benim de siyah nokta sorunum vardı. çok şükür artık çok az çıkıyor. ben loreal pure zone un jelini kullanıyorum mavi ve tanecikli olandan. sonra yine onun toniğiyle temizliyorum yıkadıktan sonra sabah akşam yapmaya çalışıyorum. oriflamein optimals yağlanmayı dengeleyici losyonunu da kullanmaya başlayınca cildim inanılmaz değişti. yağlanmayı dengeledi ve siyah noktalar da azaldı dolayısıyla. tabi haftada iki kere banyodan sonra peel off maske de yapıyorum. onun da etkisi oldu. önceleri oriflamin portakallı maskesini yapıyordum ama şimdi artık üzüm özlü olanını yapıyorum. ikisi de süper. yüzünün gerçekten temizlendiğini hissediyosun. ha bir de şeyi söylemeyi unuttum. yine banyodan banyoya yüzümü kabak lifiyle ovuyorum. kabak lifinin yüz için diskleri var küçük. başta tereddüt ettim ama hiç de öyle düşündüğüm gibi zorlamadı cildimi. bir sorun olmadı yani. bu kadar temizlendikten sonra da siyah nokta filan kalmıyor cidden. bu arada optimalsın losyonu şubat kataloğunda indirimde. aklında bulunsun.island da kullanıyor onu o da memnunmuş.
anammmmmmmm :kedi::kedi: utandırmayın vallaha alışkın değiliiiiiiimmmmmmmmmmm :kedi:
sizin güzelliğiniz bebem yaaa :kedi:
utanma tatlım hiiiçde mütevazi olmana gerek yok ayrıca
hele bi de o saçlar uzayıncaaklinialirimsmile
cıx, 8 deim :ecrin_bebek:kız 9 olmadı mı???:uhm:
canım arkadaşlarım görebiliyor sadeceaklinialirimsmileyaa ben neden göremiyorum tarcınlım resimlerini merak ettim yahuu :kedi:
bemiksim evigenim bepanthene'im geldi :teytey:
aaaa sen 3ünü de mi kullanıyorsun bebem?
kesin bi sayı hatrlamıyorum canım ama sanırsam 3-4 cm idikkontes özellikle sana sormak istiorum cnm ya hani demiştin ya 4 ve 5 uygulamadan sonra daha belirgin bir uzama oldu die mesela ilk 3 te hiç uzama farkettin mi 4 5 den sonra tahminen o gözle görülür uzama kaç cm di ..:kedi:
perma ben bi ara çooookkk istiyordumvallahiii bilmiyorumkismile ben de şükrediyorum yine de..kel kalmadığıma :1ninca:
en azından uzatmaya çalıştığım sağlıklı saçlarım var herşeye rağmen..
Bu da bize kötü bir tecrübe oldu diyelim canım bir daha oynamam valla benneyaptımki
anacım anca okuyorum du gelecem inş :roflol:kkontess aşağıdan seyretme kız gel bakim burayakaydirigubbakcemile3
uzadımı gene saçlarbayanssulusmile
eed bitirdim bebiikimm8.uygulamayı da bitirdinmi kontescim
ne kadar beklemeyi düşünüyosun ?
eed bitirdim bebiikimm
walla 2 hafta düşünüyorum ama dayanamayıp 1 ile de yetinebilirim
kızlar benimde 3.uygulamamdı benim saçlarda tık yok ya uzamıyo keratalar:1no2:ama devam etcem 2 3 ay daha inşallah uzar
bence de bırakma canım hepimizde farklı oldu çünkü
kimimizde ilk uygulamada kimimizde 4-5.uygulamalardazemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?