- Konu Sahibi EU3
-
- #6.321
yaaa fragmanını izledim ama daha izlemedim filmi çok mu korkunç??ben hemen korkarım daaamafoldumben
ama seviyorum da izlemeyi dayanamayıp izlerim sora da korkarımmmbilmiyorumkismile
eed cnmmgamyoncuiremsuyani anladığım kadarıyla 7 ve 8.uygulama peşine de ara vermen coşturdu saçlarını dimi kuşumzemuszemus
hahahahaha koca bebeeeekaydirigubbakcemile3vallaa izlerken içim daraldı..gittim gittim geldimm kaydirigubbakcemile3
ben zaten o tür şeylerden fazlaca etkilenirimm..eve gelince daha fena oluyo..
bu gece annemle babamın arasına yatmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
bana zaman zaman sanki hiç uzamamış gibi gelse deyani anladığım kadarıyla 7 ve 8.uygulama peşine de ara vermen coşturdu saçlarını dimi kuşumzemuszemus
hahahahaha koca bebeeeekaydirigubbakcemile3
bana zaman zaman sanki hiç uzamamış gibi gelse de
çevremdekiler uzadığını söylediler
çok fazla yorum aldım bu konuda
ben özellikle aynı kıyafetleri giyip baktığımda görüyorum uzamayızemuszemussempatiksalakcinni
cnm sonuçlarını yazsaydın ii olurdu:1hug:
inşallah canım zemuszemuskızlar benım saclarda golge var dıp boya yaptırıcaktım sonra baktım boyle bı formul var deneyım dedım bıraz daha ıdare ederım en azında ıse yararsa daha fazla uzamıs olur o zaman yaptırırım dıp boyamı ınsaallah uzarlar..
Benim eskiden oriflameden aldığım beyaz tırnak kalemim vardı onunla boyuyordum içlerini. Şimdi öyle uğraşamıyorum o yüzden uzatmıyorum. Ama french yapınca zaten mis gibi duruyor bayanssulusmile. Onuda kuaförde yaptırıyorum biraz beceriksizim bu konularda bilmiyorumkismilekızlar sizlere bi şey sorucam,
uzun tırnaklarınızın temiz ve beyaz olmasını nasıl sağlıyorsunuz?
Benim eskiden oriflameden aldığım beyaz tırnak kalemim vardı onunla boyuyordum içlerini. Şimdi öyle uğraşamıyorum o yüzden uzatmıyorum. Ama french yapınca zaten mis gibi duruyor bayanssulusmile. Onuda kuaförde yaptırıyorum biraz beceriksizim bu konularda bilmiyorumkismile
Mrb kızlar kaç gündür üşütmüşüm hastayım, yapamıyorum tarifi. İnşallah bu akşam yada yarın birz daha iyi hissedersem yapıcam. Onun yerine mayalı süt içiyorum. Ama hangi toopikte okumuştum bulamıyorum , biliyorsanız bi el atsanız , yorum yazıcamda olumunekankayizsmile .....
benimkiler sürekli ojeli olduklarından hava alamıyorlar ve sararıyorlar malesef:sinifsinif:
ama oje sürmeyince de kırılıyorlar yaaeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?