ayh kimisi de ne sürersen sür,sivilcenin nedeni karaciğerdir,yine çıkar diyor bilmiyorumkismile küçükken de ağır bi sarılık hastalığı geçirdim ben.ondan ümitsizim çok mafoldumben
hmm saol canim cevabi icin ben nette arastirdim sinamekide kina ceviz kahve gibi bitkisel sac boyalarinda kullaniliyormus ama ben cevizin kahverengi kabugunun suyunu sacima dökerdim renginde bir degisiklik olmazdi ama yesil kabugu kullaniliyor sanirim boyamak icin :uhm: insallah bende boyamaz ya sadece diplere yedirdem sen tüm sacami yediriyorsun ???
tatlım yoo bende ne sivilceler vardı bi görsen abartmıyorum bi kere anlımda çıktı da gözlerim şişti sivilcenin büyüklüğünden...o zamanlar alt komşunun kızı tıpta okuyomuş gittik kıza gösterdik o ne yaaa dedi...bilmiyorumkismile
:kedi:
benim karaciğerde sorun da yok üstelik hastalık da geçirmedim;sivilce surat diye dalga geçenler bile olmuştu düşün...çok kötüydü cildim şimdi nazar değmesin de çok iiaklinialirimsmile
bi dene belki faydalı olur çok ii olur canımm
benim taaa 8-9 yaşında başladı zaten çıkmaya çok kötü oldu zaman içinde...leke de kalmıştı ama hepsi geçtii
yok tatlım diplere ve uçlara sadece... ama teyzem açılmış dedi nasıl olur ki çünkü sadece dibine ve ucuna yani her yerine sürsem akıttı diycem ama...belki de boyam akıyordur zamanla açılıyordur bilemiyorum ama bence bi önemi yok bariz açıcak değil ya en fazla ne kadar açabilir....hem 3-4 ay kullan sonra baktın ki açıldı biraz tekrar boyanır yaniii...açılıp açılıp platin olcak değil yaaa ayoll bunlar...-tatlicadiarzu-aklinialirimsmile
sivilce lekelerini izlerini tam olarak nasil gecirdin ???
canim benim sacta boya yok birde acilirsa cirkin gözükebilir diye korkuyorum bide annem babam asla boyaya izin vermez bende pek sicak bakmiyorum boya isine ondan kafama taktim biraz :bbo: saclarim koyu kahverengi
tessekür canim benim cildimin düzelmesinden pek umudum yok artik ya 14 yasinda bir bozuldu halen düzelmedi ya 3 doktora son olarakta prof yolladilar oda skniron 20 % yazdi yani türkiyede acnelyse oluyor sanirim cünkü o maddeden var bu kremde cildi soyormus bu ay yenden basladim bu aksamda sürcem bakalim yaza kada fayda etcekmi
mervecim sen sanırım bu maskeye devam ediyorsun ne kadar daha uzadı?
canım araştırıyorm şmdi nettentatlım yoo bende ne sivilceler vardı bi görsen abartmıyorum bi kere anlımda çıktı da gözlerim şişti sivilcenin büyüklüğünden...o zamanlar alt komşunun kızı tıpta okuyomuş gittik kıza gösterdik o ne yaaa dedi...bilmiyorumkismile
:kedi:
benim karaciğerde sorun da yok üstelik hastalık da geçirmedim;sivilce surat diye dalga geçenler bile olmuştu düşün...çok kötüydü cildim şimdi nazar değmesin de çok iiaklinialirimsmile
bi dene belki faydalı olur çok ii olur canımm
benim taaa 8-9 yaşında başladı zaten çıkmaya çok kötü oldu zaman içinde...leke de kalmıştı ama hepsi geçtii
ayy mervecim kusura bakma basini arrittim sanirim sifali bitkiler kitabindada yaziyordu bu sinameki dedigim gibi en azindan 3-4 yapcam cünkü diptel saclarida cikartiyormus saclarim eski haline dönse baska ne isterim bide yüzüm eski haline dönse cifte bayram olur:dance::teytey:
canım boşuna değil bitkiler işte allahım ne güzel vermiş...biz de faydalanıyoruz...
o ispirtoyu da aklının bi köşesinde tut tatlım...yapmak istersen yap işe yarıyor çok inan...boshayallersmile
canım araştırıyorm şmdi netten
aspirin + alkol maskesi cidden işe yarıyormuş çok yerde okudum
galiba deniycem
ayh inşallah geçer mafoldumben
canim isporta yok galiba amcam bana beyaz alkol almisti onunlada yapabilirmiyim bide kücük sise demissin 50 ml yapalim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?