Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki de bi yarım cm daha uzamış...yarım cm cikkk:kedi:

kzlarr pek giremiyorum bu ara kimler ne yaptı saçlar ne alemde yaaaa...gözlerim de yorgun hepiciğini okuyamadım bilmiyorumkismile

kzlarr pek giremiyorum bu ara kimler ne yaptı saçlar ne alemde yaaaa...gözlerim de yorgun hepiciğini okuyamadım bilmiyorumkismile
hepsini okuman mümkün deil ki zten tatlım
resmen kadın klübü oldu bu konu forumu
çayımız pastamız eksik sdce kaydirigubbakcemile3
ben 8 cm deyim opuyorumnanaktan

hah onu gördüm kkontesscim...1 cm daha uzadı demişsin nazar boncuğu koydum süper gidiyosn...kaydirigubbakcemile5

ben de yarın bemix alcamm bemixim bitti...maskemi yapıcam alsında şimdiye yapmam gerekirdi ama geç kaldım biraz..resmen bi boşluk oldu bende yarın bemixcimi alayım da maskelere akıyımmmaklinialirimsmile

kızlar hep burda mı duruyosnz ayy sayfalar dolmuş yaaa D

turplu su konusunu geçmeye az kalmış valla haaa nasıl oldu anlamadımmkaydirigubbakcemile3

saçları uzayan hatunlara kocaman maşallah
ama ben de tık yok boshayallersmilesenağlamasenağlama

kızlar benım saçlarım uzamışşşşşşşşşş
ilk uygulamamdan sonra saçımın önüne perçem kestirmiştim. gözümün hizasındaydı şimdi altında : ))
maşallah canım hadi bakalım

canım benim yaklaşık 2 cm.lik bir uzama var....
hatta 1 hafta-10 gün kadar önce dip boya yapmıştım ve yarım cm kadar uzadı 1 haftada..resmini de koymuştum buraya zemuszemus

iyi gidiyor anlıycağın bayanssulusmile

saol canımmm
ayrıcaaaaaaaa sivilceler de gidiyyooorrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt

ben geldim kizlar iyi aksamlar herkeze opuyorumnanaktan kontescim nasil gitti sivilcelerim canim :uhm: merak ettim simdi bende kükürtlü sabun aldim kurutuyor sivilceleri ama sabah aksam düzenli kullanmadim zaten gecen hafta bakalim 1 ay düzenli kullanayim sonuclarimi yazarim sırnaşık şey

pardon kızlar ya sorularınıza cvp veremıyorum hemen yarın 2 tane finalim var başıma ağrılar girdi (

saçımı keşke başlamadan önce ölçebilseydim yaa.. ne kadar uzadıkları hakkında hiç bi fikrim yok bilmiyorumkismile ama 2 cm kadar olduğunu düşünüyorum.
ayda 1 cm bile uzamayan saçlarım için çok iyi bence 18 günde :))

ayh onu ben de denedim ama feci kurutuoo
zımpara gibi yapmıştı yüzümü
ben merve arkdşmzn önerisi ile alkol + aspirin maskesine başladım
aslında sıvı oluyor,tonik demek daha uygun
bi kaç gündür pamukla sürüyorum sivilcelere
gözle görülür bir azalma var
henüz 1 hafta bile olmadı üstelik opuyorumnanaktan

maşallah maşallah canımmm.....çok sevindimmmzemuszemus

oyyy işte buna çoook sevindim canım...yola devammolumunekankayizsmile

evet canım ...güzel uzamış olduğu belliydi zaten yani bana öyle gelmişti bak doğruymuşş..ne göz var amakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…