Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saçlar ne alemde kızlarrr sesiniz çıksınnnaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Mervecim benim sesim çıkıyor ama niye görmezden geliyonuz:umursamaz:
Sence niye böyle oldu tatlım:gitme:

Mervecim benim sesim çıkıyor ama niye görmezden geliyonuz:umursamaz:
Sence niye böyle oldu tatlım:gitme:

tatlımmm demek ki herkeste işe yaramıyo...mesela yumurtanın bi kişiye çok faydalı olması;diğerinde ise alerji yapması gib...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benim 5-6 tel anca dökülüyooo canımmm

:teselli:

kabarık saçı çoook severimmmboshayallersmile

kocamannn olan sivilcelerim bidicik kaldıopuyorumnanaktan onlar da geçecek bi kaç güne inş
ama şey dicem sana , lekeleri de geçiriyor mu bu?

lekeleri geçirmiyo cnm sanırsam...geçen de demiiştm ya lekelere etki etmiyo sanırım...ama tam da hatırlamıyorum çünkü doktorum verdikleriyle mi geçti bunla mı geçmişti tam hatırlayamadım şuan...ayy hadi hepsi geçer inşş..
kaydirigubbakcemile5

arkdaşlarr herkeste aynı etkiyi yapmıyo...kiminde dökülme yapıyo kiminde aksine...deneyerek görmek lazım...

Evet canım haklısın.
Ama 1 kere daha denicem ve en fazla 2 saat bekleteceğim eğer o zaman da çok dökülürse anlarımki bana yaramadı.:gitme:

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden
az önce dur dedim şu saçlarımı bi ölçeyiim..
Geçen ay uygulamaya başlamadan önce 33 cm.di, az önce 36 cm çıktı...
3 cm uzamıııışşşşşşş ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyohaoldumsmile

kkontes özellikle sana sormak istiorum cnm ya hani demiştin ya 4 ve 5 uygulamadan sonra daha belirgin bir uzama oldu die mesela ilk 3 te hiç uzama farkettin mi 4 5 den sonra tahminen o gözle görülür uzama kaç cm di ..:kedi:

tarçınlı_kurabiye senin adına çok sevindim inşallah daha çok uzar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…