Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır canım doğrua.s.

çok güzel canım okulun sanırım okumak için geldin buraya...ben bilgisayar tek.ve programlama bitirdim...sonra dgs ye girdim ama kazanamadım...işletmeden devam etmek en mantıklısı geldi öyle işte...a.s.

okumak için gelmedim canım...burda oturuyorum zaten...kaydirigubbakcemile2

yok cnm dogru benm mutfakta koktu havalandırdımkaydirigubbakcemile3

fısfıs cok iyi fikir ya sağolun kızlar:lepi:

vallahi yaaa bunlar arada bi çekiyo heralde bizi gıcık etmek içinnnkafamçokkarıştı

evet doktora sorduğun ii olmuş canım allah esirgesin yani...hoşgeldn ayrıcaaaa.s.

hoşbuldumopuyorumnanaktan

bende hamile oldugumu ögrenmeden bir iki gün önce saçlarımı açtırmıştım berbat oldular gittim kısacık kestirdim..hormonlarında etkisiyle biraz uzadı ama eskisi gibi olsunlar istiyorum:gitme: inş bu formül işe yarayacak ben bütün kalbimle inanıyorumopuyorumnanaktan bebişimi hayırlısıyla kollarıma aldıgımda kırmızı bandanamla uzun saçlarım olsun istiyorummmzemuszemus

yanlış hatırlamıyosam hamileliğin 5-6. aylarındaydı işte bu dönemde salgılanan hormonlarla saçlar tümden yenilenip çok güzel bir hal alıyormuş...geçen tv de bi doktor söylemişti...tüm hücreler saç her şey yenileniyor..çok eşsiz ve mucizevi bişey...allah analı babalı büyütsün diyim şimdidennn :))))

aminn cnmopuyorumnanaktan Allahım tüm dileyen arkadaşlarımıza nasip etsin inşallahh...

evet bebiş insanı yeniliyor güzelleştiriyor

Bölümün güzel hayırlısı olsun inşallah ben doğma büyüme Konyalıyım:lepi:
Bugün şampuanım gelmemiş ona üzüldüm Organicum şampuanı burda hiçbir eczanede bulamadım bir eczacı tanıdığa sipariş vermiştim neyse sabredemicem daha fazla ben en iyisi evdeki şampuanlardan birinin içine katıyım sarımsağıkaydirigubbakcemile2
Haftasonu da sinamekiyi yaparım haftaiçi geç geldiğimden yeterince bekletemem sanırım zeytinyağını haftaiçi birgün 2-3 saat bekletirim diye düşünüyorum sonuçları elimden geldiğince paylaşıcam daha başlamadan yazıp duruyorum ama heyecanımı mazur görün:sm_cool::dance:

aminn cnmopuyorumnanaktan Allahım tüm dileyen arkadaşlarımıza nasip etsin inşallahh...

aminnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
bana da nasip etsinopuyorumnanaktan
1-2-3-4 ohhhh opuyorumnanaktan

hamileliğimde bir tel saçım bile dökülmemişti ve saçlarım harika bir hal almıştı.gören bayılıyordu.sağlıklı parlak canlı saçlarım olmuştu.hayatımın hiçbir döneminde sahip olmadığım saçlara sahip olmuştum.inanılaz bir hızla da uzuyordu.nasıl özledim ozamanki saçlarımı:gitme:

heyecan olmadan olmaz zaten canım...yap inş.faydasını da görürsünnn

aminnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
bana da nasip etsinopuyorumnanaktan
1-2-3-4 ohhhh opuyorumnanaktan

kızzz nasıl başa çıkcan 4 taneyle zemuszemus

ben 2 tane ya da 3 isterim hatta ikiz olursa da olur ya da aralarında 2 yaş filan olsun şöyleeehihoyyyt
sositososito

bu arada sarımsak yapıyodm kaşlarıma ara ara 1senedir filan arada bir sürüyodm...dün de aldım şekil verdim;gürleşti kaşlarım şekli de çok güzel oldu...çok seyrekti ama şimdiki hali çok güzel oldu çok da gür sevmem ama sarımsak çok işe yarıyor yaniiiopuyorumnanaktan istediğim kıvama geldi..tavsiye ederim yapmak isteyenlere...

ayy onlar anca uyur valla...kaydirigubbakcemile3

bu arada yüzümüzü gizledik yaaa resimlerdeee fotoğrafları bilgisayara kaydedince küçük resim halindeyken yüzler görünüyooo:bbo:

kızlar selammm :)
ya bugün bir arkadaşımla oturuyorduk. saçlarımı elledi durdu. ne kadar yumuşak saçların var! dedi :)))) bu kesinlikle bakımımızın etkisiiiii :))

bi de saçlarının rengi mi açıldı senin? bişey mi sürdün dedi. (bunu diyen 4. farklı kişi) ben saçımı yıkarken önce papatya özlü zeytinyağı sabunuyla yıkıyorum bakıma başladığımdan beri. acaba onun mu etkisi ya :/ durup dururken saçların rengi açılır mı :/

yaaa ben de koyu kızıla boyamıştım saçlarımı geçen teyzem tekrar mı boyadın sanki açılmış dedi yok yıkadıkça akıyo mu napıyo dedim ben de bilemedim...ışıkta artık çok daha kızıl duruyomuş öyle dedi...doğrudur canım ama ben kızılı sevdiğimden şikayetçi değilim durumdannopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…