sende olmuyo mu bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile bende bilemedim şeker niye böyle oldukibilmiyorumkismile
limon iyi geliyor ama beyazlatıyor mu bilmiyom bilmiyorumkismileLimon tırnağa iyi geliyor diye duymuştum sanki yada karbonat ama emin olamadımCADIARZU
canım bu arada saçlarını çok merak ettim :kedi:
mersi canımcanım maşallah çok güzel uzamış saçlarınzemuszemus
Mrb kızlar kaç gündür üşütmüşüm hastayım, yapamıyorum tarifi. İnşallah bu akşam yada yarın birz daha iyi hissedersem yapıcam. Onun yerine mayalı süt içiyorum. Ama hangi toopikte okumuştum bulamıyorum , biliyorsanız bi el atsanız , yorum yazıcamda olumunekankayizsmile .....
ya canım sen ne uyguluyosun saçına uzaması için birde bu sinamek nedir bu ve nerden alınıyo cvplarsan çok sevinirim:1hug:İnş bu hafta biraz gecikmeli uygulıcam bakalım bende sinamekim bitti dısarı çıkmaya da çok üşeniyorum=)
ya canım sen ne uyguluyosun saçına uzaması için birde bu sinamek nedir bu ve nerden alınıyo cvplarsan çok sevinirim:1hug:
sağol canım bende hemen başlıcam akşama a.s.Canım ilk sayfada yazan kürü uyguluyoruz uzaması içinboshayallersmile
Sinamekiyi de aktarlardan alabilirsin tatlımyerimseniben
sağol canım bende hemen başlıcam akşama a.s.
cilekli puding canim mayali süütü denedinmi cilde saca cok iyi geliyomus bende deniycemde
Mrb kızlar kaç gündür üşütmüşüm hastayım, yapamıyorum tarifi. İnşallah bu akşam yada yarın birz daha iyi hissedersem yapıcam. Onun yerine mayalı süt içiyorum. Ama hangi toopikte okumuştum bulamıyorum , biliyorsanız bi el atsanız , yorum yazıcamda olumunekankayizsmile .....
ben frenchli tırnağa bakamam bile
çok iğrenirim
o yüzden yaptırmam asla.
aradığım daha doğal bi yol,mesela bi karışımn içinde tutsak elimizi de tırnaklar beazlasa filn opuyorumnanaktan
çamaşır suyu deil de yine ööle bi şeye yatırarak tırnak beyazlatma yolu wardı ama hatrlamıorm:bbo:french ne ben daha onu bilem bilmem haaa....çamaşır suyuna yatırrkaydirigubbakcemile3
benimkiler kendiliğinden beyaz zaten uzun tırnak sevmem azcıcık uzatıyorum ben çok güzel duruyooşakkıdı
baktmmmmkaydirigubbakcemile2internetten bak cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?