ama düzenli nemlendiricimi hep kullanırım günde bi kere sürerim zaten nemli...kayısı yağımı da sürerim göz alt ve çevresine hiç kuruma filan olmadı...annemin cindi kuru üstelik bide kullanalı beri bile yağlanmaya başladızemuszemus
anlamadım şimdi..
bi kolonya şişesi kadar ispirtoya 10 adet aspirin koy erit...çalkala pamuğa dök yüzünü günde 2 kere sil ama ardından asla yıkama.. formül buuboshayallersmile
pai pai beybi görrlll opuyorumnanaktanneyse bi çıkamadım hadi baş başşşkaydirigubbakcemile3
adama deil saçına bak ayol kaydirigubbakcemile3Bu gözeneklere iyi gelir mi acaba canım?
Kkontess adam görmesek allasen yani ama maaşallaahhaklinialirimsmile
canım kaysı yağının int araştırdım uzun süre kullanınca ciltte sarkma yapıyormuş korktum bıraktım haberin olsun istedimohaoldumsmile
adama deil saçına bak ayol kaydirigubbakcemile3
ayh çok güldüm gece gece
Allah da seni güldürsünn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayatım eğer çok kurursa yüzünTeşekkür ederim kızlar,denicem K.K. bayanlarına güveniyorum çünküzemuszemus
ah bu smiley beni benden alıyor kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
Bu gözeneklere iyi gelir mi acaba canım?
Ben bu sorunun cevabını istiyorum.
Bu konuda hassasumkaydirigubbakcemile3
hayatım eğer çok kurursa yüzün
yağlı ciltler için özel nemlendiriciler var
ben onlardan sürüyorum
zaten çok kuruyunca kendini belli ediyor yüz
kaşıntı oluyo bende deli gibi :kedi:
canım yaaaa niye böyle oldu ki normalde de mi çok yavaş uzuyobilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?