Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin tatlım ben dün 3.uygulamamı yaptım ,sarımsaklı şampuanda bir yandan hart hurt kaşındıra kaşındıra gidiyoz bakalım inş güpgür saçlarımıza kavuşuruz bir an evvel:Saruboceq:

hoşbulduk canım... opuyorumnanaktan

yalnız bu kaşıntılar sizce saç çıkmasına mı işaret, yoğusam maskeye alışana kadar saç derisinin verdiği bir tepkimi????CADIARZU

aynen canım olaylara bu açıdan bakmak şükrettiriyor insanı...
dediğin gibi beterin beteri var ama uzasalar süper olcak hanibayanssulusmile

ben yıllardır uzun kullandım canım saçlarım hep belimdeydi şimdi şu röflelerden kurtulayım istiyorum o yüzden uzatma çabasındayım yoksa allaha şükür haftada 2 kere pirinç yememden de kaynaklı olsa gerek saçlarım çabuk uzar benim,hatta geçen yıl kuzenle beraber saçlarımızı kestirmiştik ama omuzlarda 5 ay sonra görüştük yurtdışında idi kendisi şok oldu benim saçım ona 4 parmak fark atmış :sm_cool:

inşallah.saçlarım bir sene içinde yarı yarıya azalmıştı nerdeyse.yine de gür.ama sürekli azalırsa tabi hoş olmazdı.inşallah hepimizin saçları istediğimiz gibi olcak

inş tatlım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
olcak tabi dökülen saç erkek tipi bir durum yok ise tekrar çıkar doktorum da söylemişti ama şu röfleler gitse benim onlar çok cılız ve saçlarımı aşırı az gösteriyor bir daha mı tövbeeeee

pirinç demişim yaa pilav işte ay bende valla kendi kendime güldüm:roflol:

yalnız bu kaşıntılar sizce saç çıkmasına mı işaret, yoğusam maskeye alışana kadar saç derisinin verdiği bir tepkimi????CADIARZU

canım o kaşıntılar bende de varr sebebini saçların uzamasına bağlıyorum kaydirigubbakcemile2
inş. öyledir

sende de oldu mu?
bence olumlu yönde etki etmesine işaret kan dolaşımı hızlanıyor kaşınmayla sonuçlanıyor..

inşallah.saçlarım bir sene içinde yarı yarıya azalmıştı nerdeyse.yine de gür.ama sürekli azalırsa tabi hoş olmazdı.inşallah hepimizin saçları istediğimiz gibi olcak

ay inşallah:Saruboceq:

bu arada hem öğrenci hem izmir??? bu ne tesadüfkaydirigubbakcemile3zemuszemus

sende de oldu mu?
bence olumlu yönde etki etmesine işaret kan dolaşımı hızlanıyor kaşınmayla sonuçlanıyor..

oldu tabi tatlım... yani her yeni yöntemde karşılaştım kaşıntıyla... umarım bizim düşündüğümüz gibidir... bazen aklıma takılıyor ama olsun kalbimi bozmuyorum... uzayacak gürleşecek....:Saruboceq:
umarımboshayallersmile

uzaması zaten kaçınılmaz tatlım istemesek te saçlarımız uzuyor gürleşmesine gelince saç köklerimiz belli dökülen çıkıyor ama işte sorun şu hepsinin aynı boya ulaşması benim dipler gür uçlar ölü ve cansız az halde mesela..bizde saçlarımız çıkmıyor diye düşünüyoruz ama ufak ufak dolu saçlar var halbuki..

saç dökülmesi başlığında başlık açmıştım geçen yıl dökülen saçlarınız zamanla eski gürlüğüne ulaştı mı diye bir allahın kulu evet çıktı hepsi eskisi gibi yzammıştı ya mafoldumben

olsun canım senin o küçük saçlar da uzayacak saçların eski halina kavuşacak merak etmeopuyorumnanaktan

olsun canım senin o küçük saçlar da uzayacak saçların eski halina kavuşacak merak etmeopuyorumnanaktan

tabiki canım aksi olması imkanız zaten mantıken köklerin sayısı belli ,seninde zamanla gür saçların çıkacak...ama adet dönemim yaklaşıyor diye galiba saç diplerim ağrıyor kanım çekiliyor sanki ya şu değerlerimiz bir normale dönse aslında bütün sorun çözülcek ya işte zamanla galiba...

haklısın canım
bu konuda sana hak vermeyen olamaz zaten :kedi:

İşte 4 ayda bu kadar uzasınlar yeterr bana boshayallersmile

:Saruboceq:

saçım düzken bu kadar filan ama inan daha uzun istiyo insan off yaaa şu kadar yeter diyorum hooopp fikir değiştiriyorum....beni 8 cm kurtarırr
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile:roflol:

doğru söylüyosn tatlımmmboshayallersmile

benimki de bundan accık uzun.belimde istiyorum.belimdeydi zaten ama kırıklarını kestim göğüs hizasının biraz altında şimdi.ne zaman istediğim seviyeye gelir ya :1rolleyes:

ayy inşallah en kısa zamanda istediğin olur tatlım...3-4 ayyy meselaazemuszemus

ben de pirinç yerim yumurta süt ......hepsini yerimmmaklinialirimsmile

benimki şu resimdeki kızın saçının burdan pc ye baktığımız yönden soldaki saçlarının uzunluğundan sanki eccik daha uzun gibi saçlarım düzkenee...çok güzel bi açıklama olduuukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…