E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #4.541
mafoldumben:çok üzgünüm:
ara ver tekrar başla canm 13 cm diosun yaa:))
ama saçlarım kısacıktı cnmm...13 cm bile yetmedi istediğim uzunluğa hala uzun değilll:sinifsinif:
yaaa bide bi müddet soraa kendini hep gördüğün için sanki saçın hep aynıymış gibi geliyoo...ama dün teyzem geldi amanda saçları uzarmışşş filan dediii...çoook hoşuma gitti ama kendim hep göre göre gözüm alıştı galiba sanki hiiiç o uzayan saçlar benim diillleyvahedigeldismile
gördüm şeker senin saçlarını ben albümünde biliorum ne kadar uzadığını, ama uzuyor işte maşallah
ara ver en iyisi biraz kendi haline bırak tekrar başla
evet uzar canmm baya bi uzun olur o zamann..nazar değmesin güzel uzamışş tatlımmm:1hug:
gözün alışıyo aynen tatlım benimde saçım bana hiç uzamıyo gibi geliyor
ama başladığımdan beri 4 cm lik bi uzamam var
dopiez fotolarıma bakıp anlıyor ben farkedemiyorum o kadar uzadığınınkaydirigubbakcemile3
inş. canım yaa saç rengimi koyulaştırdı biraz ama saçım uzasın da yine boyarım boshayallersmile
benim kısalar anlaşılan uzamayacak. lanetli kuaförün lanetini kıracak başka bir şey lazım. dün gece 4. uygulamayı yaptım. bugün kısa olan kısım hariç çok güzel görünüyor. çok da hafif. ama kardeşim az önce tepemi kokladı. ilaç kokuyosun dedi :)). demek ki bemiksin kokusu o kadar da geçmiyor. bana gelmiyor ama koku filan.
kızlar uzamaktan geçtim artık ben ama size bir şey sormak istiyorum. şimdi ben saç düzleştirici aldım braun es3. bir de biosilk thermal shield ısıya karşı koruyucu bir ürün aldım. ama yine de yıpranmayı %100 engellemez. sizce bu kür düzleştirmeden kaynaklanan yıpranmayı engeller mi biraz.
gelsomina arkadaşım çok fazla yapmamanı öneririmmm....çok kötü oluyor...diyosn ki keşke hiiiç yapmasaymışm...ayda 2 kere en fazla bence..
bu arada tarçınlı kurabiyecim saçım koyuşaltı diyooo...bazı arkadaşlarımız da açıldı diyo...benimki de açıldı ama anca ışıkta belli oluyo bide kızıl renk koyu kızıl....akar ve açılır malum kızıl renk olunca...nasıl oluyo ki aklım almadı üstelik sadece dibine sürülüyo...bütün saçın rengi nasıl değişiyo oraya takıldım bennnakannehir
ya ben banyoda suya papatya esansı katıp en son onla durulanıp çıkıyorum saçların rengini açarmı papatya esansı yoksa bana mı öyle geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?