çok mecie bebik kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktankız aşkolsunn kaydirigubbakcemile3 delii
Ne bilim dove dan bahsedince araştırıyım dedim bu çıktı
bu güzelim reklamdan mahrum bırakmak istemedim sizleri kaydirigubbakcemile3
hg kuşumslm kızlar benimde 2. haftam yani 1'er kere yaptım iki tarifi de dün sinameki'yi yaptım salıda z.yağını yapıcam 1 cm uzadı saçım 10 cm uzamaz benim diye tahmin ediyorum ama işallah uzar bakalım artık hihoyyyt 1 ay olsun yazıcam kaç cm uzadığını sırnaşık şey
hg kuşum
1yapışta 1 cm uzadıysa ayda bayaa bi uzar :icecream:
sana da kuşummm Şenizaynen valla :1ninca:
ben kaç cm uzadığını kestiremiyorum ama uzadığını farkedebiliyorum
3-4 gün önce dip boya yaptım şimdi daha net anlayacağım :lepi:
İyi geceler canlarım öpyorum hepiniziopuyorumnanaktan
aynen valla :1ninca:
ben kaç cm uzadığını kestiremiyorum ama uzadığını farkedebiliyorum
3-4 gün önce dip boya yaptım şimdi daha net anlayacağım :lepi:
İyi geceler canlarım öpyorum hepiniziopuyorumnanaktan
peki özel bi ürünü var mı yoksa her türlü elseve için mi geçerli bu tavsiyeniz?kızlar bir ara şampuan muhabbeti geçmiş. ben de bir şeyler yazayım bu konuda. ben nerdeyse 10 senedir elseve kullanıyorum. bugüne kadar saçımın, bahar haricinde döküldüğünü bilmem. banyoda parmakla sayılacak kadar az saç düşer. ayrıca saçım son kuaför kazasına kadar belimdeydi ve yıpranma kırık minumum düzeydeydi. tavsiyem üzerine elseve kullanan herkes memnun kaldı ve bırakan olmadı. en başta da annem gibi inatçı bir kadını bile şampuanından vazgeçirdim. şimdi elseve'i bitecek oldumu telaşa kapılıyor o derece bağlandı. bazen arkadaşlarım benimle sen elseve'den para mı alıyorsun diye dalga bile geçerlerdi. :))). o kadar şiddetle tavsiye ederdim yani. hele de saç kremiyle beraber kullanılırsa ben her türlü saçta faydalı olacağına inanıyorum. bir de uzun süreli kullanımda etkisi daha da belirginleşiyor. denemeyenler bir denesinler bence.
slm arkadaşlar ilk defa yazıyorum:kedi:birkaç gün önce farketmiştim bu başlığı çok ilgimi çekmişti Mervenin Konyada ikamet ediyor olmasına da ayrıca sevinmiştimyerimseniben
daha sonra bir süre takip edemedim geçen gün girdim 200 küsür sayfayı baştan sona okudum acayip heyecanlandım kesinlikle bende başlıyorum şimdi kısa saçımın resmini çekicem inşallah bu akşam da sipariş ettiğim şampuanım gelirse sarımsak karıştırıp sinamekili,zeytinyağlı bir uzatma kürüne başlıyorumsositososito
çok umutluyum saçlarımın hikayesi çoğu kişinin anlattığı gibi...çok gür pırıl pırıl saçlarım vardı lise döneminde fön sevdasına kapıldım mahvettim güzelim saçları incecik kaldı uzatamadım.şimdi ne fön ne kurutma makinesi hepsini boşladım bisürü yanık saçım var inşallah bunlarla toparlarım teşekkür ederim böyle birşeyi paylaştığınız için işe yararsa ki yarayacağına yürekten inanıyorum bende koyarım saçlarımın resminialkisalkisalkis
slm arkadaşlar ilk defa yazıyorum:kedi:birkaç gün önce farketmiştim bu başlığı çok ilgimi çekmişti Mervenin Konyada ikamet ediyor olmasına da ayrıca sevinmiştimyerimseniben
daha sonra bir süre takip edemedim geçen gün girdim 200 küsür sayfayı baştan sona okudum acayip heyecanlandım kesinlikle bende başlıyorum şimdi kısa saçımın resmini çekicem inşallah bu akşam da sipariş ettiğim şampuanım gelirse sarımsak karıştırıp sinamekili,zeytinyağlı bir uzatma kürüne başlıyorumsositososito
çok umutluyum saçlarımın hikayesi çoğu kişinin anlattığı gibi...çok gür pırıl pırıl saçlarım vardı lise döneminde fön sevdasına kapıldım mahvettim güzelim saçları incecik kaldı uzatamadım.şimdi ne fön ne kurutma makinesi hepsini boşladım bisürü yanık saçım var inşallah bunlarla toparlarım teşekkür ederim böyle birşeyi paylaştığınız için işe yararsa ki yarayacağına yürekten inanıyorum bende koyarım saçlarımın resminialkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?