Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konyalıyım sayılır...burda doğdum kırşehir-petlas da büyüdüm;kırşehirliyim desem yeridir...babam konyalı annem adana dedem trabzon annanem bulgaristan göçmeni...karışık işteeeekaydirigubbakcemile3...sen eğitim fakültesindesin galibaaazemuszemus

neyse arkadaşlar kimse yok galiba merve kaçar....hihoyyyt

gökçe arkadaşım albümdki resimlere bakıp uzaması hakkında fikir edinebilirsin...
görüşmek üzere...

Yok eğitimde değilim Meram Tıptayım canım ders yoktu bugün keyif yapıyorumsen hangi bölümdesin?
Albümüne baktım çok teşekkür ederim görünce çok gaza geliyorum benim şimdiki saçlarım da seninkinin eski hali kadar ama ne güzel uzamış maşallah darısı başıma

bu başlığı uzun zamandır takip ediyorum ama üşengeçlikten başlamamştm.artık ben de başlicam kızlar raporları veririm sizlere dezemuszemus

aaaa kontes gitmiş ben de günaydın diyip duruyorummmm kaydirigubbakcemile3
ders çalışıyodum yawrum opuyorumnanaktan
gülşen bubikoğlu'nun saçlarını ben de çok beğenirim zemuszemus
saçım da acaip dağınık bi alemde,ööle yandan bozuk bi topuzla takılıyorum kaydirigubbakcemile
sabah baktığımda kısa göründü gözüme,çekmiş gibi ahahahah kaydirigubbakcemile3

kızlar ben hamileyim 5 aylık..kullanmamda sakınca yoktur demi??

malzemelrin hepsini aldım ama daha uygulamadım

merhaba kızlar,bugün nihayet ilk denememi yaptım ama beceremedim sanırım.bu karışım çok sıvı oldu ve kafama süreyim derken heryere aktı bütün banyoyu batırdım.neredeyse hepsi yerlere gitti.siz nasıl yediriyorsunuz saçınıza?

cnm benmkide cok sıvı oldu çay kaşıgıyla basımı eğip sürdüm iyce yedirdim..dediğin gibi çok akıyor ama idare edicez artık..birde kötü kokuyor inş işe yarar bakalımkaydirigubbakcemile3

cnm benmkide cok sıvı oldu çay kaşıgıyla basımı eğip sürdüm iyce yedirdim..dediğin gibi çok akıyor ama idare edicez artık..birde kötü kokuyor inş işe yarar bakalımkaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben geldim yineee
arkadaşlar size bir yöntem tavsiye ederim bende o şekilde yapıyorum,
sprey şişeşine bu tarifi koyun ve her yerine yedire yedire fıs fıslayın en temizi:lepi:
bende yarın 3.uygulamamı yapıcam ,sağlık gibisi yokmuş valla ölümle yaşam arası gidip geldim resmen bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim canlar...

az önce fıs fıslı bir şişe boşalttım bir dahakine onun içine koyup sıkıcam saçlarıma.bu arada kızlar bu sinameki kaynatınca çok ilginç bir koku saldı etrafa.sizinkilerde de öyle oluyor mu?tereddüte düştüm şimdi yanlış bir ot mu sattılar acaba diye.yeşil yaprak yaprak birşey bendeki.

geçmiş olsun elacıma.s.

eed sıvı bir karışım.
ben,saçlarımı tutamlara ayırıyorum dip boya yabacakmış gibi.
sonra da parmak uçlarımı karışıma batırıp saç diplerime sürüyorum.
belki ulaşamadığım yerler vardır diye bir kısmını da spreyli şişeye koyup fıs fıs sıkıyorum yerimseniben

spreyli şişe kullan canım opuyorumnanaktan

hmm CADIARZU mantıklı vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…