Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hg kuşum
1yapışta 1 cm uzadıysa ayda bayaa bi uzar :icecream:

hg kuşum
1yapışta 1 cm uzadıysa ayda bayaa bi uzar :icecream:

aynen valla :1ninca:
ben kaç cm uzadığını kestiremiyorum ama uzadığını farkedebiliyorum
3-4 gün önce dip boya yaptım şimdi daha net anlayacağım :lepi:

ıyi geceler canlarım öpyorum hepiniziopuyorumnanaktan

sana da kuşummm Şeniz
dadlu rüyalar göresin inş zemuszemus

iyi geceler canmmm

kızlar bir ara şampuan muhabbeti geçmiş. ben de bir şeyler yazayım bu konuda. ben nerdeyse 10 senedir elseve kullanıyorum. bugüne kadar saçımın, bahar haricinde döküldüğünü bilmem. banyoda parmakla sayılacak kadar az saç düşer. ayrıca saçım son kuaför kazasına kadar belimdeydi ve yıpranma kırık minumum düzeydeydi. tavsiyem üzerine elseve kullanan herkes memnun kaldı ve bırakan olmadı. en başta da annem gibi inatçı bir kadını bile şampuanından vazgeçirdim. şimdi elseve'i bitecek oldumu telaşa kapılıyor o derece bağlandı. bazen arkadaşlarım benimle sen elseve'den para mı alıyorsun diye dalga bile geçerlerdi. :))). o kadar şiddetle tavsiye ederdim yani. hele de saç kremiyle beraber kullanılırsa ben her türlü saçta faydalı olacağına inanıyorum. bir de uzun süreli kullanımda etkisi daha da belirginleşiyor. denemeyenler bir denesinler bence.

peki özel bi ürünü var mı yoksa her türlü elseve için mi geçerli bu tavsiyeniz?

nasılsınız kızlar bugün???

ne var ne yok saçlar ne almedeee????

ben bu ara gene çoook sabırsız olduuummmm
mafoldumben

bazen çok olumsuz oluyorum bide ne kadar uzatmak istediğim konusunda kararsızım arada kaldım:bbo:

özellikle gülşen bubikoğlunun saçlarına bayılıyorum;ve türk filmlerindeki kabarık saçlar uçlar hafif dalgalı...benim de saçlarım böyle allahtan o yönden şanslıyım..çok dalgalıdır ellerimle şekil verdiğimde ama iyice tarayıp kuruttuğumdaysa kabarık hafif dalgalı olurlar...bu açıdan çok hoşuma gidiyo her 2 şekle de giriyo ellerimle şekil vermem yetiyo....ama bide uzasa çünkü kabarık ve hafif dalgalı saçlar en güzel saçlar bele yakın olunca duruyolar...amacım o ama bi uzasaaaaa

günaydın yok mu kızzzzkaydirigubbakcemile

slm arkadaşlar ilk defa yazıyorum:kedi:birkaç gün önce farketmiştim bu başlığı çok ilgimi çekmişti Mervenin Konyada ikamet ediyor olmasına da ayrıca sevinmiştimyerimseniben
daha sonra bir süre takip edemedim geçen gün girdim 200 küsür sayfayı baştan sona okudum acayip heyecanlandım kesinlikle bende başlıyorum şimdi kısa saçımın resmini çekicem inşallah bu akşam da sipariş ettiğim şampuanım gelirse sarımsak karıştırıp sinamekili,zeytinyağlı bir uzatma kürüne başlıyorumsositososito
çok umutluyum saçlarımın hikayesi çoğu kişinin anlattığı gibi...çok gür pırıl pırıl saçlarım vardı lise döneminde fön sevdasına kapıldım mahvettim güzelim saçları incecik kaldı uzatamadım.şimdi ne fön ne kurutma makinesi hepsini boşladım bisürü yanık saçım var inşallah bunlarla toparlarım teşekkür ederim böyle birşeyi paylaştığınız için işe yararsa ki yarayacağına yürekten inanıyorum bende koyarım saçlarımın resminialkisalkisalkis

hoşgeldin canımmmma.s.

saçlarımıza o fön aletlerini yanaştırmamalıyız...çok kötü oluyor yıpratıyor...ayda 1-2 kere olabilir...onun dışında saçı saç olmaktan çıkarıyor bu tür uygulamalar...umarım sen de sonuç alan arkadaşlarım ve benim gibi faydasını görürsün....yerimseniben

aaaa kontes gitmiş ben de günaydın diyip duruyorummmm kaydirigubbakcemile3

aaa sen de konyadansın demek neresindesiniz canım????biz şuan havzan yakınlarındayız meram yeni yol ile havzan arasında....kaydirigubbakcemile5

arkadaş olarak ekleyip albümüme bakabilirsin...saçlarım arasındaki farkı göstermek için resim koymuştum daaa opuyorumnanaktan

Öylemi orası benim okuluma çok yakın biz yeni otogardayız Konyalımısın yoksa okumak içinmi geldin canımyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…