yaaa biri de siyah noktalar için bişi önersinnnmafoldumben
sıkıyorum 2 gün geçmiyoo gene çıkıyo yawwakannehir
siyah noktalar için maydanozu sapıyla birlikte kaynatıp sonra biraz ılıt ve pamukla siyah noktalar üzerine sür. her gn denersen etkisini görebilirsin. 15 dk falan beklet sonra sadece suyla yıka yüzünü. umarım işe yarar..
ben 1-2 hafta kadar ara werdimsaçlar ne alemde kızlarrr sesiniz çıksınnnaklinialirimsmileaklinialirimsmile
kkontesscimm yüzün nasıl oldu???olumunekankayizsmile
teşekkür ederim cnmmm:1hug:
Bence bu yöntem mucizevi , dedim ya ilk uygulamadan sonra hem yumuşacık oldu hem de bence bir kaç milim bile olsa uzadı...
bu hafta sonu 5.uygulamamı yapıcam ahım şahım uzama olmadı ama şimdilik saçlarıma verdiği canlılık ve dolgunluktan memnunum.7.uygulama sonucuda resim koyarım ama uzama da var sanki tam ölçmedim ama fark ediliyor
çok sevndm =) darısı basıma. ben bi ara boya yapmştm renk begenmedigim için 2 kere üst üste yaptm 2-4 gn aralıgıyla. saçlarım döküldü biraz.denedikten sonra umarım eskisi gbi olur.
benim de diyet yüzünden dökülmüştü ama biraz değil tutuam tutam şeklinde merak etme canım dökülen saç çıkıyor bakımlarla olursa çıkması daha da hızlanıyor ama çok boya yapma ilerde saçlarımız beyazladığı zaman bol bol kapatcaz zaten beyazları boyalarla...yerimseniben
gençlik hevesiaklm basıma geldi ama. zaten begeniyorum artık saç rengimi =)) haftaya malzemeleri alıp deniycem sositososito :1rolleyes:
hatta saçlarım eveli gün evden banyo yapıp işe gitmiştim sabah erkenden makinayla kuruttum ve öğle yemeğine nişanlımla çıktım bana ne o aşkım bakımlardan bonus olcan yakında dedi çok hoşuma gittizemuszemus saçlarımda kabarıyor tabi ondan,ama kabarması çok hoşuma gidiyor
dene bakalım tatlım inş faydasını görürsün...
inş. canım. Hazırlarken zorluk cekilen bi nokta var mı? CADIARZU
ne güzell :kedi: boshayallersmile
hayır canım zorluk çekilen durum yok spreyli şişeyle yaparsan çok daha kolay olur ,ben öyle yapıyorum sürekli...
tamam cnm cok tesekkürler.. buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?