- Konu Sahibi EU3
-
- #4.101
selam kıslarrr dün geceden 4.yapışımı gerçekleştirmiştim sabah yıkadım ve dayanamadım şöyle bir bakayım dedi aynanın karşısında , saçlarımda uzama var ama 2 hafta sonra 6.yapışımdan sonra resim koycam abumume..bayanssulusmile
hadi bakalım canım bekliyoruz bayanssulusmile
ben de 6. yada 7. den sonra koycam tekrar... neredeyse her uygulamada resmini çektim karşılaştırma yapmak için boshayallersmile
evet tatlım aynen bakalım ,bende resmini ilk yaptığımda çektim birde 2 hafta sonra çeker koyarım ,sarımsaklı şampuanıma da devam bu arada...
sarımsaklı şampuanı da anneme uygulamayı düşünüyoruz :))
saçları seyrektir de biraz :hulya:
hımm inş ii gelir canım
benim allaha şükür gür diplerim ama döküldü zamanında hepsi çıksın diye yapıyorum,sinemaki de ii geliyor ama bugün annemle kaşımızı aldırmaya gittik kuaför ben bişi demeden bana bu güzelim ışıl ışıl saçlarına dip röfle düşünmüyon demi dedi tabiki hayır dedim saçların çok parlıyor maaşallah dedi çok mutlu oldumm:lepi:
dove saçlarına tekrar tekrar bakıyorum çoook beğendim.....hem duruşu hem uzunluğu dolgunluğu gayet güzel canımmopuyorumnanaktan
elma sirkesi parlaklık veriyor canım,uzatmıyor.dengesiz kuaförün biri saçımı öyle bi kesti ki beslemelere döndüm ve ben de bir an önce saçımın uzamasını istiyorum
elma sirkesi nası uzatıyor öyle
saçımda ne boya ne kına yok şimdilik
Bence de kısa benim saçlarım daha uzun bundan:icecream:
Ben boya varken de kullanıyordum neen öyle dedinki:uhm:
Di mii ama bundaki de saç mı bee:dilcikar::dilcikar:
kullanmadım ama arkadaşım kullanıyordukızlar bik bilmiyorumkismileounuda yardm isticem çıtçıt kullanan varmı bu çıtçıt saçlar gece yatarken yada banyo yaparken çıkarılıyormu bilen varmı
kullanmadım ama arkadaşım kullanıyordu
tabiki de çıkarıyorsun
onları kıskaçlı tokaları ile takıyosun saç diplerinden
toka gibi de değildi tuhaf bi plastik materyal var uçlarında
haliyle öyle uyuyamazsın,kafana batar
banyo da olmaz
hatta misal; saçına fön çektireceksen ya da bukle yaptıracaksan
kendi saçını ayrı onları ayrı yapıyorlar
sonra ekliyorlar kafana
canım bu gün gittim sinameki tarifi için malzemeleri aldım başlayacağım inşallah yarın. yalnız bi kaç sorum var sinameki sıcakkenmi karışımı uygulamam gerekiyor?
hayır canım sinameki kaynadıktan sonra altını kapatıp ılınmasını bekle...
Soğusun yani, sonrada içine bemiks ve badem yağını ekle
Sinameki ılındıktan sonra mı süzüyoruz canım?
sinameki çok güzel parlatıyor gerçekten. saçımda boya olmasına rağmen dediğin gibi daha bir ışıl ışıl oldular bu uygulamayla opuyorumnanaktan
benim saçlarda gür ama eskiden hiç sevmezdim :)) öf bu ne böyle derdim yatıştırmaya inceltmeye çalışırdım hep lise dönemlerimdeyken ama şimdi seyrelcekler diye ödüm kopuyor.. Bahara girdiğimiz aylarda saçlarım dökülmeye başlamıştı ama sinameki süper geldi saçlarıma.. Yıkadıktan sonra 4-5 tel anca dökülüyor :lepi:
yaşasın sinamekii :enbuyukkk:
ben öyle yapıyorum canım kaynar kaynamaz süzmüyorum ki biraz demlensin diye..ılındıktan sonra süzüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?