Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin saçlarda acayip evrim geçirmiş benimkiler gibisırnaşık şey
benim en büyük avantajım o kadar işleme rağmen ne yandı ne koptu saçlarım

bende çok pişman oldum sorma tatlım
ama işte dönem dönem böyle krize giriyor insan,bayanlar psikolojik olarak iyi hissetmediklerinde saçlarıyla uğraşırmış yakaydirigubbakcemile3
ben de artık böyle gitsin istiyorumboshayallersmile

tarçınlı kurabiye saçının ilk permalı halii çok güzelmiş cidden yaa. çok özendim ama yandı diyorsun (.

vallahiii bilmiyorumkismile ben de şükrediyorum yine de..kel kalmadığıma :1ninca:
en azından uzatmaya çalıştığım sağlıklı saçlarım var herşeye rağmen..
Bu da bize kötü bir tecrübe oldu diyelim canım bir daha oynamam valla benneyaptımki

ay permalı sacına bayıldım cok tatlı olmus

geçmiş olsun canımbilmiyorumkismile
inceden depresyon dönemlerimizmi oluyor nedir,rahat bırakmıyoruz saçlarımızı illa uğraşacağız.:umursamaz:

tarçınlı kurabiye saçının ilk permalı halii çok güzelmiş cidden yaa. çok özendim ama yandı diyorsun (.

evet canım bu güzel hali :)
biraz daha karıştırıyım pc.yi eğer permanın son hallerini bulabilirsem eklerim kaydirigubbakcemile3 yoluk gibii.... ve acayip yıpratıyorr bir daha mı aslaaaaaaaa :umursamaz:

aynen tatlım maşallah saçlarımıza daha da güzel olacaklar:Saruboceq:

tabi şükretmek lazım.her işte bi hayır vardır ne diyelim...tarçınlı kurabiye sana bişey sorcam ya senin gözlerin gerçekten o resimlerdeki gibi mavi mi yoksa lens mi.lens değilse maşşallahh diyorum

iştee gelsomina'cım bu hali permanın son halleri bile değilll ve rezalete bak saçlarımdaki...son halleri bundan kat katt katttt daha beterdi mafoldumben

eminim bu resimden sonra bütün hevesin geçecektirrr kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
geçmiş olsun canımbilmiyorumkismile
inceden depresyon dönemlerimizmi oluyor nedir,rahat bırakmıyoruz saçlarımızı illa uğraşacağız.:umursamaz:

ayy al bendende okadar gittim belimdeki saclarımı kestirdim cok kestirmedim ama adam saolsun alakasız bi kesim yaptı yamuk kesti bide alsanaalsanasmile

rahat dursak rahat bıraksak saçları çok güzel olacaklar da beceremiyoruz ya da kuaför gazabına uğruyoruz pamuğum:bbo:

iştee gelsomina'cım bu hali permanın son halleri bile değilll ve rezalete bak saçlarımdaki...son halleri bundan kat katt katttt daha beterdi mafoldumben

valla ilk yapıldıgı zamanki gibi kalsaymıs cok güzelmişti bende cok begendim ve cok yakıstırdım sana tarcınlı kurabiye yaa adını her gördügümde canım tarcınlı kurabiye istiyoryaa cok severimde :icecream:

evet deydey yaa patronum bile naptın saclarına bidaha kestirirsen gelme buraya dedi adam yaa kaydirigubbakcemile3 okadar kötü kesmiş yani

tarçınlım merak ettim bebemm gözlerini görmek istiyorumboshayallersmile

kaydirigubbakcemile3 bende çok güzel yaparımm cokacimcoook
:1shok: canım sende o gözler varken kel olsan ne yazar yaa

deli kızz aklinialirimsmile Allah korusun be deme öylee :roflol: kel kel.. Amannn Allah göstermesin kimseyee :1no2:

ayyyhhh maşallah bebişim çok güzelsin,çok da sempatik
gözler de paradise n dediği kadar varmış cam gibi maşallah kızzopuyorumnanaktan

ayyyhhh maşallah bebişim çok güzelsin,çok da sempatik
gözler de paradise n dediği kadar varmış cam gibi maşallah kızzopuyorumnanaktan

anammmmmmmm :kedi::kedi: utandırmayın vallaha alışkın değiliiiiiiimmmmmmmmmmm :kedi:
sizin güzelliğiniz bebem yaaa :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…