Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ahh yeni ayyyy bende kurt adama ölüyorumm yaaa :gitme: valla saçım göğüs üstünde işte ilk resimdeki gibi göğüs hizasına gelse biii boshayallersmile 5 - 6 cm yeterli işte :/
Elacım o kadar sürermi yaaa :çok üzgünüm:

hımm 5-6 cm diyosun ya resimde gözüme çok gibi geldi...o zaman 3-4 ayı bulur tatlım kendi saçıma göre diyorum tabiii..belki senin saçın daha çabuk uzuyordur kii benimde ayda 1.5 cm uzar en az...

hımm 5-6 cm diyosun ya resimde gözüme çok gibi geldi...o zaman 3-4 ayı bulur tatlım kendi saçıma göre diyorum tabiii..belki senin saçın daha çabuk uzuyordur kii benimde ayda 1.5 cm uzar en az...

Hayatım benımkı sinamekisiz bakım yapmadan o kadar zamanda 6 cm uzuyor zaten kaydirigubbakcemile3
ama bekleyemiyorum işte :/

Hayatım benımkı sinamekisiz bakım yapmadan o kadar zamanda 6 cm uzuyor zaten kaydirigubbakcemile3
ama bekleyemiyorum işte :/

benimde röfle yapmadan önce çok çabuk uzardı bilmiyorum ya uçları çok kırık ondan ileri geliyor artık mayısta kestircem uçlarından ....
o zaman niye soruyonnn kıssss

benimde röfle yapmadan önce çok çabuk uzardı bilmiyorum ya uçları çok kırık ondan ileri geliyor artık mayısta kestircem uçlarından ....
o zaman niye soruyonnn kıssss

fikrinizi alıyorum tatlımm :)

Saçlarımın düz hali bu kadar

bu kadar olsa yeter

ne kadar sürede uzar sizce kızlarrrrrrrr kaydirigubbakcemile2​

ayy bayıldım ilk resimdki saçlara ıslak ıslak duruyo bide harika...canım 5 cm istiyodn kısa zamanda uzar inş...

zaten bak çabuk uzuyomuş...hemencik uzar o zaman inş..kızzz

böyle dağınık saç da çok seviyorum kalıp gibi duran saçları sevmiyorum :s

tatlım arada çok bi fark yok ki 4-5 ay çok zaman yani normalde de o kadar uzar zaten tatlımmm

ben daha uzun gördüğüm için yazdım o kadar ay canım ...ama herkesin değişiyor uzamasına bağlı ne diim çar çabuk uzasın inş tek sorun o olsun yaniii...
burayı ve sizi özlücem yarın şehir dışına çıkıyorum giremem gelene kadar ...gelince 7.uygulu:teytey:mamla görüşmek üzere öpüldünüzz

güle güle şekerimmma.s.

zaten bak çabuk uzuyomuş...hemencik uzar o zaman inş..kızzz

İnş. hayatııım.. bende çok severım dağınık saçı.saçlarım ilk resimdeki gibi işte.6 gün oldu 1 gün daha dayanamıcam yapıyorum yaaa ..
ay uzasın yaaaaw =C

ben 8 -9 gün mü ne oldu yapmıyorum 2 hafta olmadı bi türlü :S

ayy bende 1 gün sabredemiyorum resmen bağımlılık yaptı =D

2 haftadır yapmamıştım bugün yaptım yine... toplam 6 kere yapmış oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…