Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmiyorumkismile bende bilemedim şeker niye böyle oldukibilmiyorumkismile
sende olmuyo mu bilmiyorumkismile
koyu renk oje warken ya da tırnağım kısayken olmuyorlar ama
böyle sadece parlatıcı ya da çookk uçuk pembe ojem warken kenarlar böyle oluyor arada.
törpülüyorum oldukça ama bu sefer de ya tırnak şeklim bozuluyor ya da biri kısa biri uzun oluyor :gitme:

Limon tırnağa iyi geliyor diye duymuştum sanki yada karbonat ama emin olamadımCADIARZU
canım bu arada saçlarını çok merak ettim :kedi:

Limon tırnağa iyi geliyor diye duymuştum sanki yada karbonat ama emin olamadımCADIARZU
canım bu arada saçlarını çok merak ettim :kedi:
limon iyi geliyor ama beyazlatıyor mu bilmiyom bilmiyorumkismile
ark teklifi yolladım canım
saçlarım albümümde mevcut

ınş bu hafta biraz gecikmeli uygulıcam bakalım bende sinamekim bitti dısarı çıkmaya da çok üşeniyorum=)

canim evde yapilabilen sac dogal bakim kürleri var sac uzatma yöntemleri falan yaziyodu orda orayi tikla ve saclari uzamayanlar buraya yaziyodu orasi iste

cilekli puding canim mayali süütü denedinmi cilde saca cok iyi geliyomus bende deniycemde

gördüm kontescim saclarini ne güzeller ya benimkisi dörtte biri kadar uzuyo ama

İnş bu hafta biraz gecikmeli uygulıcam bakalım bende sinamekim bitti dısarı çıkmaya da çok üşeniyorum=)
ya canım sen ne uyguluyosun saçına uzaması için birde bu sinamek nedir bu ve nerden alınıyo cvplarsan çok sevinirim:1hug:

ya canım sen ne uyguluyosun saçına uzaması için birde bu sinamek nedir bu ve nerden alınıyo cvplarsan çok sevinirim:1hug:

Canım ilk sayfada yazan kürü uyguluyoruz uzaması içinboshayallersmile
Sinamekiyi de aktarlardan alabilirsin tatlımyerimseniben

Canım ilk sayfada yazan kürü uyguluyoruz uzaması içinboshayallersmile
Sinamekiyi de aktarlardan alabilirsin tatlımyerimseniben
sağol canım bende hemen başlıcam akşama a.s.

cilekli puding canim mayali süütü denedinmi cilde saca cok iyi geliyomus bende deniycemde

Evet canım çok faydalı bişiymiş. kardeşime anlattım o benden önce başladı. ben pek sallamadım başlarda. saçlarım çok farklı dokunduğum zaman dedi. hakikaten parlamıştı saçları. bende başladım

geçmiş olsn tatlımm

ben frenchli tırnağa bakamam bile
çok iğrenirim
o yüzden yaptırmam asla.
aradığım daha doğal bi yol,mesela bi karışımn içinde tutsak elimizi de tırnaklar beazlasa filn opuyorumnanaktan

french ne ben daha onu bilem bilmem haaa....çamaşır suyuna yatırrkaydirigubbakcemile3

benimkiler kendiliğinden beyaz zaten uzun tırnak sevmem azcıcık uzatıyorum ben çok güzel duruyoo
şakkıdı

french ne ben daha onu bilem bilmem haaa....çamaşır suyuna yatırrkaydirigubbakcemile3

benimkiler kendiliğinden beyaz zaten uzun tırnak sevmem azcıcık uzatıyorum ben çok güzel duruyoo
şakkıdı
çamaşır suyu deil de yine ööle bi şeye yatırarak tırnak beyazlatma yolu wardı ama hatrlamıorm:bbo:
benimkiler de sapsarı deel kuşum,gördün zten,ama dha beas istiomopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…