Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zigavus mu yoksa sende bizim gibi şampuanına sarımsak m kattın canım merak ettim...

normal şampuanna kattım zaten daha önceleri yani röfle yapıp saçımı kesmek zorunda kalmadığım zaman da kullanmıştım çok memnun kalmıştımkaydirigubbakcemile5

pekhi canim tessekür ederim denigcem bakalim nasil olcak gelisme olursa benden her türlü hayir duasi bekliyebilirsin yeterki düzelsin su yüzüm insallah:Saruboceq: neyse ben kactim kizlar hepinize iyi geceler :1hug:

canim isporta yok galiba amcam bana beyaz alkol almisti onunlada yapabilirmiyim bide kücük sise demissin 50 ml yapalim ?
canım şimdi nette okudum.
suna dumankaya şöyle anlatmış ;
Malzeme: 100 gram alkol, 6 adet aspirin
Uygulama: Aspirini ezin ve alkolle karıştırıp 3 gün bekletin.
Bu karışımla cildinizi her gün silin.

ayh acaba kaç günde sonuç alırız eyvahedigeldismile

canım cildinin değştiğini fark edersin zaten değiştiriyo temizliyo...geçiriyo...2-3 hafta kullan sonra da bırakmadan devam et...kaydirigubbakcemile5

çok saol bebemmm
sevglm de takma kafana diyo
hiç de iğrenmes saolsun hep destek olur,
bu yaşlarda normal,ilerde geçicek üzülme der ama işte görüyorum böyle bebek gibi yüzlü kızları çok kıskanıyorum:gitme:

ben yarın 2 günlük detoxa başlıyommkaydirigubbakcemile2

kıskanma sende olan da onlarda yokturyerimseniben
hem geçicek ben inanıyorumm...
boshayallersmile

bu arada diyet yapcak olan var mı???
ayh ona da baktım kaydirigubbakcemile3
ama annem diyet yapmama asla izin vermiyor
çünkü onun bi arkadaşı diyet yüzünden hayatını kaybetmiş
o yüzden bu konuda çok hassas
açıkcası beni de korkutuyor.
şimdilik yemek azaltma ve mekik ile takılıyorum bakalım:kedi:

ben de şuan uzun saçlılara özeniyorummm...:kedi:
:kedi:
bide beren saat kadar zayıf olmak istiyorum allahtan fiziğim güzel:kedi:

ben de şuan uzun saçlılara özeniyorummm...:kedi:
:kedi:
bide beren saat kadar zayıf olmak istiyorum allahtan fiziğim güzel:kedi:
off hiç sefmiom o kızı
aksi gibi arkadaşımın da kız kardeşi
ağzmdan bi laf kaçırcam bi gün ama hayrlısı kaydirigubbakcemile3

ayy yapsak bi türlü yapmasak şişip gidiyoruz valla bilemedim...yemek yemeyi lezzet almayı da çoook seviyorum çikolata hastasıyım ama zayıf olmak çok daha güzel...aslında haftada bi kaç kere yiceksin çikolata bi düzene oturtup ona göre yiceksin ama ben napıyorum her gün patlayana kadar yiyorum gece de 3 litre su içiyorum hararetten...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kendimde istediğim şeyler saçlarımın istediğim kadar uzaması ve zayıflamak her şeyim dasdar azcık kilo alıyım kötü duruyolar...giyemiyorum...
:umursamaz:mafoldumben

3 kilo fazlam var yaaaohaoldumsmile

off hiç sefmiom o kızı
aksi gibi arkadaşımın da kız kardeşi
ağzmdan bi laf kaçırcam bi gün ama hayrlısı kaydirigubbakcemile3

beren senin arkadaşının kardeşi mi!!! ooooo süpermiş yaaa yakından nasıl yaaa:1shok:

ayy berenin fizik süper valla...benimkine benziyo çokkk:kedi:kaydirigubbakcemile3

alımlı kız doğrusu ilk başlarda beğenmiyodm ama maşallahı var yani aurası var ...daaa yakından nasıl yaaa ayy merak ettim kız

kkontess ayy merak ettim yaz hadiiieyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…