Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa fragmanını izledim ama daha izlemedim filmi çok mu korkunç??ben hemen korkarım daaamafoldumben

ama seviyorum da izlemeyi dayanamayıp izlerim sora da korkarımmmbilmiyorumkismile

vallaa izlerken içim daraldı..gittim gittim geldimm kaydirigubbakcemile3
ben zaten o tür şeylerden fazlaca etkilenirimm..eve gelince daha fena oluyo..
bu gece annemle babamın arasına yatmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

hahahahaha koca bebeeeekaydirigubbakcemile3

yani anladığım kadarıyla 7 ve 8.uygulama peşine de ara vermen coşturdu saçlarını dimi kuşumzemuszemus
bana zaman zaman sanki hiç uzamamış gibi gelse de
çevremdekiler uzadığını söylediler
çok fazla yorum aldım bu konuda
ben özellikle aynı kıyafetleri giyip baktığımda görüyorum uzamayızemuszemussempatiksalakcinni

uzamıyor ya da az uzuyor diye umutsuzluğa kapılmamalı bence
çünkü kişi kendisi pek gözlemleyemiyor
göz aşinalığı fln oluyor

ayy evet canım yaaa benimkilerde hiç uzamıyor gibi geliyor:sinifsinif:
en uzun kat 1-2 parmak göğüs üstümdeydi göğüs altıma indi
sadece o kadarmış gibi geliyorbilmiyorumkismile

kızlar benım saclarda golge var dıp boya yaptırıcaktım sonra baktım boyle bı formul var deneyım dedım bıraz daha ıdare ederım en azında ıse yararsa daha fazla uzamıs olur o zaman yaptırırım dıp boyamı ınsaallah uzarlar..

inşallah canım zemuszemus

kızlar sizlere bi şey sorucam,
uzun tırnaklarınızın temiz ve beyaz olmasını nasıl sağlıyorsunuz?

benimkiler sürekli ojeli olduklarından hava alamıyorlar ve sararıyorlar malesef:sinifsinif:
ama oje sürmeyince de kırılıyorlar yaaeyvahedigeldismile

Mrb kızlar kaç gündür üşütmüşüm hastayım, yapamıyorum tarifi. İnşallah bu akşam yada yarın birz daha iyi hissedersem yapıcam. Onun yerine mayalı süt içiyorum. Ama hangi toopikte okumuştum bulamıyorum , biliyorsanız bi el atsanız , yorum yazıcamda olumunekankayizsmile .....

kızlar sizlere bi şey sorucam,
uzun tırnaklarınızın temiz ve beyaz olmasını nasıl sağlıyorsunuz?
Benim eskiden oriflameden aldığım beyaz tırnak kalemim vardı onunla boyuyordum içlerini. Şimdi öyle uğraşamıyorum o yüzden uzatmıyorum. Ama french yapınca zaten mis gibi duruyor bayanssulusmile. Onuda kuaförde yaptırıyorum biraz beceriksizim bu konularda bilmiyorumkismile

ben frenchli tırnağa bakamam bile
çok iğrenirim
o yüzden yaptırmam asla.
aradığım daha doğal bi yol,mesela bi karışımn içinde tutsak elimizi de tırnaklar beazlasa filn opuyorumnanaktan

geçmiş olsun cnm :ecrin_bebek:

benimkiler sürekli ojeli olduklarından hava alamıyorlar ve sararıyorlar malesef:sinifsinif:
ama oje sürmeyince de kırılıyorlar yaaeyvahedigeldismile

eed kırılıyor benimkiler de eyvahedigeldismile

bi de mesela iç değil de şu yan yerler var,kirli gibi duruyorlar bir süre sonra.
bunların hakkından da törpü ile mi gelinir?

pis bi insan da değilim,ellerimi gün içinde çok sık yıkarım ve kremlerim ama neden böyle oluyor anlamadım bilmiyorumkismile

bilmiyorumkismile bende bilemedim şeker niye böyle oldukibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…