hayır canım doğrua.s.az önce fıs fıslı bir şişe boşalttım bir dahakine onun içine koyup sıkıcam saçlarıma.bu arada kızlar bu sinameki kaynatınca çok ilginç bir koku saldı etrafa.sizinkilerde de öyle oluyor mu?tereddüte düştüm şimdi yanlış bir ot mu sattılar acaba diye.yeşil yaprak yaprak birşey bendeki.
oh be rahatladım şimdi,sabahtan beri yanlış bir şey mi sürdüm kafama diye içim içimi yedi vallahikaydirigubbakcemile5hayır canım doğrua.s.
Yok eğitimde değilim Meram Tıptayım canım ders yoktu bugün keyif yapıyorumsen hangi bölümdesin?
Albümüne baktım çok teşekkür ederim görünce çok gaza geliyorum benim şimdiki saçlarım da seninkinin eski hali kadar ama ne güzel uzamış maşallah darısı başıma
az önce fıs fıslı bir şişe boşalttım bir dahakine onun içine koyup sıkıcam saçlarıma.bu arada kızlar bu sinameki kaynatınca çok ilginç bir koku saldı etrafa.sizinkilerde de öyle oluyor mu?tereddüte düştüm şimdi yanlış bir ot mu sattılar acaba diye.yeşil yaprak yaprak birşey bendeki.
ders çalışıyodum yawrum opuyorumnanaktan
gülşen bubikoğlu'nun saçlarını ben de çok beğenirim zemuszemus
saçım da acaip dağınık bi alemde,ööle yandan bozuk bi topuzla takılıyorum kaydirigubbakcemile
sabah baktığımda kısa göründü gözüme,çekmiş gibi ahahahah kaydirigubbakcemile3
dr uma sordum kullanabilirmişim:lepi:
evet doktora sorduğun ii olmuş canım allah esirgesin yani...hoşgeldn ayrıcaaaa.s.
yanlış hatırlamıyosam hamileliğin 5-6. aylarındaydı işte bu dönemde salgılanan hormonlarla saçlar tümden yenilenip çok güzel bir hal alıyormuş...geçen tv de bi doktor söylemişti...tüm hücreler saç her şey yenileniyor..çok eşsiz ve mucizevi bişey...allah analı babalı büyütsün diyim şimdidennn :))))
çok güzel canım okulun sanırım okumak için geldin buraya...ben bilgisayar tek.ve programlama bitirdim...sonra dgs ye girdim ama kazanamadım...işletmeden devam etmek en mantıklısı geldi öyle işte...a.s.
okumak için gelmedim canım...burda oturuyorum zaten...kaydirigubbakcemile2
aminnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:aminn cnmopuyorumnanaktan Allahım tüm dileyen arkadaşlarımıza nasip etsin inşallahh...
evet bebiş insanı yeniliyor güzelleştiriyor
hamileliğimde bir tel saçım bile dökülmemişti ve saçlarım harika bir hal almıştı.gören bayılıyordu.sağlıklı parlak canlı saçlarım olmuştu.hayatımın hiçbir döneminde sahip olmadığım saçlara sahip olmuştum.inanılaz bir hızla da uzuyordu.nasıl özledim ozamanki saçlarımı:gitme:aminn cnmopuyorumnanaktan Allahım tüm dileyen arkadaşlarımıza nasip etsin inşallahh...
evet bebiş insanı yeniliyor güzelleştiriyor
Bölümün güzel hayırlısı olsun inşallah ben doğma büyüme Konyalıyım:lepi:
Bugün şampuanım gelmemiş ona üzüldüm Organicum şampuanı burda hiçbir eczanede bulamadım bir eczacı tanıdığa sipariş vermiştim neyse sabredemicem daha fazla ben en iyisi evdeki şampuanlardan birinin içine katıyım sarımsağıkaydirigubbakcemile2
Haftasonu da sinamekiyi yaparım haftaiçi geç geldiğimden yeterince bekletemem sanırım zeytinyağını haftaiçi birgün 2-3 saat bekletirim diye düşünüyorum sonuçları elimden geldiğince paylaşıcam daha başlamadan yazıp duruyorum ama heyecanımı mazur görün:sm_cool::dance:
aminnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
bana da nasip etsinopuyorumnanaktan
1-2-3-4 ohhhh opuyorumnanaktan
iş bölümü yabarız babasıyla kaydirigubbakcemile3kızzz nasıl başa çıkcan 4 taneyle zemuszemus
ben 2 tane ya da 3 isterim hatta ikiz olursa da olur ya da aralarında 2 yaş filan olsun şöyleeehihoyyytsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?