E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #3.501
benimki şu resimdeki kızın saçının burdan pc ye baktığımız yönden soldaki saçlarının uzunluğundan sanki eccik daha uzun gibi saçlarım düzkenee...çok güzel bi açıklama olduuukaydirigubbakcemile3
tebrikler:lepi: herkes yapamazkaydirigubbakcemile3
ettim bebikkkontess canım arkadaşlık gönderdim kabul eder misin?
ettim bebik
ettim bebik
inş canımcanım ya saçların maşallah tam istediğim boyda bundan uzun istemiyorum umarım benimde bu kadar olur....
alla allayavrucaklar ya ... ben henüz 3 uygulamayı tamamlayıp , şu an halihazırda 4. uygulamayı kafamda bekletmekteyim... yalnız ben de henüz 2 cm e varmak üzere olan bir uzama var... zannedersem sizler kadar iyi bir sonuç alamayacağım...((
kaçıncı uygulaman?ya kızlar benim saçımda hiçç değişiklik yok içieri doğrumu uzuo acababoshayallersmile
alla alla
az mı bekletiyosun ki ?
bi de saçının tipi ne?
kaçıncı uygulaman?
belki uzama işi saçtan saça değişiyordur kuzumyavrukuş en az 3-4 saat bekletiyorum....
saçım hem ince telli hem de kurudurboshayallersmile gerçi bu formul saçımı canlandırdı , arkadaşım bile farketti durumu ammaa hala uzamıyor:1no2:
hiç mi sonuç alamadın ?yarın beşinciyi yapıcam kontessmafoldumben
merve de ben de yağlı saç tipine sahibiz1 cm bile sonuç alamadım ,sadece çok kuru bir saçım vardı o düzeldi ama uzama 0:umursamaz:
merve de ben de yağlı saç tipine sahibiz
diğer kızları bilmiorm ama nedeni bu olabilr mi ki ?
belki kuru saçlarda uzama dha geç gözlemleniyordurCADIARZU
merve de ben de yağlı saç tipine sahibiz
diğer kızları bilmiorm ama nedeni bu olabilr mi ki ?
belki kuru saçlarda uzama dha geç gözlemleniyordurCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?