- Konu Sahibi EU3
-
- #5.761
renk değişti dediğin yaklaşık elmacık kemiğine kdrki kısım ve sonrasının farkı mı cnm?
hımmmyok tatlım bu boyalı halii..uçlar eski rengini aldı fakatt diplerdeki turunculuk belli oluyor hala :sinifsinif: sanırım 2. boyamamda o da kapanacaktır
ben de bi fark göremedim,ayrıca üzerindeki kazak da aynı.acep ikisi de 'şimdiki' hali mi? :1shok:medusa senin iki resimde de saçların gürmüş ben farkı göremedim nedense aynı gibi...
Bende denedim 1 şişe sarımsaklı şampuan. Bana çok ii geldi , ama bitince tekrar hazırlayamadım. Ben içine sarımsak, bal, badem yağı ve ampüller kırmıştım. EEE o kadar şey koyunca etki etmese şaşardım tabii. Birde benim saçlar kuru olduğu için şampuanın içine 1 - 2 kapak badem yağı koyunca çok çok iyi geldi. yağlı saçlara o kadar iyi gelmeyebilir belki....dopiez cevabını gördüm no problem o zaman ..bende sarımklı şampuandan şüphelenmiştim ama devammm bakalım ...saçlarımın diplerinin kabuk değiştirmesi de inş iiidir..
medusa senin iki resimde de saçların gürmüş ben farkı göremedim nedense aynı gibi...
ben de bi fark göremedim,ayrıca üzerindeki kazak da aynı.acep ikisi de 'şimdiki' hali mi? :1shok:
Bir tarifim daha var ama pis kokulu bir tarif :sinifsinif:
Sarımsak - soğan ve yumurtanın sarısı.
Ya sarımsak saça çok iyi kızlar. :Keşke bu kadar kötü kokmasa.Neyse bu tarif yine saçın ağarmasını önlemek, beyazların çoğalmasını engellemek için.
5 - 6 diş sarımsağı iyice dövüyoruz veya rendeliyoruz. Bir kuru soğanı yine rendeliyoruz veya rondoda çekiyoruz(suyu çıkana kadar.) sonra yumurtanın sarısı ile karıştırıp saçımıza sürüyoruz, en az 40 dk. bekkliyoruz, sonra yıkıyoruz. Buna birkaç ay devam ediyoruz. haftada iki kere uyguluyoruz.
gürleştirmeye de etkisi var mıdır acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?