senin saçlarda acayip evrim geçirmiş benimkiler gibisırnaşık şey
benim en büyük avantajım o kadar işleme rağmen ne yandı ne koptu saçlarım
bende çok pişman oldum sorma tatlım
ama işte dönem dönem böyle krize giriyor insan,bayanlar psikolojik olarak iyi hissetmediklerinde saçlarıyla uğraşırmış yakaydirigubbakcemile3
ben de artık böyle gitsin istiyorumboshayallersmile
o da bişey mi diyerek benim yaptığımı anlatim canım sana:içelim: bunalımdaydım.ve o bunalımın etkisiyle kuaföre gittim.tee belimde olan upuzun ve gür saçlarımı kestirdim.hem de ne kadar biliyo musun? bildiğin bir erkek saçından daha kısa.evet çok daha kısa.1 cm ya vardır ya yoktur boyu.o zamanları hatırladıkça hala ağlayasım geliyo:çok üzgünüm: daha da fena bi bunalıma girdim.ama sonra yavaş yavaş kendime geldim.geçti o günlerhihoyyyt
tarçınlı kurabiye saçının ilk permalı halii çok güzelmiş cidden yaa. çok özendim ama yandı diyorsun(.
vallahiii bilmiyorumkismile ben de şükrediyorum yine de..kel kalmadığıma :1ninca:
en azından uzatmaya çalıştığım sağlıklı saçlarım var herşeye rağmen..
Bu da bize kötü bir tecrübe oldu diyelim canım bir daha oynamam valla benneyaptımki
vallahiii bilmiyorumkismile ben de şükrediyorum yine de..kel kalmadığıma :1ninca:
en azından uzatmaya çalıştığım sağlıklı saçlarım var herşeye rağmen..
Bu da bize kötü bir tecrübe oldu diyelim canım bir daha oynamam valla benneyaptımki
tabi şükretmek lazım.her işte bi hayır vardır ne diyelim...tarçınlı kurabiye sana bişey sorcam ya senin gözlerin gerçekten o resimlerdeki gibi mavi mi yoksa lens mi.lens değilse maşşallahh diyorum
geçmiş olsun canımbilmiyorumkismile
inceden depresyon dönemlerimizmi oluyor nedir,rahat bırakmıyoruz saçlarımızı illa uğraşacağız.:umursamaz:
iştee gelsomina'cım bu hali permanın son halleri bile değilll ve rezalete bak saçlarımdaki...son halleri bundan kat katt katttt daha beterdi mafoldumben
teşekkür ederim bebem :kedi: lens değil
kaydirigubbakcemile3 bende çok güzel yaparımm cokacimcoookvalla ilk yapıldıgı zamanki gibi kalsaymıs cok güzelmişti bende cok begendim ve cok yakıstırdım sana tarcınlı kurabiye yaa adını her gördügümde canım tarcınlı kurabiye istiyoryaa cok severimde :icecream:
:1shok: canım sende o gözler varken kel olsan ne yazar yaa
tarçınlım merak ettim bebemm gözlerini görmek istiyorumboshayallersmile
ayyyhhh maşallah bebişim çok güzelsin,çok da sempatik
gözler de paradise n dediği kadar varmış cam gibi maşallah kızzopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?