- Konu Sahibi EU3
-
- #4.661
yavru kuşlar kaçıyorum benn..uzuuun uzuuuuunn saçlarımı rüyamda görürüm belkii boshayallersmile akannehir
iyi geceler kızlarr.
ay bi mucize olsa da sabah kalkınca saçlarım omuzlarımı geçmiş olsa ayyyyydelikafadulden
uzatcaz canım.merak etme.hem seninki benimle eşitlenir.ben iki ayda bir kestircemya
sağol cnm Allah'tan küçüktüm cahillik zamanında yaptım kaydirigubbakcemile3
çok şükür geçeli çok oldu ama resmen anamıda ağlattım yanii :kedi:
aynen bi rimel bi ruj birde sık olmamak kaydı ile kapatıcı göz için kibar adı her ne ise ondan işte...3aydır unuttum ne nereyeydi nasıl sürülüyodu kaydirigubbakcemile3
nese sevgilim gelene kadar öğrenirim tekrar daha güzel opuyorumnanaktan
ay öyle desene be benim yüreğime inecektiii sandım kii kestirdinnn..dicektim o kadar uzat sonra kestirrr kaydirigubbakcemile3
darısı başımaa işte yaza kadar o kadar uzasa yetcek banaboshayallersmile
o zaman tamam kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana katlardan kurtulmak için mi kestircekin canım neden kestirceksin yahuuuu :uhm:
ama arada bi kısa saçı da sevmiyo değilim haniiiaklinialirimsmile
özüme dönüyorum o zamanalar
aklinialirimsmileama bu smiley kadar da bakımsız olmuyorum canım kaydirigubbakcemile3
ben artık sevmiyorum işte banane mafoldumben
üzülme sakın tatlım.illaki uzayacak.uzatmamaya çalışsak bile uzayacak.ben buraya geldigimde moralim fenaydı.uzunlu kısalı dengesiz iğrenç bi şaçım vardı.çok kötüydüm.ama herşey zamanla değişiyor.merve diyorya.hergün bi milimde olsa uzuyor.ben artık olulmu bakmaya çalışyorum
ayy hem bakımsız hem tokası bile uçuşuyo havalardaa hem deee şey bu ayol...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sapıtmış bu baya bi...ayy bakım demek temizlik fıştırfışşş...kaydirigubbakcemile3
birini görmüştm full makyajjj ama yanına yanaşılmıyodu terden ayyy:sinifsinif:
mervecim göğüslerin biraz aşağısında bu saç.o kadar uzun degil.seninki kısa sürede olur o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?