İşte 4 ayda bu kadar uzasınlar yeterr bana boshayallersmile
:Saruboceq:
hoşgeldin tatlım ben dün 3.uygulamamı yaptım ,sarımsaklı şampuanda bir yandan hart hurt kaşındıra kaşındıra gidiyoz bakalım inş güpgür saçlarımıza kavuşuruz bir an evvel:Saruboceq:
ne mutlu canım inş hep böyle gider..
aynen canım olaylara bu açıdan bakmak şükrettiriyor insanı...
dediğin gibi beterin beteri var ama uzasalar süper olcak hanibayanssulusmile
inşallah.saçlarım bir sene içinde yarı yarıya azalmıştı nerdeyse.yine de gür.ama sürekli azalırsa tabi hoş olmazdı.inşallah hepimizin saçları istediğimiz gibi olcak
ben yıllardır uzun kullandım canım saçlarım hep belimdeydi şimdi şu röflelerden kurtulayım istiyorum o yüzden uzatma çabasındayım yoksa allaha şükür haftada 2 kere pirinç yememden de kaynaklı olsa gerek saçlarım çabuk uzar benim,hatta geçen yıl kuzenle beraber saçlarımızı kestirmiştik ama omuzlarda 5 ay sonra görüştük yurtdışında idi kendisi şok oldu benim saçım ona 4 parmak fark atmış :sm_cool:
hoşbulduk canım... opuyorumnanaktan
yalnız bu kaşıntılar sizce saç çıkmasına mı işaret, yoğusam maskeye alışana kadar saç derisinin verdiği bir tepkimi????CADIARZU
hoşbulduk canım... opuyorumnanaktan
yalnız bu kaşıntılar sizce saç çıkmasına mı işaret, yoğusam maskeye alışana kadar saç derisinin verdiği bir tepkimi????CADIARZU
inşallah.saçlarım bir sene içinde yarı yarıya azalmıştı nerdeyse.yine de gür.ama sürekli azalırsa tabi hoş olmazdı.inşallah hepimizin saçları istediğimiz gibi olcak
sende de oldu mu?
bence olumlu yönde etki etmesine işaret kan dolaşımı hızlanıyor kaşınmayla sonuçlanıyor..
oldu tabi tatlım... yani her yeni yöntemde karşılaştım kaşıntıyla... umarım bizim düşündüğümüz gibidir... bazen aklıma takılıyor ama olsun kalbimi bozmuyorum... uzayacak gürleşecek....:Saruboceq:
umarımboshayallersmile
saç dökülmesi başlığında başlık açmıştım geçen yıl dökülen saçlarınız zamanla eski gürlüğüne ulaştı mı diye bir allahın kulu evet çıktı hepsi eskisi gibi yzammıştı ya mafoldumben
olsun canım senin o küçük saçlar da uzayacak saçların eski halina kavuşacak merak etmeopuyorumnanaktan
haklısın canımher zaman söylüyorum tek derdiniz uzatmak olsun ,ya saçlarınız dökülseydi ne kadar kötü bir durum ben bu durumu 2 yıldır çektim ve azaldı şükür ama benim yerimde biri olsa feryat figan eder saçlarım çok dökülüyor diye ...her zaman şunu bilicez hayatta beterin beteri var ...şükredelim hep...
İşte 4 ayda bu kadar uzasınlar yeterr bana boshayallersmile
:Saruboceq:
her zaman söylüyorum tek derdiniz uzatmak olsun ,ya saçlarınız dökülseydi ne kadar kötü bir durum ben bu durumu 2 yıldır çektim ve azaldı şükür ama benim yerimde biri olsa feryat figan eder saçlarım çok dökülüyor diye ...her zaman şunu bilicez hayatta beterin beteri var ...şükredelim hep...
benimki de bundan accık uzun.belimde istiyorum.belimdeydi zaten ama kırıklarını kestim göğüs hizasının biraz altında şimdi.ne zaman istediğim seviyeye gelir ya :1rolleyes:
ben yıllardır uzun kullandım canım saçlarım hep belimdeydi şimdi şu röflelerden kurtulayım istiyorum o yüzden uzatma çabasındayım yoksa allaha şükür haftada 2 kere pirinç yememden de kaynaklı olsa gerek saçlarım çabuk uzar benim,hatta geçen yıl kuzenle beraber saçlarımızı kestirmiştik ama omuzlarda 5 ay sonra görüştük yurtdışında idi kendisi şok oldu benim saçım ona 4 parmak fark atmış :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?