Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmm saol canim cevabi icin ben nette arastirdim sinamekide kina ceviz kahve gibi bitkisel sac boyalarinda kullaniliyormus ama ben cevizin kahverengi kabugunun suyunu sacima dökerdim renginde bir degisiklik olmazdi ama yesil kabugu kullaniliyor sanirim boyamak icin :uhm: insallah bende boyamaz ya sadece diplere yedirdem sen tüm sacami yediriyorsun ???

ayh kimisi de ne sürersen sür,sivilcenin nedeni karaciğerdir,yine çıkar diyor bilmiyorumkismile küçükken de ağır bi sarılık hastalığı geçirdim ben.ondan ümitsizim çok mafoldumben

tatlım yoo bende ne sivilceler vardı bi görsen abartmıyorum bi kere anlımda çıktı da gözlerim şişti sivilcenin büyüklüğünden...o zamanlar alt komşunun kızı tıpta okuyomuş gittik kıza gösterdik o ne yaaa dedi...bilmiyorumkismile

:kedi:

benim karaciğerde sorun da yok üstelik hastalık da geçirmedim;sivilce surat diye dalga geçenler bile olmuştu düşün...çok kötüydü cildim şimdi nazar değmesin de çok iiaklinialirimsmile

bi dene belki faydalı olur çok ii olur canımm

benim taaa 8-9 yaşında başladı zaten çıkmaya çok kötü oldu zaman içinde...leke de kalmıştı ama hepsi geçtii

yok tatlım diplere ve uçlara sadece... ama teyzem açılmış dedi nasıl olur ki çünkü sadece dibine ve ucuna yani her yerine sürsem akıttı diycem ama...belki de boyam akıyordur zamanla açılıyordur bilemiyorum ama bence bi önemi yok bariz açıcak değil ya en fazla ne kadar açabilir....hem 3-4 ay kullan sonra baktın ki açıldı biraz tekrar boyanır yaniii...açılıp açılıp platin olcak değil yaaa ayoll bunlar...-tatlicadiarzu-aklinialirimsmile

sivilce lekelerini izlerini tam olarak nasil gecirdin ???

malory arkadaiım teklif yolladım sana....

ben diplere özellikle
ve kalanı da bütün saçıma sprey ile sıkıyorum..

canim benim sacta boya yok birde acilirsa cirkin gözükebilir diye korkuyorum bide annem babam asla boyaya izin vermez bende pek sicak bakmiyorum boya isine ondan kafama taktim biraz :bbo: saclarim koyu kahverengi

sivilce lekelerini izlerini tam olarak nasil gecirdin ???

doktora gittim ve bir karışım verdi şişeye hazırlanıyo.adı yok içeriğini de bilmiyorum ama pahalı...onu kullandım canım bi de krem vermişti galiba ama o da hazırlandı yani adı yok...

ama ondan önce ufak bi şişeye ispirto içine 10 tane kadar aspirin koydum aspirinler eriyo...ve hergün çalkalayıp biraz pamuğa döküp yüzünü siliyosn...o da çok güzel ama lekelere değil sadece sivilceye ii geliyo baya güzel yüzü temizliyo...inanın dışardan eve gelin yıkayın yıkadıktan sonra bile bunla yüzünüzü bi silin;pamuk simsiyah leke oluyo...hepsini alıyo yüzdeki pisliklerin
boshayallersmile

mervecim sen sanırım bu maskeye devam ediyorsun ne kadar daha uzadı?

tessekür canim benim cildimin düzelmesinden pek umudum yok artik ya 14 yasinda bir bozuldu halen düzelmedi ya 3 doktora son olarakta prof yolladilar oda skniron 20 % yazdi yani türkiyede acnelyse oluyor sanirim cünkü o maddeden var bu kremde cildi soyormus bu ay yenden basladim bu aksamda sürcem bakalim yaza kada fayda etcekmi

canim benim sacta boya yok birde acilirsa cirkin gözükebilir diye korkuyorum bide annem babam asla boyaya izin vermez bende pek sicak bakmiyorum boya isine ondan kafama taktim biraz :bbo: saclarim koyu kahverengi

canım sen bilirsnin ....çekincen varsa hiç yapma...bişi olcağını sanmam ama...

belki de boyalı saçlar da açma yapıyordur...senin kendi saçın ama bilemem...ne kadar açabilir ki...yani açıyo filan diyoruz ama anca ışıkta fark ediliyo normalde fark edilen bişi de değil boşverin bu konuyu arkadşlar...
:bbohaoldumsmile

ben de ne doktorlara gitmiştim ne losyonlar ilaçlar kullandım bi dedemin tarifle sevgili doktorumun ilaçları çok işe yaradı şimdi çok memnunummm

ayy mervecim kusura bakma basini arrittim sanirim sifali bitkiler kitabindada yaziyordu bu sinameki dedigim gibi en azindan 3-4 yapcam cünkü diptel saclarida cikartiyormus saclarim eski haline dönse baska ne isterim bide yüzüm eski haline dönse cifte bayram olur:dance::teytey:

3-4 ay demek istemistim

canım araştırıyorm şmdi netten
aspirin + alkol maskesi cidden işe yarıyormuş çok yerde okudum
galiba deniycem
ayh inşallah geçer mafoldumben

canım boşuna değil bitkiler işte allahım ne güzel vermiş...biz de faydalanıyoruz...
o ispirtoyu da aklının bi köşesinde tut tatlım...yapmak istersen yap işe yarıyor çok inan...
boshayallersmile

canım boşuna değil bitkiler işte allahım ne güzel vermiş...biz de faydalanıyoruz...
o ispirtoyu da aklının bi köşesinde tut tatlım...yapmak istersen yap işe yarıyor çok inan...
boshayallersmile

canim isporta yok galiba amcam bana beyaz alkol almisti onunlada yapabilirmiyim bide kücük sise demissin 50 ml yapalim ?

canım araştırıyorm şmdi netten
aspirin + alkol maskesi cidden işe yarıyormuş çok yerde okudum
galiba deniycem
ayh inşallah geçer mafoldumben

hemen faydsını görceğine eminim...benim yüzüm berbattı yaptım herkese gösteriyodm bak bak geçiyo diye...insanın psikilojisini bozan şeyyler zaten cilt sorunları;kilo;ondan sonra saç...çok önemli insanın ii hissetmesi için...bi arkadaşıma önermiştim bu ispirtoyu hiç umursamadı hee dedi geçti...geçen baktım hala yüzü çok kötü kullanmadığı şey de kalmadı...kullansa belki işe yarardı şuan en azından daha ii grünürdü...kkontess cimm sen cilt sorunların olsa da gayet güzel bi kızsın...unutma bunu...ama onlar da geçer inşş...:Saruboceq:

canim isporta yok galiba amcam bana beyaz alkol almisti onunlada yapabilirmiyim bide kücük sise demissin 50 ml yapalim ?

bilmiyorum ki tatlım eyvahedigeldismile yanlış bişi derim allah korusun...ispirto dedi bana ben de hep öyle yaptım zaten pimpirikliyim yap dersem bişey olursa üzülürüz ikimiz de o yüzden bişi diyemiycem tatlımmbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…