Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr ben geldiiim :))
kirpiklerime de uygulayacağım kesinlikleeee..
tam bi mucizr bu sinameki yaaa =D

3-4 akşamdır bende kirpiklerime sürüyorum ama ben bi fark göremedimbilmiyorumkismile

kızlar ya bende denicem inşallah yarın alıp dua edin e mi :)) 3 haftada 6 cm uzatsam yeter :)

guclubacismilebende denıycem ınsallah faydası olur yarın alıcam hemen cunku dugunuma kadar sacımın uzaması gerekır

eyvahedigeldismileensemı kapatıyor omuzlarımın basllarına hafıf dokunuyor ama benım saclarım ınanılmaz zayıf ve dokulmus cok seyrek ve cok saglıksız saclarım var dügünüme kadar toparlanması lazım rofleden cok yıprandı ama hala yaptırmaya devam edıyorum

arkadaslar bikac gün önce 3.kez sinamekiyi bende uyguladim ama herseferinde ben bunu yaptiktan sonra saclarim tiftik tiftik oluyor.Neden böle oluyor yaa.ben sacdiplerime masajla sürüyorum sinameki tarifini uclarina kendi karistirdigim sacbakimkremimi sürüyorum (halbuki sacbakimkremim sacimi yumusacik yapiordu).Benim gibi sonuc alan varmi?yada ben tekmiyim?

slm kızlar bende 5.uygulamam bıttı 6 yapıcam bu hafta 3cm kadar uzama var ama sac uclarım 7 8 cm kırık var ama bılemedım ya kestırsemmı uzatmakta ıstıom bolede uzamasın ama:a015:

kırıkları onaran serumlar felan var tatlım onlardan alabilirsinnn

hayır hiç böyle bi durum yaşamadım aksine gayet güzel oluyo saçlarımmm

ben böyle bi şey yaşamadım :çok üzgünüm:

Badem yağı koymuyor musun içine? Badem yağı saçları yumuşacık yapar, bir dahakine tarifi normal uygula sonra bir tatlı kaşığı b.yağını eline al ve uçlara yedir , o şekilde beklet. Bu da işe yaramazsa bırak -tatlicadiarzu-

hosbulduk canım ben sınemekı yaprak olarak gormustum toz olarak varmı bılmıyorum....

Saçlarımın düz hali bu kadar

bu kadar olsa yeter

ne kadar sürede uzar sizce kızlarrrrrrrr kaydirigubbakcemile2​

canım sinemeki ve iğneden aldım badem yağım vardı bu akşam deniycem insaallah sonuç verir:))

Saçlarımın düz hali bu kadar

bu kadar olsa yeter

ne kadar sürede uzar sizce kızlarrrrrrrr kaydirigubbakcemile2​

mrlvtnsvr walla arada çok fark yok zemuszemus ama ne kadar zamanda uzar onu bilemicem ohaoldumsmile, çok da sürmez hani CADIARZU
bende bu kızı çok beğeniyorum, yeni ayı izleyemedim :gitme:, cdsi ne zaman çıkar acaba bilmiyorumkismile?

benim saçım kumralken inanılmaz uzardı ne zaman röfle yaptırdım gitmediler saçımdan ya ..uzasın gitsinle istiyorum bir an önce artık doğal saçımı istiyorum ben.....
kızlarrr nerdesiniz kayboldunuz....yarın şehir dışına çıkıyorum birkaç gün yokum bende gelince devam edicem bakımlara...bırakmıcam bu işin peşini şu röfleleri yok edene dek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…