Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yavru kuşlar kaçıyorum benn..uzuuun uzuuuuunn saçlarımı rüyamda görürüm belkii boshayallersmile akannehir

iyi geceler kızlarr.
ay bi mucize olsa da sabah kalkınca saçlarım omuzlarımı geçmiş olsa ayyyyydelikafadulden

tatlı o uzunluk da yetmiyo uzayınca daha fazlasını istiyo insan ama o uzunluğa gelince rahatlarsın baya bi tatlımmm...o gün de gelicek cnmmm uzamış olucak...ii gecelerrropuyorumnanaktan

aman doğallık da lazım arada..tamamen kendi haline bırakmak ii oluyo...zemuszemus

ay öyle desene be benim yüreğime inecektiii sandım kii kestirdinnn..dicektim o kadar uzat sonra kestirrr kaydirigubbakcemile3

darısı başımaa işte yaza kadar o kadar uzasa yetcek banaboshayallersmile

ayy yok kestirir mym kızzzz????o kadar emek verdimm uzatcammmmaklinialirimsmile

ama arada bi kısa saçı da sevmiyo değilim haniiiaklinialirimsmile

o zaman tamam kaydirigubbakcemile3

şaka bi yana katlardan kurtulmak için mi kestircekin canım neden kestirceksin yahuuuu :uhm:

yok canım.seviyorum ben katlı saç.arada kısa kalan bi yer.kuaför usturayı kaçırmıştı.orası eşitlensin diye.diğerleriyle arasında 6 parmak var.çok belli olmuyo ama ben biliyorum işte:)

onun da ayrı güzelliği var bence hem sana da yakışıyooo o yüzden hiç kafana takma maskeni yapıysn hem uzuyo da...saçlarının keyfini çıkar nasılsa uziycak...şimdilik böyle kullanmış olursun hemmmboshayallersmile

özüme dönüyorum o zamanalar
aklinialirimsmileama bu smiley kadar da bakımsız olmuyorum canım
kaydirigubbakcemile3

özüme dönüyorum o zamanalar
aklinialirimsmileama bu smiley kadar da bakımsız olmuyorum canım
kaydirigubbakcemile3

ayy hem bakımsız hem tokası bile uçuşuyo havalardaa hem deee şey bu ayol...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sapıtmış bu baya bi...ayy bakım demek temizlik fıştırfışşş...kaydirigubbakcemile3

birini görmüştm full makyajjj ama yanına yanaşılmıyodu terden ayyy:sinifsinif:

ben artık sevmiyorum işte banane mafoldumben

üzülme sakın tatlım.illaki uzayacak.uzatmamaya çalışsak bile uzayacak.ben buraya geldigimde moralim fenaydı.uzunlu kısalı dengesiz iğrenç bi şaçım vardı.çok kötüydüm.ama herşey zamanla değişiyor.merve diyorya.hergün bi milimde olsa uzuyor.ben artık olulmu bakmaya çalışyorum

evt aynen hergün gözle görülmiycek derecede de olsa uzuyo...hem bizimki maskelerlen daha da hızlııı
kaydirigubbakcemile

mervecim göğüslerin biraz aşağısında bu saç.o kadar uzun degil.seninki kısa sürede olur o kadar.

ya böyle diplerden itibaren kıvrık olması için napayım düzgünce kıvrıkk???

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilahi tatlım yaa akşam akşam güldürdün beni Allah'ımda seni güldürsün sırnaşık şey
eee boşuna dememişler her güzelin bir kusuru vardır diye :jeyyar:

mervecim göğüslerin biraz aşağısında bu saç.o kadar uzun degil.seninki kısa sürede olur o kadar.

evet tatlım 4 cm sora filan oluyo da o da bana yetmiycek aslında ama şimdilik o kadar istiyommm...aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…