Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim. kuaför kesmeyelim dedi ama ben illa kısa olsun dedim. sıkılmıştım çünkü artık. temizlemesi çok zor. ıslanması köpürmesi durulaması dünyanın suyunu harcıyorsun.

ayy olur mu öyle şey canım yaa.. Uzun saç gibisi mi varrr.. Valla bi uzasalarda güzel güzel baksamm, bakımlar yapsam onlaraa bayanssulusmileopuyorumnanaktan[/QUOTE]

aynen evet uzasın istediğim kadar da çok ii bakcamm

kızlar selamlar herkese.saçımın fotografını koymak istiyorum görün diye nasıl koyacağım

cnmm imageshack sitesine gir google a yaz o çıkar ordan gir...browse bas resmi seç...o yükleniyo ve direk link diye çıkıyo...o direk linkki kopyala...cevap yaza gel kk da...ondan sonra cevap yaza kısmında dağ resmine benzer sarı gri küçük şeye bas...http yazıyo orda onu silip yerine bu direk linki yapıştır canımmm...umarım anlatabildimmmbilmiyorumkismile

şükret gayet güzel yaratmış allah...yerimseniben

kzlarr saçım baya dalgalı bi saç ama kahkülleri de doğal bi dalga yapmanın yolu yok mu?? ama düzgün olucak...kahküllerim kısa burnumun altına geliyo düzken de....kendi dalgasına bırakınca bi garip oluyo..ona düzgün bi dalga nasıl yapabilirim...dalgalı saçı olanlar varsa biraz da nasıl değişik şekiller verilir böyle çok kabarık güzel diplerden itibaren kabarık olucak...??ama el yordamıyla şekil yaniiieyvahedigeldismile

kestane kebap;yemesi sevap ;acele cevapppkaydirigubbakcemile3

aahh ah bana da akıl verinn bu konuda saçlarıma şekil veremiyorum tam da hiçbir şekile sokulamayacak uzunlukta benim saçlar..

mervecim maşa falan denedin mi? yada gazeteyle falan akşamdan sarmayı ?
aklıma ilk bunlar geldi

yok tatlımmm zaten gayet dalgalılar ama şimdi çok uzun olmadığından katları başka yere gidiyo biri o tarafa öteki başka tarafa kahküller de başka yöne gidiyooo (((

uzun olsaaa böyle olmazdı ama şekil veriyrm gibi oluyoo aaa bi bakıyorum bozulmuş...kahküllerime de düzgün bi şekil yapmam lazım maşam yokkk (( diğer yerler zaten dalgalı oraya şekil vermeme gerek yok da düzgün bi biçime sokmam lazım yaniii

bu arada konu ile alakasız ama bir kadın sitesinde olduğumuzdan uygundur diye düşündüm
süper bi yazıymışşş:1shok:

KADINLAR

Bir Kadina Ne Verirseniz Verin, Onu Daha da Büyük haLe geTirir...
- Ona speRm Verirseniz, Size biR Çocuk Verir;
- Ona biR Ev Verirsiniz, Size biR yuVa Verir;
- Ona Sebze Verirsiniz, Size Yemek Verir.
- Ona biR Gülücük Verirseniz siZe kaLbini Verir,
- Ona biR şaRKı söyLeyin Size KonseR Verir,

KendisiNe VeriLeni Çarpıp ÇoğaLtarak geRi Verir...
Bu Yüzden onLara Çamur AtaRsanız, KarşıLığında biR batakLıkta boğuLmaya hazıR oLun!

ya ben napıyımm dışarı çıkacağım zaman elim sürekli düzleştiriciye gidiyorr :bbo:
yada tepeden büyük bir yumurta yapıp çıkıyorum kaydirigubbakcemile3

değişik bişeler yapmak istiyorumm, uzun olsa ne güzel bi sürü şekile girerdii of ya

süpeR xD

:lepi:
güzelmişş kuzumaklinialirimsmile

yaaa evet cnmm uzun olsa yıka ve çık yanii aklinialirimsmile

ama böyle arada saçlar mutlaka şekil vermek istiyorlarr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…