buğün buldum bu siteyi hemen denedim gelişmeleri yazıcam
Kızlar fotolar kacıncı sayfada yazar mısınız? cok sayfa varda bulamıyorum
RoJ€k-t€;10480948 .!.:kızlar bişey sorucamm.. mrv_1987 özellikle de sana :)) bu karışımı kirpiklerimize de kullansak göze bi zararı olur mu ya:çok üzgünüm: kuaför arkadaşa sorsak mı napsak:sm_confused:
bende başladım bu formüle ,gerçekten bemix rezalet kokuyor kızlar :)
ayrıca zeytin yağ lı maskeye ben üzüm çekirdeği yağı ekliyorum mis gibi kokusu var dökülmeye karşı etkili haberiniz olsun..
ben arkadaşın 10 cm uzadı demesini abartılı buluyorum.. imkansız taş çatlasa 4 cmo bile zor bence..
buğün buldum bu siteyi hemen denedim gelişmeleri yazıcam
Enteresan, benimde saclarimi yumusacik yapiyor..
cidden çok acayip :uhm:
işte herkesin saç yapısı farklı ya
ondan sanırım
baksanıza birçok kişiye iyi geldi bana ii gelmedi:1no2:
ama zeytinyağını sürekli yapıyorum
bir o iyi geliyor saçıma:1no2:
selamlar herkese,
ben de çiçeği burnunda üyelerden biriyim
bu tarifi ilk kez japongülü arkadaşımızın topiğinde görmüştüm. merve ve kontes arkadaşlarım sizin gazınızla da ilk defa uygulamış bulunmaktayım...:kedi:
umarımmm güzel haberlerle dönerim sizeopuyorumnanaktan
ARKADAŞIM UYDURMUYORUM Kı BEN;ÜSTELıK BOŞU BOŞUNA NıYE KONU BAŞLIĞI AÇARAK ıNSANLARA GÖSTERMEYE UĞRAŞAYIM Kı ONCA ıŞıMıN GÜCÜMÜN ARASINDA...inanıp inanmamak sana kalmış bişey canımm...ister yaparsın ister yapmazsın...biz kkontes arkadaşımla işbirliği yaptık;geldik burda insanların duygularıyla oynuyoruz...bunu dememi mi bekliyosn anlamadımsırnaşık şey:roflol: çok ayıp ve günah bu...!!!!lmaz: inanmıyosan hiç denemiyceksin olur biter...kusuruma bakma ama o kadar emek veriyorum bu konu için kendi adıma hep düzenli uyguluyorum ve paylaşıyorum;emek var sonuçta işin içinde..paylaşmaya da bilirdim ama insanlar faydalansın istedim isteyen yapar sonuç alır ya da almaz o da biraz saç yapısıyla da alakalıdır;beslenmeyle de...ve düzenli yapmak en başta....valla çok memnunum..normalde şimdiye 2-3 cm anca uzamıştı ve ben hala kısa saçlıydım...ama şimdi orta uzunlukta saçım var ve bi süre daha yapsam 10 cm daha uzar belimde saçlarım olur...:1closedeyes: yani kimseye zorla yaptırmıyoruz inanan yapsın inanmayan da kendi formüllerini uygulasın...bu kadar basit...hihoyyyt
inşallah canım :kedi:
bu arada, hoş geldin opuyorumnanaktan
ayy ben biLe heycanLandım biRan önCe alıp
yapıCam bunu
Peki Bepanthen mi Evigen mi diye sorsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?