflol: alkisalkisalkis

teşekkürler kkontes yardımların ve bilgilerin için bu arada kötü kokuo diyenlerde uygulamasın madem zorla boğazınıza yapışılmıo bunu uygulayın die..

teşekkürler kkontes yardımların ve bilgilerin için bu arada kötü kokuo diyenlerde uygulamasın madem zorla boğazınıza yapışılmıo bunu uygulayın die..
rica ederim canım opuyorumnanaktan
di mi yanii
her şeyin bi bedeli var yerimseniben

biz senle aynı zaman başladık sanırım şekerim bende bugün 3. uygulamamı yapıcamkaydirigubbakcemile2

evet canım aynı zaman başlamışız seninle zemuszemus
Aslında dün yapmam gerekiyordu ama evde değildim. Az önce sürdümm saçımda şu an opuyorumnanaktan

Kızlar şimdi bir araştırma yaptım ve sizlerle paylaşmak istedimkaydirigubbakcemile2 Yaptığımız kürle alakalıı..ıçerisinde kullandığımız sinameki,tatlı badem yağı ve bemiksin saçımıza olan faydaları opuyorumnanaktan

Sinameki: Bilindiği gibi bağırsaklardaki kabızlığa birebir gelen ve müshil görevi yapan sinameki saçımıza da faydalı.. Şöyleki; saç dökülmelerine iyi geliyor ve yeni saçların çıkmasını sağlıyor.. Ve saçtaki egzama ve yaralara iyi geliyormuş.

Tatlı badem yağı: Saçı besler, dökülmelerini önler, parlaklık verir ve cildimizin ihtiyacı olan E vitaminini karşılar.Böylece E vitamini ile beslenen saç rahatlıkla uzar

Bemiks: Saçın beslenmesini sağlar ve ihtiyacı olan B vitamini ve türevlerini saçınıza kazandırır..
a.s.

Son düzenleme:

canım ben 2 defa yaptım bu karışımı. saçıma uyguladıktan 2 gün sonra sanırım kuaföre gittim fön çektirdim çok sıcak hava üfleyince fön makinası, sanırım koku biraz ortaya çıktı. kendim de hissettim sevgilim de hissetti. ama beni çok rahatsız etmedi. onun burnu hassastır o yüzden söylendi durdu.

dün sabah yaptım hemen yıkadım kuruttum sevgilimle buluştuk kesinlikle kokmadığını söyledi kafamı koklattım denemek için :) kokmuyor yani :)

ilk defasında fön makinası yüzünden olduğunu düşünüyorum. ben şikayetçi değilimi, aksine bakımdan çok memnunum.

Bende yarın malzemeleri alıp başlayacağım . Tarifi veren arkadaaşa çok teşekkürler (=
Farkedilir 1 uzama gören var mı ?

Bende yarın malzemeleri alıp başlayacağım . Tarifi veren arkadaaşa çok teşekkürler (=
Farkedilir 1 uzama gören var mı ?

oohooooo olmaz mııı bi çok arkadaş memnun..
Başta Merve ve kkontess olmak üzere saçları oldukça uzadı..
Ben de çok menunum:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…