ayh kuşum uzadı tabiki de yaniii bunu görmezse şaşarım akannehirkkontess bebeiiimm bugün nolduu.. Sinamekili karışımı 4 defa kullandımm nişanlım kalkmış saçların kokuyor dedii :mymeka: sinir oldum mafoldumben bana kokmuyor dedim sana nasıl geliyorrr..
Sonra da kıvırdı hemenn uzamış ama fark ediyor dedi..
Artık gerçekten uzadığını mı farketti yoksa "çevir kazı yanmasın" hesabı mı yaptı bilemiyciğim artık
ayh kuşum uzadı tabiki de yaniii bunu görmezse şaşarım akannehir
sen bi süre sonra alıştğn için kokmaz,ama ona kokabilr belki az da olsa ama üzülme bence opuyorumnanaktan itici deil ki opuyorumnanaktan olmadı sen de sprey kullan fıs fıs yapıver
zemuszemus ben de haftaya gidicem inş benimkinin yanına,bakalım o nelere benzetecek benikaydirigubbakcemile3
sinamekiliye koktu diyorsa ben sarımsağı yaptıktan sonra uzunca bi süre uğramayayım benimkinin yanına sırnaşık şey
amaannn çok biliyolar her şeyi:icecream:
ayh ben bunu dinlemiştim ondanKızlar konu dışına çıkmak gibi olmasın ama Zeki Müren'den bir tekerleme dinledim şimdipaylaşayım dedim... Söyleyebilene aşkolsun kaydirigubbakcemile3
Şu tarlaya bir şinik kekeremekere ekilmiş.Bu tarlaya da bir şinik kekeremekere ekilmiş. Şu tarlaya ekilen bir şinik kekeremekereye boz ala boz başlı bir pis porsuk dadanmış.Bu tarlaya ekilen bir şinik kekeremekereye de boz ala boz başlı bir pis porsuk dadanmış. Şu tarlaya ekilen bir şinik kekeremekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuk,bu tarlaya ekilen bir şinik kekeremekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuğa,sen ne zamanden beri bu tarlaya ekilen bir şinik kekeremekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuksun diye sormuş.Bu tarlaya ekilen bir şinik kekeremekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuk,şu tarlaya ekilen bir şinik kekeremekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuğa, sen ne zamandan beri şu tarlaya ekilen bir şinik kekeremekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuksan, ben de o zamandan beri bu tarlaya ekilen bir şinik kekeremekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuğum demiş.
sorma yaaaa bilmiyorumkismileayh ben bunu dinlemiştim ondan
wallaha helal olsun
daha ilk cümleyi bile söyleyemiorm ben bilmiyorumkismile
kızlar annem bu sinemakili tarifi başka bi sitede filan okumuş çıktısını alıp getirdi orda yarım saat bekletip yıkayın yazıyo siz niye o kadar çok tutuyosunuz ki çoğu kişide dökülme yapmış fazlası zarar olabilir ben daha hiç denemedim ama yarım saat tutmayı düşünüyorum ben bnce sizde öyle yapın çok dökülmesinden daha iyidir yinede etki eder bnce
diadermine marka bi nemlendiricim var
özellikle yağlı ciltler için yağ içermeyen sadece nemlendiren bi ürün istemiştim
bunu çok önerdiler
bi kaç aydır kullanıyorum
hiç bir şikayetim olmadı
cildim kuruyup kaşındığında sürüyorum
bi kaç saniye sonra geçiyor kaşıntı:kedi:
saol bebemmbirde konu dışı olucak ama annem ciltle ilgili bi tarif bulmuş bir çay tabağının içine 4 tane aspirini koyup üzerine 2,3 damla su döküyoruz aspirinler dağıldıktan snra üzerine 1 çay kaşığı balı koyup iycene karıştırıyoruz 1 çay kaşığı yeter yoksa ballar yüzümüzden damlar sonra yüzümüze parmağımızla sürüp 10 dk beklettikten snra dairesel hareketlerle yüzümüzü ıslatıyoruz bu peeling etkisi yapıyomuş daha snra ılık suyla yıkıyoruz bu tarif sivilceleri iyileştiriyor ve kurudukça cilde yapıştığı için temizlerken peeling etkisi yaparak cildi yumuşacık yapıyomuş ben az önce yaptım sivilcem yok ama gerçekten yumuşacık yaptı arkadaşlar paylaşayım dedim:)
walla hayatım ,Canım çok teşekkür ederim bayanssulusmile opuyorumnanaktan ama kremin normal ve karma ciltler için olan mı?Yağlı ciltler için olana baktım da şimdi googleden bulamadım
sana da beybi görrllllll Şenizkızlar ben kaçıyorum yatıyım artıkın :ecrin_bebek:
öptüm sizleri iyi gecelerr opuyorumnanaktan
ah o smiley eyvahedigeldismileŞeniz
aklinialirimsmile
ben 1-2 kere kullandım onu dahaTamam canım çok sağol.Ben üstündeki yazıya göre araştırıp alayım.Şimdiye kadar nemlendiriciler sivilce yaptı bana umarım bu işe yarar.opuyorumnanaktan
Bir de dermokilin şampuanı bende aşırı kaşıntı yapmıştı,bıraktıktan sonra uzun bir süre kaşınmaya devam etti.nemlendiricisini bilemem ama:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?