Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarr ya canım bişey sorucam bu maskeyi bende yapıcam ama merak ettiğim boyalı saça yapılmasında bir sakınca varmı röfle var benim saçımdaCADIARZUCADIARZUCADIARZU

benim saçlarımda röfleli 8.uygulamamı yapıcam yarın
hafif koyulaşma dışında bi zararı yok canımgamyoncuiremsu

49 ken böyle oluyorum:kedi: ;daha başka resimler var ama koyamam malesef ama taş taş...

kızlar ben hiç düzenli beslenmem ama çok et ve yumurta yerim hele yumurta nerdeyse her sabah yerim.
ve saçlarııım inanılmaz uzun. popomu geçiyordu artık 15 gün fln önce kestrdm belimde olsun diye sanırım yine uzamaya başladılar durduramıyorum ya

ben beslenmeye bağlıorum çünkü hiç bakım fln yapmam saçlarıma. burdan size söliim ddm
ama benim genetik olarak çok az saçım var. ben de gürleştirmeye çalışıorm işte. düz uzun ama az

......

Son düzenleyen: Moderatör:

kesinlikle katılıyorum doc'cum
yumurta yediğim dönemlerde benim saçımda çok uzuyordu
ama bu sıra iştah falan kalmadığı için uzamıyorlar:sinifsinif:

ben hep yumurta yerim çoook severim yumurtasız hayat düşünemiyorum o kadar yanii...et de çok severim yerimmm:asigim:

ben popo basen çok seviyorum mutlaka olcak...bel ince olcak bayılıyorum ama kadın vücut da çalışıyomuş yani böyle görünebilmek kolay olmuyoobilmiyorumkismile

benimde öyle aşkım 1.60kaydirigubbakcemile3

2-3 cm bile çok fark ediyo tatlım sana 49 az birazcık sanki az ye kızzz ne güzel zayıfsn valla ben hiç durmam indirirdim mideye...
aklinialirimsmile

2-3 cm bile çok fark ediyo tatlım sana 49 az birazcık sanki az ye kızzz ne güzel zayıfsn valla ben hiç durmam indirirdim mideye...
aklinialirimsmile

canım benimki aslında strese bağlı oldu
yani şu dönem yapmadığım tek şey doğrudürüst bi kahvaltı
gece yatarken acıkıyorum sabah şunu yapim bunu yapim diyorum,sabah canım istemiyor:sinifsinif:
ama akşam saatlerinde bi başlıyorum yemeye gece yatana kadar 3 kişinin yediğini yiyorum

hee bi de dediğin gibi belim incecik kaldı 59 şuanda
ama basen ve popomun maşallahı var:kedi:

bendeki iştah da kimsede yok ama ufacık halimle bi ordunun yediğini yerim yani...çok pisboğazım ne bulursam mideyeeee...öğütücü gibiyimmohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…