Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa bide bi müddet soraa kendini hep gördüğün için sanki saçın hep aynıymış gibi geliyoo...ama dün teyzem geldi amanda saçları uzarmışşş filan dediii...çoook hoşuma gitti ama kendim hep göre göre gözüm alıştı galiba sanki hiiiç o uzayan saçlar benim diillleyvahedigeldismile

ama saçlarım kısacıktı cnmm...13 cm bile yetmedi istediğim uzunluğa hala uzun değilll
:sinifsinif:

gördüm şeker senin saçlarını ben albümünde biliorum ne kadar uzadığını, ama uzuyor işte maşallah
ara ver en iyisi biraz kendi haline bırak tekrar başla

gözün alışıyo aynen tatlım benimde saçım bana hiç uzamıyo gibi geliyor
ama başladığımdan beri 4 cm lik bi uzamam var
dopiez fotolarıma bakıp anlıyor ben farkedemiyorum o kadar uzadığınınkaydirigubbakcemile3

gördüm şeker senin saçlarını ben albümünde biliorum ne kadar uzadığını, ama uzuyor işte maşallah
ara ver en iyisi biraz kendi haline bırak tekrar başla

evet canım öyle yapcam ama içim gidiyo..nasıl dayancaksam yapmadan o kadar alıştım ki yapmayaaa....neyse en iisi ara vermek...
zemuszemusa.s.

evet dışardan bakan birisi kesinlikle daha ii seçiyor...göz alışıyoo ve anlayamıyosn cnmmm....ayy uzasınlar da neyse anlamasam da olurrrbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

sonra bi bakmışım aaa saçlarımm istediğim kıvama gelmişşsırnaşık şey:1shok:

benim kısalar anlaşılan uzamayacak. lanetli kuaförün lanetini kıracak başka bir şey lazım. dün gece 4. uygulamayı yaptım. bugün kısa olan kısım hariç çok güzel görünüyor. çok da hafif. ama kardeşim az önce tepemi kokladı. ilaç kokuyosun dedi :)). demek ki bemiksin kokusu o kadar da geçmiyor. bana gelmiyor ama koku filan.

kızlar uzamaktan geçtim artık ben ama size bir şey sormak istiyorum. şimdi ben saç düzleştirici aldım braun es3. bir de biosilk thermal shield ısıya karşı koruyucu bir ürün aldım. ama yine de yıpranmayı %100 engellemez. sizce bu kür düzleştirmeden kaynaklanan yıpranmayı engeller mi biraz.

bence düzleştiriciler saçı hepten berbat ediyorrr:bbo:

iğrenç oluyor saçlar...ayda bi 2 kez dışında saçıma sürmüyorum...kahküllerim dışında...diğer yerler uzuyor kahküller o kadar hızlı uzamıyor...çünkü düzleştirici yıpratıyor...o yüzden de aldırıyorum kahküllerimin ucundan düzenlii

saç şekillendiricilerden nefret ediyorum...malesef çok gerekli gibi ama saçları berbat ediyolar...makrkası filan ne olursa olsun sonuçta çok ısı veriyor...nasıl daynsın saçlar buna!!!!

o yüzden iice uzasın da kendi haline bırakıcam tamamen...saçlarım dalgalı yıkıyıp krem sürüp bırakıcam..gerçi şimdi de öyle yapıyorm ama kahküllerini düzeltiyorum onlar da yıpranıyo haliyle...

gelsomina arkadaşım çok fazla yapmamanı öneririmmm....çok kötü oluyor...diyosn ki keşke hiiiç yapmasaymışm...ayda 2 kere en fazla bence..

bu arada tarçınlı kurabiyecim saçım koyuşaltı diyooo...bazı arkadaşlarımız da açıldı diyo...benimki de açıldı ama anca ışıkta belli oluyo bide kızıl renk koyu kızıl....akar ve açılır malum kızıl renk olunca...nasıl oluyo ki aklım almadı üstelik sadece dibine sürülüyo...bütün saçın rengi nasıl değişiyo oraya takıldım bennnakannehir

benimki kızıl olduğundan açılmıştır zaten tek dibine ve ucuna en uca sürüyorum...kızıl olduğundan akıyodr yani sinamekiyle alakası yoktur ama sizlerin ki nasıl öle oldu kiiikafamçokkarıştı

gelsomina arkadaşım çok fazla yapmamanı öneririmmm....çok kötü oluyor...diyosn ki keşke hiiiç yapmasaymışm...ayda 2 kere en fazla bence..

yok ben de zaten o kadar sık yapamam. üşenirim. gece çıktığım zamanlarda filan yaparım herhalde. zaten genelde saçımı bol bol kremleyip saç kurutma makinesini yukardan aşağıya doğru tuttuğumda bir kaç dakikada saçım yeterince düz oluyor. ama bazen inadı tutabiliyor düzelmemek için. ondan aldım düzleştiriciyi de. daha önce bi fotoğraf koymuştum orda mesela kendi halinde saçım. o yüzden çok sık kullanmama gerek yok bence. yine de onarıcı bir bakım istiyorum ben. daha önce de sordum ama cevap veren olmadı. hem şu saçımın kısa kısmına sürmek için hem de düzleştiriciden sonra kullanmak için onarıcı bir küre ihtiyacım var. bilen varsa yazabilir mi?

kuşum sanırım kına mantığı gibi birşey bu sinameki.. benim saçlarım platin sarısı ve doğal olarak koyulaştı bilmiyorumkismile koyu saçlılarda da açılma bu sebeple oluyor diye düşünüyorum.. ayh bilemedim koyuldu derken hafif turunculuk geldi saçımakafamçokkarıştı ay napiyiiim yaaa uzasında öyle boyarım oh miss opuyorumnanaktan

ya ben banyoda suya papatya esansı katıp en son onla durulanıp çıkıyorum saçların rengini açarmı papatya esansı yoksa bana mı öyle geliyor.

ya ben banyoda suya papatya esansı katıp en son onla durulanıp çıkıyorum saçların rengini açarmı papatya esansı yoksa bana mı öyle geliyor.

papatya esansının renk açacağını sanmıyorum ben fisfisfis
papatya suyu sürüp güneşte beklemek gerekir açmak için ben öyle biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…