selam kızlarr ya canım bişey sorucam bu maskeyi bende yapıcam ama merak ettiğim boyalı saça yapılmasında bir sakınca varmı röfle var benim saçımdaCADIARZUCADIARZUCADIARZU
uygun bi zamanda taşlıcam da zemuszemus
sağol canım çok yardımcı oldun Şenizbenim saçlarımda röfleli 8.uygulamamı yapıcam yarın
hafif koyulaşma dışında bi zararı yok canımgamyoncuiremsu
49 ken böyle oluyorum:kedi: ;daha başka resimler var ama koyamam malesef ama taş taş...
kızlar ben hiç düzenli beslenmem ama çok et ve yumurta yerim hele yumurta nerdeyse her sabah yerim.
ve saçlarııım inanılmaz uzun. popomu geçiyordu artık 15 gün fln önce kestrdm belimde olsun diye sanırım yine uzamaya başladılar durduramıyorum ya
ben beslenmeye bağlıorum çünkü hiç bakım fln yapmam saçlarıma. burdan size söliim ddm
ama benim genetik olarak çok az saçım var. ben de gürleştirmeye çalışıorm işte. düz uzun ama az
ben böyleyim işte şimdi
hem 49 kilo hem taş
27 yaşında bi taş:roflol::roflol:
sağol canım çok yardımcı oldun Şeniz
kızlar ben hiç düzenli beslenmem ama çok et ve yumurta yerim hele yumurta nerdeyse her sabah yerim.
ve saçlarııım inanılmaz uzun. popomu geçiyordu artık 15 gün fln önce kestrdm belimde olsun diye sanırım yine uzamaya başladılar durduramıyorum ya
ben beslenmeye bağlıorum çünkü hiç bakım fln yapmam saçlarıma. burdan size söliim ddm
ama benim genetik olarak çok az saçım var. ben de gürleştirmeye çalışıorm işte. düz uzun ama az
şey ama marilyn gibi boyum kısa 1.58 im bennn
yani boya göre kilo;senin boyun kaç tatlımm???
benimde öyle aşkım 1.60kaydirigubbakcemile3
2-3 cm bile çok fark ediyo tatlım sana 49 az birazcık sanki az ye kızzz ne güzel zayıfsn valla ben hiç durmam indirirdim mideye...aklinialirimsmile
tamam tamam panik yok sildimm:kedi:
hee bi de dediğin gibi belim incecik kaldı 59 şuanda
ama basen ve popomun maşallahı var:kedi:
4S sansürlü bişey papattyyacımkaydirigubbakcemile3yaa ben geride kaldım bana söyle nütfeeeenzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?