Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah kızlar hiç kilo demeyin bana valla mafoldumben sürekli kilo veriyorum neden nasıl oluo anlamıyorum başlarda iidi güzeldi fazlalıklardan kurtulmuştum ama gittikçe çirkinleşiorum gibi gelioohaoldumsmile

ayh en wazgeçemediğim şeydir kocaman yüzüklerzemuszemus
barış manço misali... :kedi:
iyi geceler kuşummmm
çauww bellaa:gitme:

barış manço demişken çok severim allah rahmet eylesin nur içinde yatsın...sanatına hayranım kendisini de çoooooook severim...bilindik değil bilinmeyen eski şarkılarını özellikle çok dinlermmm..nerdeyse hepsi var sanrım şarkılarının o kadar çok ki bazılarını dinlemeye bile sıra gelmedi daha...hala hayatta olsaydı da o ve onun gibiler şimdikiler sanatçı görseydi.!!!!

ah kızlar hiç kilo demeyin bana valla mafoldumben sürekli kilo veriyorum neden nasıl oluo anlamıyorum başlarda iidi güzeldi fazlalıklardan kurtulmuştum ama gittikçe çirkinleşiorum gibi gelioohaoldumsmile

kadın dediğin çok azcıcık dolgun olucak tahta gibi de olmuycak...kalça basen olcak biraz yaniii:kedi:

ama bel ince olucakk
:kedi:

bu arada erkeklerden ve onların küfürlü konuşmalarından nefret ediyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lmaz:

eed ben de çok severim şarkılarını
nur içinde yatsın:Saruboceq:

şimdi ağzımdan çok kötü laflar çıkıcak dümdüz gidicem o yüzden en iisi mi yazmıyım...boşverrrrr

mervecim sevgilinş kızdırdın o da heralde biraz kaydı oondanmı bu sinir banada aynısı oluyor bazenakannehir

mervecim sevgilinş kızdırdın o da heralde biraz kaydı oondanmı bu sinir banada aynısı oluyor bazenakannehir

yok tatlım bana karşı çok efendidir kendileri incelikten kırılır....ama bu erkek erkeğe muhabbetleri varya nefret ediyorum.....bi erkek her durumda her yerde nazik ve ince olmalıdır...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yoksa bana tiksinti geliyooo çok kızgınım çoooookkkk anlatamam

offfffff imkanım olucaktı da alcaktım kendime nicolas '' ı

amaaan boşver be kuzum nicolasın derdide büyük olur sen yine ersine devamkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…