ayh onu ben de denedim ama feci kurutuoo
zımpara gibi yapmıştı yüzümü
ben merve arkdşmzn önerisi ile alkol + aspirin maskesine başladım
aslında sıvı oluyor,tonik demek daha uygun
bi kaç gündür pamukla sürüyorum sivilcelere
gözle görülür bir azalma var
henüz 1 hafta bile olmadı üstelik opuyorumnanaktan
saçları uzayan hatunlara kocaman maşallah
ama ben de tık yok boshayallersmilesenağlamasenağlama
yüze alkol sürmeyin sakın yaaa.
hadi ya ben ezcaciya sordum burdaki almanlarda herseyi biraz abartir sanirim kafamçokkarıştı dikkatli olun vesaire dedi bende korktumkükürtlü sabun evet kurutuyor ama benim gibi cildi kükürtlü sabun anca bas eder sanirim kafamçokkarıştı kükürtlü sabun kesinlikle devam kullancam nasil yapsam kükürtlü sabunla önce yikamak sonra o akollü suyu sürdükten sonra soyucu krem sürersem cildime zarar verirmi vermezmi ondan süpheliyim bide bu suyu sürünce günese cikinca leke yapmiyor degilmi :uhm: sivilce izlerin varsa onlara iyi geldimi tatlim? kusura bakma aksam aksam cok soru sordum
selam kizlar, su an sinamekili kür var bayanssulusmile 1-2 saat sonra yikarim ... 7. uygulayisim bu hafta, uzama olarak, su kadar cm uzadi diyemem, fakat 5 cm. den fazla uzadigi kesin ... bi gün fotografimi bende eklerim. boshayallersmile
eeee bu arkadasimizda sürmeyin diyor :uhm:kafamçokkarıştı
alindacım bi ara vardın kayboldun :))) güzel uzamış canım çok güzelll...habersiz bırakma...:1hug:
ben kaç senedir sürüyorum dedem tavsiye etti kızım yap dedi...zararlı olsa asla demez...kükürtlü sabun çoook faydalıdır ama her cilde uygun olmuyo o bildiğim kadarıyla...boshayallersmile
niye kiyüze alkol sürmeyin sakın yaaa.
hayatım tek rahatsız edici yanı alkol kokusu içimi kawuruyoo zaman icim rahat yarin hemen eczane gidip aliyorum sırnaşık şey
o zaman icim rahat yarin hemen eczane gidip aliyorum sırnaşık şey
mrv_1987 cnm albümünden saçlarına bakmak istedim ama bulamadım acaba ekleyebilirmisin şimdi çok merak ettimde annemle birlikte kullanmayı düşünüyoruz gerçekten etkili mi birde renk açıyo gibi bişey okudum o doğru mu
ben saf alkol kullanıyorum ama zararını görmedimdedem 30 senedir belki daha fazla bitkilerle işte sorunlara çözüm olan şeylerle ilgileniyo...doğal çözümler...ispirtoyı da o söyledi...sonuçta alkol doğal bi madde değil bitkilerle ilgileniyo da bunu da arada öğrenmiş denemiş bana da söyledi oh misss
hayatım tek rahatsız edici yanı alkol kokusu içimi kawuruyo
burnumu kapatıyorum ama az da olsa alıyorum kokuyu yine de
bi yerde okudum kolonya da kullanılıyormuş
sonuçta o da alkol
ayh dedim keşke onla deneseydim fln
aklında bulunsun senin dezemuszemus
ben saf alkol kullanıyorum ama zararını görmedim
cildim yumuşacık
sivilceler de gidiyo
kullanmiyim mi yani
korktum şimdieyvahedigeldismile
cnm baktım şimdi 2buçuk ayda 10 cm mi uzadı yaw aman ne güzel bnde belime kadar olsun istiyorum birazcık uzun ama dahada uzun olsun istiyorum inşallah benimkide çabucak uzar zten çabuk uzuyodu ama durdu şimdi uzaması sanki inşallah işe yarar herhangi bi yan etkisi yok dimi cnm bu arda resimlerine bakarken sonraki resimi tıklıycağma kötü içerikli resimi bildirine tıklamışım yanlışlıkla bişey olmaz herhalde dimi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?