E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #4.081
kızlar bik bilmiyorumkismileounuda yardm isticem çıtçıt kullanan varmı bu çıtçıt saçlar gece yatarken yada banyo yaparken çıkarılıyormu bilen varmı
ya uf ya napcam ben .. geçen bahsetmiştim.. sırtıma gelen saçlarımı kuaför kısacık kesti .. kocam beni artık beğenmiyoooooorrr ilkokul kaçtasın deyipduruyormafoldumben sinemakiyi 3. uygulayışım ama gözle görülür bi fark yok.. aklıma çıtçıt geldi ama hakkında bişey bildiğimde yok.. helede kellik yaparsa daha da beter olurmafoldumben
teşekkür ederim merve .. umarım bilen çıkar..senağlama
doğru netten bakayım bi ama orda zararlarından bahsetmezlerki.. kaş yaparken göz çıkasrtmasam bari.. of bi bakayım varmı yorum yapanlar..
şu çıtçıta taktım bi araştırayımm.. teselli için çok saol opuyorumnanaktan
evet canim kisa sac aslinda sekil verebilirsen pratik ve hos oluyo kökü sende degilmi uzar elbet sabirli olmak lazim sac konusunda benim ikinci yapisim sinemakili maskeyi bir ay devam etcem bakalim neler olcak benimde kisa canim saclarim esin sadece takiliyodur sana
kızlar bana güzellik uzmanı bi bayan söyledi,böyle bi karışım kullanmıştım da,bi makineyle baktı.Normalde yağlı olan cildim için çok kurumuş dedi ,alkollü karışım kullanıyorum ondan dedim de aman o senin cildini kurutmuş sarkar ileride kuruluktan falan demişti.Ben de çok korkup bırakmştım.O zaman da cildim süper olmuştu dıştan bakıncabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?