Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kkontess daha ii oldun sanırım canım şimdi...kaydirigubbakcemile2

kızlar ; bu karışımın başka bir etkisini keşfettiğimi söylemiştim
benim tırnaklarım hep ayrılırdı tabaka tabaka
kırılırlardı
almadığım sertleştirici cila,krem kalmamıştı ama yine de hakkından gelememiştim
üzülürdüm , özellikle yazın, kızlarda uzun tırnak oluyor bende yok diye :a015:
ama şimdi 1,5 - 2 haftada bu kdr uzar oluyolar:icecream:

üstelik törpü de kullanmıyorum ama gayet düzgünler bence:asigim:

ayyy çok güzel tırnak yapın var cnmmm....

ellerin de öyle gözüküyo

benim ellerim çook küçüktür bu arada çocuk eli gibi...bedenimle alakası yok benden kısaların bile elleri benden dahaaa büyük benimkiler ufacıcık:kedi:

düzgündür yapısı tırnaklarım da düzgündür gayet ama ufacıcık yaaaa her gören minnacıcık diyo...şaşırıyooo

canım dökülmelerim azaldı ama saçımın rengini değiştirdi uzamayı cm olarak ölçmemiştim ilk haftalar ama 2-3 cmlik bir uzama var gibi

hadi bakalım inş..iice uzar sora da boyarsın cnm...renk değiştirmesi kötü oldu gerçi bende pek bişi yapmamıştı ....sora da boyadım zatenama değiştirdiğinden dğl eski rengime dönüyim diye yaniiboshayallersmile

yaaa şu 15 günde 1 uzasa 3 cm falan tatilin son günü 3. uygulamam olck.acaba uzar mı yaaaaaa pfff çok taktığım için mi uzamıyor napıyor.deli gibi yeni saçlar çıkıyo yatıştıramıyorum valla yeni saç çıktığı kadar uzasaydı saçım belimde olurdu

bence çok şirin minik el
bi arkimin elleri ince parmaklı ve büyüktür,tırnakları da feci uzundur,cadı gibi duruyorbilmiyorumkismile
ama minik ellilerde öyle sorun olmaz opuyorumnanaktan o bakımdan şanslısın
benim ellerim de sanırsam orta boya giriyor sempatiksalakcinni

benim çook ufacık büyük yüsük felan takamam parmağımın yarısını kaplar çünküüükaydirigubbakcemile3

hep nazik kibar yüzükler bileklikler ince...bileğim de çok ince çünküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…