Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keşke saçları bi günde uzatan formül olsaaa

kkontessim bende hiç olmadı canımbilmiyorumkismile
sadece havasız kaldığından sararıyorlar ama oje sürmezsem de uzun tırnaklarım çatır çatır kırılıyoreyvahedigeldismile

cnmmm bi süre sürme de hava alsınlar yazık hep ojeli gezilir mi :s çok zarar veriyodur kesin cildinin hep makyajlı olması gibi...bilmiyorumkismile

cnmmm bi süre sürme de hava alsınlar yazık hep ojeli gezilir mi :s çok zarar veriyodur kesin cildinin hep makyajlı olması gibi...bilmiyorumkismile

bir tek oje rengi değişirken hava alıyorlar vallakaydirigubbakcemile3
ellerimde devamlı suda olduğu için ojesiz kaldığı gibi kırılıyorlar mecbur kalıyorumkaydirigubbakcemile2

baktmmmmkaydirigubbakcemile2
bişe buldum
denicem şmdi sempatiksalakcinni

canım bence tırnaklar frenchli gibi öyle bembeyaz olması olanaksız gibi geliyor yani hiç kimsede görmedim öyle kendiliğinden bembeyaz tırnaklar sen bas ojeyi gitsin boşver amaan bide onunla uğraşma zaten güzel tırnak yapın var ince uzun ne güzel iştekaydirigubbakcemile5

bir tek oje rengi değişirken hava alıyorlar vallakaydirigubbakcemile3
ellerimde devamlı suda olduğu için ojesiz kaldığı gibi kırılıyorlar mecbur kalıyorumkaydirigubbakcemile2

ya benimde oje olmadığı zaman ikiye ayrılıyor resmen çook sinir oluyorum beslenmemede cok dikkat ediyorum ama neden böyle anlam veremedimbilmiyorumkismile

french ne ben daha onu bilem bilmem haaa....çamaşır suyuna yatırrkaydirigubbakcemile3

benimkiler kendiliğinden beyaz zaten uzun tırnak sevmem azcıcık uzatıyorum ben çok güzel duruyoo
şakkıdı

hihihhi seviyorum kız seni olduğun gibisin saf ve çocuksusun Şeniz

kızlar bakıyomda saçları uzttınız sıra tırnaga gelmıs hadı onada bı formul bulunda ellerıde guzellestırelım vallahı boyle gıderse güzellliğimizden geçilmeyecek zemuszemus zemuszemus

benim ellerim aynen öyle frenchsiz ama öyle duruyor ve çok doğal . yaptığım tek şey törpülemek ve "sıcak bir suya (elimizi yakmayacak kadar ) 1 yemek kaşığı tuz , el kremi , 1 çay kaşığı limon suyu ekliyorum 15 dk bu suyun içinde bekletiyorum . sonra yıkamadan vazelinliyorum sonra öyle duruyor " . haftada 1 hiç sektirmem ve tırnaklarım frenchli gibi duruyor tavsiye ederim opuyorumnanaktan

kıslar şu anda bu karışım 3 saattir başımda, başım arımaya başladı bu 2 kullanışım öncekindede böyle oldu acaba çok tuttuğum içinmböle oldu bi de yıkadıktn sora kepek yaptı sizdede böyle olmuşmuydu acaba. devam edeyimmi?

anneminkiler var bembeyaz hiçbişi de kullanmaz asla...

cnm devam edip etmemek sana kalmış ama bende hiiiç kepek mepek yapmadı...

ŞU SAÇA TEK KELıMEYLE BA-YIL-DIIIMMMMMM.........

yaaa çoook hoş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:asigim:

(bu arada hatun dediğin işte böyle olur....)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…