Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısın canım orası öylede bazılarıda ne yapsa etse olmuyor cildinden dolayı...
banyodan çıkar 2 dakka sonra hoppp aynı hal koku pofff yaniii :sinifsinif:

ayy öyleleri de var ama o allah vergisi artık kimi naparsa yapsn geçmiyo...ona lafım yok zatennnaklinialirimsmile

olsun yavrum üzülme
uzatırsın yine
sonra da lüle yaparsın
katlar lüle olunca harika oluyor bence,misal...
ayh izlediğim dizide bile saç boyu & modeli peşindeyim kaydirigubbakcemile3

ay bu sac süper ya bende öyle istyiorum ama saclarim düm düz :çok üzgünüm: bide katli kesimde katli oldugunda sanki saclarim azilmis giib olduugnda cok sevmiyorum ya ama süper gözüküyor sırnaşık şey

benim sacimin rengine benziyor sadece benimki daha koyu kahverengi ama günesde kizilimsi isilir

haklısın canım orası öylede bazılarıda ne yapsa etse olmuyor cildinden dolayı...

vücut kokusu o canım.bi arkadasımda var benim.yazık kız biliyor durumunu.çok üzülüyor.banyo yapsada ilk terlediginde hemen kokuyor vücudu.çok üzücü valla

niahaha saça bakın yaaa ben normalde natalia yı çok beğenirim severim ama bu hali berbat olmuşşş..kaydirigubbakcemile3

aspirinli ballı maske sivilce için. sivilceli ciltler için olan foruma başlıklarına bakın kızlar.

bu arada ersin beni nataliaya benzetir aynııı...heh hoşuuma da gidiyoo yaniii..bayanssulusmile

ayh şükürler olsun ki öyle değilim
özellikle yazın banyodan sonra wücud kremi kullanırım
avon ve oriflame ın güsel meyveli wücud kremleri var
saatlerce gitmez kokuları üzerimden
oh misss zemuszemus
ama böcü börtü de konar üzerime,özellikle arılar çok kovalareyvahedigeldismile
o kötü olabiliyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

üzülünmezmi canım yaa...Zor bir durum ne denir ki...
Allah'ım korusun....

cnm yok kıvır kıvır oluyo da dipten 4-5 cm si ve kahküllerim düzgün olmuyo kıvrık yerler başka taraflara gidiyooo

kendi fikrimdir:en iyi saç bakımlı ve kendi halinde olan saçtır.benimde şekilsiz büyük dalgalarım var.dalgada denmez gerçi kıvrım.bi oaraya bi burayalar.ama seviyorum ben onları:)

kendi fikrimdir:en iyi saç bakımlı ve kendi halinde olan saçtır.benimde şekilsiz büyük dalgalarım var.dalgada denmez gerçi kıvrım.bi oaraya bi burayalar.ama seviyorum ben onları:)

benimkiler düzgün ama dipleri ve kahkülü yapamıyormmm fisfisfis

güzel bayan hem mis gibi diyerekteennnaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…