Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bide yeni yeni saçlarım çıkmış hep uzamışlar bile valla....bi tane var alnıma yakın böyle 5 cm olmuş kendileri baya da bi kalın...normalde ince tellidir de saçımmm

tebrikler:lepi: herkes yapamazkaydirigubbakcemile3

ya kızlar benim saçımda hiçç değişiklik yok içieri doğrumu uzuo acababoshayallersmile

yavrucaklar ya ... ben henüz 3 uygulamayı tamamlayıp , şu an halihazırda 4. uygulamayı kafamda bekletmekteyim... yalnız ben de henüz 2 cm e varmak üzere olan bir uzama var... zannedersem sizler kadar iyi bir sonuç alamayacağım...((

alla alla
az mı bekletiyosun ki ?
bi de saçının tipi ne?

alla alla
az mı bekletiyosun ki ?
bi de saçının tipi ne?

yavrukuş en az 3-4 saat bekletiyorum....
saçım hem ince telli hem de kurudurboshayallersmile gerçi bu formul saçımı canlandırdı , arkadaşım bile farketti durumu ammaa hala uzamıyor:1no2:

yavrukuş en az 3-4 saat bekletiyorum....
saçım hem ince telli hem de kurudurboshayallersmile gerçi bu formul saçımı canlandırdı , arkadaşım bile farketti durumu ammaa hala uzamıyor:1no2:
belki uzama işi saçtan saça değişiyordur kuzum
ben de merve kdr ii sonuç alamadım msla
o 1,5 ayda 10 cm demiş ama
ben 2ayda 7 cm uzatabildim.
benim saçım yağlı bi de.
belki o yüzden farklılık gösteriyordur kürün sanucu

1 cm bile sonuç alamadım ,sadece çok kuru bir saçım vardı o düzeldi ama uzama 0:umursamaz:

1 cm bile sonuç alamadım ,sadece çok kuru bir saçım vardı o düzeldi ama uzama 0:umursamaz:
merve de ben de yağlı saç tipine sahibiz
diğer kızları bilmiorm ama nedeni bu olabilr mi ki ?
belki kuru saçlarda uzama dha geç gözlemleniyordurCADIARZU

evet canım benim, belkide bu yüzden olabilir... emin olduğum şu ki formüllerin kişiden kişiye değişir olması ama keşke bende de sonuç sizlerdeki gibi olsaydıboshayallersmile
tabii formülü uygulamaya devam çünkü gerçekten canlandırdı, iyileştirdi saçlarımı
bir de ben bemix ampül bitince bepantenle 5 uygulamayı yapmayı planlıyorum... bakalım o zaman ne olacak....

benim saçlar ne yağlı, nede kuru ve şu ana kadar 3 uygulama yaptım 1,5 cm uzadı...Acaba hızlanacak mı saçımın uzamasıı of nolur hızlansın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…