Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nyse cnm kaçtım ben ii geceler... mesaj atmak için baya bi bekleniliyooo...yarına saçlarımız biraz daha uzamış olck..milim hesabıı...kaydirigubbakcemile5

herkese ii geceler...

nyse cnm kaçtım ben ii geceler... mesaj atmak için baya bi bekleniliyooo...yarına saçlarımız biraz daha uzamış olck..milim hesabıı...kaydirigubbakcemile5

herkese ii geceler...
ayh sorma
600 sanie çok sinir :1shok:
tmm cnm ii gcelerrr dadlu rüyalarr olumunekankayizsmile

merve saçların kaç ayda 13 cm uzadı ve resmin kaçıncı sayfada:kedi:

merve saçların kaç ayda 13 cm uzadı ve resmin kaçıncı sayfada:kedi:

canım arkadaşlık için teklif yolladım kabul edip albüme bakabilirsin tatlım...resimlerim burda değilllboshayallersmile

ayh canım baktım ama inan ki ikisinin de ismini ilk defa duyuyorum bilmiyorumkismile
dokunmatiklerde mesaj yazamıyorum ben,o yüzden ilgimi çekmiyorlar:kedi:

anladım tatlım saol cevabın için bende de tam tersine dokunmatiklere karşı ilgi var.

normal şampuanna kattım zaten daha önceleri yani röfle yapıp saçımı kesmek zorunda kalmadığım zaman da kullanmıştım çok memnun kalmıştımkaydirigubbakcemile5

saol tatlım inş yarıcak banada.
bu arada sabah kalkıp malzemelrimi hazırlayıp kafama boca ettim yedire yedire.3-4 saat sonra yıkıcam ve 3.yapışım.
sonra da sarımsaklı şampuanımla yıkıcam.
bayanssulusmile

günaydın tatlım...yıka güzelce sabunsuz sadece suyla bi güzle sil ama yıkama o durcak yüzünde tonik gibi canım...

hepsini arka arkaya sıralamışsın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…