- Konu Sahibi EU3
-
- #5.741
ben 1hafta yıkamadan asla duramam :1no2:
kolay gelsin o zaman kuzumkaydirigubbakcemile2evet zor oluyor dayanmasi ama gercekten faydasini gördüm yagliyken bide örüyorum saclar daha hizli uzuyor böle bide canim sadece 3 ay böle devam edicem yoksa bende dayanamam simdi uzamasini hizlandirdigi icin yapiorum :lepi:
kolay gelsin o zaman kuzumkaydirigubbakcemile2
bu bana göre bi uygulama değil :kedi:
sana da şimdiden yarasın kuşummm :asigim:
çok romantik :asigim:, ben benimkine söyliyemiorum bu karışımı yaptığımı, zaten aynı şehirde deiliz. Görünce şok olsun istiyorum Şeniz
hg kuşum eiyim bencanlarımm ben geldimmm nasılsınızzzz keyifler nasıll :CüvCüv:
hg kuşum eiyim ben
sivilceleri kuruttum şmdi izleri geçirme peşindeim delikafadulden
9. sinameki uygulamam da saçlarımda :hulya:
sen nasılsınnn ??
maalesef canım aksine feci yağlıdırsivilce izleri için kesinlikle bepanthen öneririm özellikle cildin karma veya kuru ise olumunekankayizsmile
bu arada Rojek-te ne ile sürüyor bilmiyorum ama ben kulak pamuğu ile kirpik diplerime sürüyorum çok zor olmuyor biraz kaçabiliyor ama yanma yapmadı bende ya da kızarma.
ben zaten üst kirpiklere uyguladığım için daha kolay sürmekzemuszemus
hg kuşum eiyim ben
sivilceleri kuruttum şmdi izleri geçirme peşindeim delikafadulden
9. sinameki uygulamam da saçlarımda :hulya:
sen nasılsınnn ??
ayh geçmiş olsun kuşum çok üsüldüm :gitme:ben de iyim bebem. annem geçen gün kolunu kırdıı giremiyorum ne zamandır..evin her işi bana bakıyor artık ev hanımı oldum :hulya:
:)) sinamekiye ara verdim ve geçen gün saçımı boyadımmm olumunekankayizsmile
ayy kız kirpiklerine nasıl yapıyosn????benimkiler zaten uzun ve gür ama daha da uzasa olur yani :)
ayh geçmiş olsun kuşum çok üsüldüm :gitme:
ol ol iidir ew hanımlığı,ilerde işine yarıcak kaydirigubbakcemile3
saçın da hayırlı olsun opuyorumnanaktan
ara verdim demişsinn,tamamen wazgeçmedin yani aklinialirimsmile
bu soruyu soran 78368364389. kişisin,bu da ödülün canım :hooray:bu karışımı saçlarımıza haftada 1 değil de, haftada 2 -3 defa yapsak nolur ?? zararı olur mu kızlar ya?
ohhh ne mutlu sana:asigim:yok hayatım uzamasına bağlı ara vermeyi düşündüm bir süre.. hem dinlenmiş olur birde eski rengime dönmek içimi rahatlattı..
az önce komşu geldi dedi saçların ne kadar uzamıışş .. çok mutlu oldum vallahii zemuszemusopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?