- Konu Sahibi EU3
-
- #4.121
kaydirigubbakcemile3 iyi uykular canımmiyi geceler dedim ama gülmeyin sakın 5.30 da kalkınca uykum geliyor hem öğrencilik hem çalışmak malum zor vucut dinlenmeye hasret kalıyor..neyse öpüldünüz...
canım sabret biraz.. belki de bakarsın birden uzama falan olur az daha zaman tanı saçlarına.. haftada 1 gün ne de olsa, sen yapmaya devam etsositosositokızlar yarın dördüncüyü yapacağım. ne bir milim uzama ne de bir parlaklık. hiçbir gelişme yok. çok üzgünüm. ama ben biliyorum ne yapacağımı. kendi kuaförüme gidip biraz daha kestireceğim. onun eli uğurludur. yıllardır gür, uzun ve parlak saçlarım vardı. bir kere başka kuaföre kestirdim rezil oldular. bir hafta içinde bütün saç komple nasıl yıpranıp bu hale gelir ben anlamıyorum. kesimin rezaleti de cabası. bu ay sonuna kadar sabredeyim de belki bir santimcik uzar. o zaman kuaförüm de rahat rahat keser. çıldırmak üzereyim.
kızlar yaaa bu gün kuaföre gittim, saçımı kesti kesti kestiiiiiiiiii mafoldumben minicik kaltı saçım, bide kıvırcık dahada tepeme çıkıyor saç alsanaalsanasmile
gerçekten işe yarıyormu bu sinemaki felan uzatmak için akannehir
bu konunun bağımlısı oldum ya çıkamıyorum burdan :))
a.s
ayoll onlarla yıkanılır mııı toka mantığı gibi kullanılıyor işte...
Ama kaynaktan daha iyi olduğu kesin...
Bu arada sen napıosun kkontess'im aklinialirimsmile
denicem inş.. işe yarar kaydirigubbakcemile5canım bir çoğumuzda işe yarıyor...dökülmesini falanda azaltıyor,parlatıyor... sabırla yaparsan saçlarının uzadığını da göreceksindir muhakkak hihoyyyt
selam kıslarrr dün geceden 4.yapışımı gerçekleştirmiştim sabah yıkadım ve dayanamadım şöyle bir bakayım dedi aynanın karşısında , saçlarımda uzama var ama 2 hafta sonra 6.yapışımdan sonra resim koycam abumume..bayanssulusmile
sinameki çok güzel parlatıyor gerçekten. saçımda boya olmasına rağmen dediğin gibi daha bir ışıl ışıl oldular bu uygulamayla opuyorumnanaktan
benim saçlarda gür ama eskiden hiç sevmezdim :)) öf bu ne böyle derdim yatıştırmaya inceltmeye çalışırdım hep lise dönemlerimdeyken ama şimdi seyrelcekler diye ödüm kopuyor.. Bahara girdiğimiz aylarda saçlarım dökülmeye başlamıştı ama sinameki süper geldi saçlarıma.. Yıkadıktan sonra 4-5 tel anca dökülüyor :lepi:
yaşasın sinamekii :enbuyukkk:
sağolasın canım, senin konunu okumasaydım hiç böyle saçlarım olmayacaktı belki de....
opuyorumnanaktan hepimizin saçları sağlıklı olsun, uzasıııııııııın :))))
boyalı saçı sertleştirirmiş sirke,kuaförüm demişti...
kızlar yaaa bu gün kuaföre gittim, saçımı kesti kesti kestiiiiiiiiii mafoldumben minicik kaltı saçım, bide kıvırcık dahada tepeme çıkıyor saç alsanaalsanasmile
gerçekten işe yarıyormu bu sinemaki felan uzatmak için akannehir
saçlarım iice uzasa da şöyle güzel güzel fotoğraflar çekip koysammmboshayallersmile
evet mervecim :) en iyi sonuç alan sensin, görmek isteriz zemuszemus
ya ben bunu saçımın dibine ve kalanları her yerine sürüyorum. siz sadece dibine mi sürüyosunuz kızlar?
dibine ve uçlarına sürüyorum ben.ya ben bunu saçımın dibine ve kalanları her yerine sürüyorum. siz sadece dibine mi sürüyosunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?