- 23 Aralık 2009
- 308
- 18
- 318
- Konu Sahibi EU3
-
- #6.061
mrlvtnsvr walla arada çok fark yok zemuszemus ama ne kadar zamanda uzar onu bilemicem ohaoldumsmile, çok da sürmez hani CADIARZU
bende bu kızı çok beğeniyorum, yeni ayı izleyemedim :gitme:, cdsi ne zaman çıkar acaba bilmiyorumkismile?
Ahh yeni ayyyy bende kurt adama ölüyorumm yaaa :gitme: valla saçım göğüs üstünde işte ilk resimdeki gibi göğüs hizasına gelse biii boshayallersmile 5 - 6 cm yeterli işte :/
Elacım o kadar sürermi yaaa :çok üzgünüm:
hımm 5-6 cm diyosun ya resimde gözüme çok gibi geldi...o zaman 3-4 ayı bulur tatlım kendi saçıma göre diyorum tabiii..belki senin saçın daha çabuk uzuyordur kii benimde ayda 1.5 cm uzar en az...
Hayatım benımkı sinamekisiz bakım yapmadan o kadar zamanda 6 cm uzuyor zaten kaydirigubbakcemile3
ama bekleyemiyorum işte :/
benimde röfle yapmadan önce çok çabuk uzardı bilmiyorum ya uçları çok kırık ondan ileri geliyor artık mayısta kestircem uçlarından ....
o zaman niye soruyonnn kıssss
Saçlarımın düz hali bu kadar
bu kadar olsa yeter
ne kadar sürede uzar sizce kızlarrrrrrrr kaydirigubbakcemile2
bence bakımlarla 4-5 ayı bulur...benim fikrim ama bakım yapılmadan 7-8 ayı bulur...
tatlım arada çok bi fark yok ki 4-5 ay çok zaman yani normalde de o kadar uzar zaten tatlımmm
ben daha uzun gördüğüm için yazdım o kadar ay canım ...ama herkesin değişiyor uzamasına bağlı ne diim çar çabuk uzasın inş tek sorun o olsun yaniii...
burayı ve sizi özlücem yarın şehir dışına çıkıyorum giremem gelene kadar ...gelince 7.uygulu:teytey:mamla görüşmek üzere öpüldünüzz
ben sürdümyaa bu sinamekiyi kaşlara sürsek??????
zaten bak çabuk uzuyomuş...hemencik uzar o zaman inş..kızzz
kızlar ilk uygulamayı yaptım darısı ikincisine guclubacismile
sanmıyorumhadi hayırlısı tatlımm
acaba regl döneminde uygulanması açısından bi sorun var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?