E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #6.141
yaaa şu 15 günde 1 uzasa 3 cm falan tatilin son günü 3. uygulamam olck.acaba uzar mı yaaaaaa pfff çok taktığım için mi uzamıyor napıyor.deli gibi yeni saçlar çıkıyo yatıştıramıyorum valla yeni saç çıktığı kadar uzasaydı saçım belimde olurdu
ayh en wazgeçemediğim şeydir kocaman yüzüklerzemuszemusbenim çook ufacık büyük yüsük felan takamam parmağımın yarısını kaplar çünküüükaydirigubbakcemile3
hep nazik kibar yüzükler bileklikler ince...bileğim de çok ince çünküü
kız o kadar takma valla beyin öyle bişi ki ters tepki yaraatıyo vücudunda haaa
olumlu düşün takma bu kadarzemuszemus
:1closedeyes:
sen yap maskeni olursa olur olmazsa da bakım olmuş olurrr:1closedeyes:
bide benim sac acayip ya kivircik ama asiri degil normal dalgali kivircik arasi bisey ve acayip kisa gösteriyo sacimin yapisindan dolayi sinir oluyorum bende tabi oldugundan 4-5 cm kisa görünüyo ya
acayip özeniyorum düz fönlü gibi saclara sac rengide acayip hos duruyo öyle sacta ben mesela sacimi eveli yil sari yaptirdim kivircikken biseye benzemiyodu röflemi gölgemiydi neydi ama bi fön cekince süper sarisin yani
hızlanır mı bilemem ama uzamayı daha net gözlemlersin canım boshayallersmilesanada günaydin canim benim kafamda maskem su an aksama yikarim artikin 4.denememde bitti nerdeyse sonuclar iyi gidiyo belki bir ay dolunca dahada hizli uzar dimi
bende ilk uygulamalarımda olmuştukizlar bisey sorcam arada kasinti oluyomu sizde hep degil ama yinede arada kasiniyo acayip dün acayip kasinti oldu bende
2günlük sinir ve üzüntüm sonucu yine pörtleyen sivilcelerim ile herkese günaydın derimklava:
zımparalıycam şu derimi gari offffffffff ne bu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?