Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hadi ya ben ezcaciya sordum burdaki almanlarda herseyi biraz abartir sanirim kafamçokkarıştı dikkatli olun vesaire dedi bende korktum kükürtlü sabun evet kurutuyor ama benim gibi cildi kükürtlü sabun anca bas eder sanirim kafamçokkarıştı kükürtlü sabun kesinlikle devam kullancam nasil yapsam kükürtlü sabunla önce yikamak sonra o akollü suyu sürdükten sonra soyucu krem sürersem cildime zarar verirmi vermezmi ondan süpheliyim bide bu suyu sürünce günese cikinca leke yapmiyor degilmi :uhm: sivilce izlerin varsa onlara iyi geldimi tatlim? kusura bakma aksam aksam cok soru sordum

selam kizlar, su an sinamekili kür var bayanssulusmile 1-2 saat sonra yikarim ... 7. uygulayisim bu hafta, uzama olarak, su kadar cm uzadi diyemem, fakat 5 cm. den fazla uzadigi kesin ... bi gün fotografimi bende eklerim. boshayallersmile

ben kaç senedir sürüyorum dedem tavsiye etti kızım yap dedi...zararlı olsa asla demez...kükürtlü sabun çoook faydalıdır ama her cilde uygun olmuyo o bildiğim kadarıyla...boshayallersmile

selam kizlar, su an sinamekili kür var bayanssulusmile 1-2 saat sonra yikarim ... 7. uygulayisim bu hafta, uzama olarak, su kadar cm uzadi diyemem, fakat 5 cm. den fazla uzadigi kesin ... bi gün fotografimi bende eklerim. boshayallersmile

alindacım bi ara vardın kayboldun :))) güzel uzamış canım çok güzelll...habersiz bırakma...
:1hug:

eeee bu arkadasimizda sürmeyin diyor :uhm:kafamçokkarıştı

yoo ben hep sürüyorum bişi olmuyo...hem zaten çokünlü bi markanın kreminde bile varmış ispirto ben öyle biliyorum canımm...cilde çok güzel geliyo valla hiçbi zararını görmedim mis gibi yapıyo...boshayallersmile

ama sıcak bakmayanlar yapmasın bu ispirtoyaaaklinialirimsmile

alindacım bi ara vardın kayboldun :))) güzel uzamış canım çok güzelll...habersiz bırakma...
:1hug:

Yok canim ben hep burdayim, takipteyim :1rolleyes: extradan avakado ezip eklicektim, unuttum,kahretsin :bbo: sac kurulugu icin iyi geliyormus... ya su yüze alkol sürmek, cidden iyimi geliyor CADIARZU Bende deneyim bari fisfisfis

ben kaç senedir sürüyorum dedem tavsiye etti kızım yap dedi...zararlı olsa asla demez...kükürtlü sabun çoook faydalıdır ama her cilde uygun olmuyo o bildiğim kadarıyla...boshayallersmile

o zaman icim rahat yarin hemen eczane gidip aliyorum sırnaşık şey

hayatım tek rahatsız edici yanı alkol kokusu içimi kawuruyo
burnumu kapatıyorum ama az da olsa alıyorum kokuyu yine de
bi yerde okudum kolonya da kullanılıyormuş
sonuçta o da alkol
ayh dedim keşke onla deneseydim fln
aklında bulunsun senin dezemuszemus

dedem 30 senedir belki daha fazla bitkilerle işte sorunlara çözüm olan şeylerle ilgileniyo...doğal çözümler...ispirtoyı da o söyledi...sonuçta alkol doğal bi madde değil bitkilerle ilgileniyo da bunu da arada öğrenmiş denemiş bana da söyledi oh misss

canım arkadaşlık yolladım albümüme bakabilirsin tatlım...hoşgeldiiinnn:1hug:

tatlımancak ışıkta fark ediliyo renk açıklığı...aman nolcak istediğin uzunluğa gelsin sonra tekrar boyanır yani ...bişicik olmazzboshayallersmile

ben saf alkol kullanıyorum ama zararını görmedim
cildim yumuşacık
sivilceler de gidiyo
kullanmiyim mi yani
korktum şimdieyvahedigeldismile

ayy kolonyayı duymadım hiçç...ama insan alışıyo bi müddet sonra canımm...alışırsın...aklinialirimsmile

ben saf alkol kullanıyorum ama zararını görmedim
cildim yumuşacık
sivilceler de gidiyo
kullanmiyim mi yani
korktum şimdieyvahedigeldismile

yok kız nolcak...niye korktun????valla azcık bi çekinceniz dahi varsa yapmayın...ama o kullanılan ilaçların içinde bile neler vaaar neler...o yüzden o kadar yan etkileri oluyo yaaa...ben bunun yan etkisini bile görmedim hiç...cildimi temizliyo resmen simsiyah kirini çıkarıp atıyo...bi arkadaşım cildiyeye gitmişti hap vermişti de yan etkilerinde kısırlık bile vardı kullanma dedim gene de kullandı buna rağmen bıraktığı an cildi daha berbat olmuştu...bence korkucak bişi yok ama siz bilirsiniz tatlılarrr
zemuszemus

üstelik bi zararı da yok olsa derdi kızım şöyle böyle diye...her şeyin içeriğinden haberdardır....kitabı bile var yani bu işi öylesine yapmıyo...tahsin palaz şifalı bitkiler kitabı...internetten bakabilirsiniz...:1closedeyes:

bu arada çoook alakasız olucak ama nicolas seniiii seviyoooorrrruuuummmmm....:asigim:

ersin duymasın daaa:roflol:

kızlar bana güzellik uzmanı bi bayan söyledi,böyle bi karışım kullanmıştım da,bi makineyle baktı.Normalde yağlı olan cildim için çok kurumuş dedi ,alkollü karışım kullanıyorum ondan dedim de aman o senin cildini kurutmuş sarkar ileride kuruluktan falan demişti.Ben de çok korkup bırakmştım.O zaman da cildim süper olmuştu dıştan bakıncabilmiyorumkismile

bilmiyorum ama bi daha tıklamazsan ii olurkaydirigubbakcemile3 şaka tatlım...yok hiçbi zararı hepimiz yapıyorzz canımm...1 buçuk ayda 10 cm kadar uzadı pat diye...sonra inanamadım bu topiği açtım paylaştım...sonra uzama durdu:çok üzgünüm:

ana gene başladı bi zaman önce şuanda 13 cm kadar uzamış olduuu
ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…