- 23 Aralık 2009
- 308
- 18
- 318
- Konu Sahibi EU3
-
- #6.041
kızlar ya bende denicem inşallah yarın alıp dua edin e mi :)) 3 haftada 6 cm uzatsam yeter :)
guclubacismilebende denıycem ınsallah faydası olur yarın alıcam hemen cunku dugunuma kadar sacımın uzaması gerekır
slm kızlar bende 5.uygulamam bıttı 6 yapıcam bu hafta 3cm kadar uzama var ama sac uclarım 7 8 cm kırık var ama bılemedım ya kestırsemmı uzatmakta ıstıom bolede uzamasın ama:a015:
kızlar ya bende denicem inşallah yarın alıp dua edin e mi :)) 3 haftada 6 cm uzatsam yeter :)
arkadaslar bikac gün önce 3.kez sinamekiyi bende uyguladim ama herseferinde ben bunu yaptiktan sonra saclarim tiftik tiftik oluyor.Neden böle oluyor yaa.ben sacdiplerime masajla sürüyorum sinameki tarifini uclarina kendi karistirdigim sacbakimkremimi sürüyorum (halbuki sacbakimkremim sacimi yumusacik yapiordu).Benim gibi sonuc alan varmi?yada ben tekmiyim?
ben böyle bi şey yaşamadım :çok üzgünüm:arkadaslar bikac gün önce 3.kez sinamekiyi bende uyguladim ama herseferinde ben bunu yaptiktan sonra saclarim tiftik tiftik oluyor.Neden böle oluyor yaa.ben sacdiplerime masajla sürüyorum sinameki tarifini uclarina kendi karistirdigim sacbakimkremimi sürüyorum (halbuki sacbakimkremim sacimi yumusacik yapiordu).Benim gibi sonuc alan varmi?yada ben tekmiyim?
hayır hiç böyle bi durum yaşamadım aksine gayet güzel oluyo saçlarımmm
Badem yağı koymuyor musun içine? Badem yağı saçları yumuşacık yapar, bir dahakine tarifi normal uygula sonra bir tatlı kaşığı b.yağını eline al ve uçlara yedir , o şekilde beklet. Bu da işe yaramazsa bırak -tatlicadiarzu-arkadaslar bikac gün önce 3.kez sinamekiyi bende uyguladim ama herseferinde ben bunu yaptiktan sonra saclarim tiftik tiftik oluyor.Neden böle oluyor yaa.ben sacdiplerime masajla sürüyorum sinameki tarifini uclarina kendi karistirdigim sacbakimkremimi sürüyorum (halbuki sacbakimkremim sacimi yumusacik yapiordu).Benim gibi sonuc alan varmi?yada ben tekmiyim?
tatlım sinameki de yaprakları normal bi yaprak çeşitleri var mı bilmiyorum...sinameki de sen alırken verirler zaten tatlım....bemixler 5 tane şişe 1 kutuda fiyatı 4 lira kadar cnm....bazı yerlerde değişiyo da fiyatı ama o civarda yani...
hoşgeldinnna.s.
Saçlarımın düz hali bu kadar
bu kadar olsa yeter
ne kadar sürede uzar sizce kızlarrrrrrrr kaydirigubbakcemile2
Saçlarımın düz hali bu kadar
bu kadar olsa yeter
ne kadar sürede uzar sizce kızlarrrrrrrr kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?