Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kız o kadar takma valla beyin öyle bişi ki ters tepki yaraatıyo vücudunda haaa

olumlu düşün takma bu kadar
zemuszemus

:1closedeyes:
sen yap maskeni olursa olur olmazsa da bakım olmuş olurrr:1closedeyes:

neyse kızlar ben kaçarrrr baş baaaaaşşşşşşşşşşaklinialirimsmile

benim çook ufacık büyük yüsük felan takamam parmağımın yarısını kaplar çünküüükaydirigubbakcemile3

hep nazik kibar yüzükler bileklikler ince...bileğim de çok ince çünküü
ayh en wazgeçemediğim şeydir kocaman yüzüklerzemuszemus
barış manço misali... :kedi:
iyi geceler kuşummmm
çauww bellaa:gitme:

kizlar bende uzama var ya anca etki ediyo tabiyarin 4. uygulamami yapcam boya olsa dipten gelenlerden anlasilir ama dibi kendi rengi ucu sadece boyali ama uzama hissettim ben bir ay sonunda belki dahada hizlanir bilirsiniz sac maskeleri zamanla etki ediyo

bide benim sac acayip ya kivircik ama asiri degil normal dalgali kivircik arasi bisey ve acayip kisa gösteriyo sacimin yapisindan dolayi sinir oluyorum bende tabi oldugundan 4-5 cm kisa görünüyo ya

kız o kadar takma valla beyin öyle bişi ki ters tepki yaraatıyo vücudunda haaa

olumlu düşün takma bu kadar
zemuszemus

:1closedeyes:
sen yap maskeni olursa olur olmazsa da bakım olmuş olurrr:1closedeyes:

ayy öyle dua ediyorum ki kürü uygulayınca kafama 15 dk masaj yaptım içimden de bi dünya dua ettimm bi de kendimi motive ettiiim bakalım hayırlısı .. 2. uygulamam kafamda 12de yıkıcamm zemuszemus

bide benim sac acayip ya kivircik ama asiri degil normal dalgali kivircik arasi bisey ve acayip kisa gösteriyo sacimin yapisindan dolayi sinir oluyorum bende tabi oldugundan 4-5 cm kisa görünüyo ya

ayy benimkide düdmüzz sadece uçlar hafif dalgalı kıvırcık olsun çok isterdimm =D

degiselim istersen canim seve seve uzuyo ama kuruyunca sac hop cekiyo camasir gibi

deniz yıldızında pelin var yaa of onun saçalr harika işte zemuszemus

aslinda ben düz yada önler hafif fönlü ve sari saci cok seviyorum ama malzeme yok tatlim bende sekil almasi kolay bide uzayinca belli oluyo düz sacta

acayip özeniyorum düz fönlü gibi saclara sac rengide acayip hos duruyo öyle sacta ben mesela sacimi eveli yil sari yaptirdim kivircikken biseye benzemiyodu röflemi gölgemiydi neydi ama bi fön cekince süper sarisin yani

acayip özeniyorum düz fönlü gibi saclara sac rengide acayip hos duruyo öyle sacta ben mesela sacimi eveli yil sari yaptirdim kivircikken biseye benzemiyodu röflemi gölgemiydi neydi ama bi fön cekince süper sarisin yani

benimki düz fönlü gibidir hep biraz kabarık olsun isterim maşasız olmuyordu ama sinameki sayesinde parlak ve gür duruyor saçlarım saç rengim de koyu kumral . şimdi yıkadım sinamekiyi.sarımsaklı şampuanla yıkayıp elma sirkesiyle de duruladım . yumuşacık oldu saçım şimdi opuyorumnanaktan 2. uygulamamdı hadi hayırlısı :lepi:

2günlük sinir ve üzüntüm sonucu yine pörtleyen sivilcelerim ile herkese günaydın derim klava:
zımparalıycam şu derimi gari offffffffff ne bu yaa

sanada günaydin canim benim kafamda maskem su an aksama yikarim artikin 4.denememde bitti nerdeyse sonuclar iyi gidiyo belki bir ay dolunca dahada hizli uzar dimi

sanada günaydin canim benim kafamda maskem su an aksama yikarim artikin 4.denememde bitti nerdeyse sonuclar iyi gidiyo belki bir ay dolunca dahada hizli uzar dimi
hızlanır mı bilemem ama uzamayı daha net gözlemlersin canım boshayallersmile

kizlar bisey sorcam arada kasinti oluyomu sizde hep degil ama yinede arada kasiniyo acayip dün acayip kasinti oldu bende

ben de bu karışımı 1 aydır uyguluyorum gerçekten etkisi büyük

2günlük sinir ve üzüntüm sonucu yine pörtleyen sivilcelerim ile herkese günaydın derim klava:
zımparalıycam şu derimi gari offffffffff ne bu yaa

kkontess'cim yanlız değilsin bebemmŞeniz
sivilceden mahvoldum sadece suratımda değil üstelikeyvahedigeldismile
hatta bi de hızlı verilen kilolarım var

merhabalar.bugün 6.denem
öyle gözle görülür bir uzama yok
normalde saçlarım sağlıklı uzardı
2 ayın dolmasını beklıcem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…