Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
testere benmde ilk uygulamalarda çok kaşınıodu başım bende uzama olduğu için kaşındığını düşünüorum hala da oleyiim..bence uzıcağı için ole oluodur..yerimseniben

hoşgeldn canmm..sonuçlarını bizlerle paylaş..a.s.

Geçmşl sayfada sordum yine soruyorumm .Kürü uyguladıktan sonraki günler .Saç diplerinizde kaşınma oldumuuuuuu??*Bu saç uzuyor anlamınamı geliyor diye düşünmüyorda değilim aklinialirimsmile

canım bende hiiç kaşıntı nın "k" si yokk
hihoyyyt

saçlarına yaramış demek ki cnmmm...devammmaklinialirimsmile

çoook sıkıcı bigün...saçımın bile uzamasına hevesim yok şuandaaabilmiyorumkismile

ben de ara vermeye karar verdim 2 hafta...sonra tekrar başlıycammm

Eki Görüntüle 33716

bilerek böyle ekledm dışardan girenler göremesin diye..
4 kez yaptım uzama farkeden var mıııııbilmiyorumkismile
sol taraftaki yeni hali sağ taraftaki başlamadan önceki.

2 kere sarımsaklı şampuanla yıkıyorum, bir kere de normak bir şampuanla. Kesinlikle koku kalmıyor canım bende şakkıdı

hımm denemekte fayda var.zaten denemedende nasıl bir sonuç olur bilinmez her insanda aynı etkiyi göstermez uygulamalar...

hımmm.bir defasında bir arkadaşımda sirke ile bir uygulama yaptığını söylemişti çok derin bir koku bırakmıştı.okulda buram buram sirke kokusu vardı kaydirigubbakcemile3
şu an turp suyu kullanıyorum uzamaya dair birşey diyemem de yumuşaklık parlaklık süper etkili.
birde bunları deneyeyim bakalım sonucum ne olur.

teşekkür
ederim kızlar cevaplarınız için a.s.

dopiez canım sanki 1 2 cm var gibi geldi bana kare desenli kıyafetinde hatta çok dikkatli bakmaya çalıştım ve öyle gördüm bilmem yanlışmı gördüm

Geçmşl sayfada sordum yine soruyorumm .Kürü uyguladıktan sonraki günler .Saç diplerinizde kaşınma oldumuuuuuu??*Bu saç uzuyor anlamınamı geliyor diye düşünmüyorda değilim aklinialirimsmile

canim bende kasinti oldu ve sanki uzama var psikolojikmi diyorum ama farkettim iki deneme yaptim daha ama farketti sanki

canım ben çokta fark göremedim maşallah zaten upuzun saçların varr
uzun ama ben biraz daha uzun istiyorum canm bi 5 cm kadar, ama bu boyu bir türlü aşamadım benneyaptımki

dopiez canım sanki 1 2 cm var gibi geldi bana kare desenli kıyafetinde hatta çok dikkatli bakmaya çalıştım ve öyle gördüm bilmem yanlışmı gördüm

bana da elimle baktığım zaman bi cm falan fark var gbi geliyor ama çok belirgin olmadığı için anlayamıyorum canmbilmiyorumkismile

dopiez ben çok dikkatli baktım var geldi.
resimde pek net değil gibi tekrar gün ışığında çekip koyma şansın varsa bir daha koy bakalım canım istersen

dopiez ben çok dikkatli baktım var geldi.
resimde pek net değil gibi tekrar gün ışığında çekip koyma şansın varsa bir daha koy bakalım canım istersen

canm çekiyorum şimdi koyarım :)

dopiez ölçsene canım öyle daha iyi anlarsın

nasıl ölçcem canm ben beceremiyorumki:)

hadi bakalım bekliyorum bu sefer kesin sonuç verir inşallah yerimseniben

ayy zaten upuzun saçların var cnmmm...bırak uzar oboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…